Три начина да внесете вишнево-червени нюанси във вашия дом

Три начина да внесете вишнево-червени нюанси във вашия дом
Идеи за дома

Три начина да внесете вишнево-червени нюанси във вашия дом

Много хора обичат да се обличат в червени нюанси, но те са подходящи не само за облеклото, но и за вашия дом. Когато се надявате да направите изявление с интериора в жилището си, смелите цветове са чудесно начало. Помислете за някои дълбоко наситени нюанси, за да проектирате дом, пълен с живи цветове и енергия. Ако вишнево-червеното е вашият избор, тогава сте на правилното място.

Ето няколко приятни начина, по които можете да използвате този цвят за интериора на дома си, така че да не изглежда натрапчив или дори твърде показен:

Изберете текстурирана мазилка за стена или стенопис в оттенък на череша.

Текстурираните мазилки за стени са чудесен начин да добавите характер и червени нюанси към стаята. В същото време няма да компрометирате твърде много пространство или да се ангажирате да обзавеждате според нея.

Можете дори да изберете художествен стенопис в доматен или вишнево червен оттенък като акцент във вашата спалня. Можете да боядисате една от стените в такъв цвят, като оставите другите в бял или друг много блед нюанс. Това може да бъде освежаваща промяна в интериора.

Вземете си червено кресло.

Избирането на ефектно обзавеждане като червено кресло винаги е правилен избор. Няма значение дали обзавеждате спалнята на тийнейджър или всекидневната на млад възрастен. Някои избират фотьойл, докато други са доволни и на стол. Ако сте по-ексцентрични, може да си вземете пуф, направен във формата на пухкави устни за омекотяващ комфорт. Наличието на забавен тапет, който да пасне точно зад любовната седалка, може да добави младежко настроение към стаята.

Използвайте червени нюанси в завесите

Ако се страхувате да поемете ангажимент с червени мебели или стени, но продължавате да харесвате червените нюанси, има решение и за вас. Винаги можете да донесете у дома меки кадифени завеси. Те обикновено са тежки и блокират голяма част от шума от улицата, като са достатъчно плътни, за да не може никой да ви види вечерно време. Тъй като завесите са универсални, можете да ги поставяте в друга стая от време на време. Може дори да си купите два комплекта в различни цветове. Така ще може да ги сменяте периодично, за да запазите нещата интересни и домът ви постоянно да има различен облик. Още по-хубавото е, че те могат да се перат в пералня на подходящи градуси. След това дори не им трябва гладене, защото не се мачкат.

И накрая, ако и това ви се струва в повече, може просто да заложите на вази или други малки аксесоари в червени нюанси. Така хем ще освежите дома си в любимия цвят, хем няма да се ангажирате прекалено много със съчетаването с останалия декор от стаята. Разбира се, помнете, че червеният цвят все пак е доста ангажиращ. Той може перфектно да обнови дома ви, но в същото време не трябва да прекалявате. Иначе рискувате да преминете границата на позволеното и да превърнете дома си в кич. А сме сигурни, че никой от вас не иска това. Както много пъти сме казвали, ако чувствате, че нямате този усет за декориране, винаги може да потърсите помощта на специалист, които да ви насочи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе