Цветът на червилото разкрива характера ви

Цветът на червилото разкрива характера ви
Психология

Цветът на червилото разкрива характера ви

Дали ще изберете огнено червено, класическо бордо или натурално прасковено – всеки нюанс червило разкрива много за вашата личност, твърди психологът Карън Пайн. Тя използва психологията на модата и познанията си по теория на цветовете, за да обясни как с избора на червило жените несъзнателно издават какъв е характерът им. Психоложката анализира седемте най-разпространени цвята в палитрата на червилата.

Червено – страст, енергия и действие. Жените, които носят червено червило, са смели, уверени и сексапилни. Една от най-отличаващата се почитателка на този цвят сред звездите е 25-годишната Тейлър Суифт.

Пурпурно – любителките на този цвят са творци. Те обичат приятните разговори и обикновено действат на хората като просветление. Този оттенък внушава изтънченост и неповторимост. Почитателки на този нюанс са Чарлийз Терон и Риана.

Ярко розово – цветът на невинността. Електрическата версия на розовото обаче изпраща смесени сигнали за желание за близост и прикритост. Жените с такова червило често са объркани или просто не могат да намерят себе си. Ема Стоун превърна ярко розовото в тенденция.

Коралово – ентусиазъм, игривост и баланс. Жените, които избират кораловото, искат да бъдат забелязани, знаят къде отиват и бързат натам. През 2013 г. Джесика Алба изуми всички на червения килим с матови коралови устни.

Бордо – сила и загадъчност. Жените с влечение към този цвят червило не се разкриват веднага. Ще ви трябва време, за да ги опознаете. Ако искате връзка с такава жена, бъдете търпеливи. Дженифър Лопес наложи тенденцията.

Телесно – уязвимост и откритост. Жените с естествени устни са готови да дадат сърцето си, те са отворени към света и нямат какво да крият. Кери Уошингтън е овладяла изкуството на „голите” устни.

Без червило – жените, които са склонни да не носят нищо на устните си, търсят открит и честен човек, защото не искат да играят игри. Гуинет Полтроу често споделя снимки в Инстаграм без грам червило.

Tagged , ,
на горе