Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

хороскоп за зодия козирог за декември 2022
Астрология

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022: През този месец ще имате възможност значително да разширите хоризонтите си, да научите много добра и полезна информация. Обогатени с нови знания, ще станете по-търсени не само в работата, но и в ежедневието. Децата и други близки роднини ще бъдат особено заинтересовани да общуват с вас.

Хороскоп за 2023 зодия Козирог  

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Хороскоп за зодия Рак за декември 2022

Хороскоп за зодия Лъв за декември 2022

Хороскоп за зодия Дева за декември 2022

Хороскоп за зодия Везни за декември 2022

Хороскоп за зодия Скорпион за декември 2022

Хороскоп за зодия Стрелец за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022: Обща прогноза

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Според хороскопа за зодия Козирог за декември 2022, интензивно променящите се енергии през декември няма да позволят на Козирозите да скучаят. Два активни етапа през месеца ще бъдат свързани с постигане на успех в работата, докато личният живот ще се отвори с гама от най-разнообразни чувства.

Краят на есента и началото на зимата, е динамично, интересно, но и трудно време. Уви, не всички планове ще се сбъднат и по пътя към целта могат да възникнат различни препятствия. Но именно това прави животът пъстър и интересен. Не пришпорвайте нещата и не се отказвайте. Търсете нови решения, както и нови съюзници. Така, като краен резултат ще постигнете целта си.

Кариерен хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

хороскоп за зодия козирог за декември 2022

Да сте в крак с времето в периода от 1 до 11 декември изисква ви насърчава Уран. Време е да овладеете нови технологии и може би да получите нова специалност. Освен това, е желателно да се включите в онлайн семинар, по любима ваша тема. Ако вече сте висококвалифициран специалист с дълъг трудов стаж, тогава през посочения период опитайте да предадете знанията си.

За изпълнението на плановете, които изискват решителност и креативност, периодът от 15 до 25 декември е идеален, така предвещават планетите, които активират вашия знак. Бъдете готови за неочаквано и приятно събитие в работата.

Поради неблагоприятното влияние на Луната са възможни недоразумения на работното място. Не се препоръчва да участвате в екипни дейности.

Финансов хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

хороскоп за зодия козирог за декември 2022

Според хороскопа за зодия Козирог за декември 2022, Слънцето ще активира секторът на съмишлениците и социалната активност. Следователно, до голяма степен, вашият успех ще зависи от надеждни партньори, както и от вашата решителност и постоянство.

В същото време, през първата декада на декември не трябва да отивате твърде далеч и да действате с прекомерен натиск. Пазете се от конфликти с шефа и колегите, не се забърквайте в интриги и харчете разумно. За командировки, делови срещи, подписване на договори (особено финансови) трябва да бъдете с повишено внимание.

През втората декада ще имате възможност да наваксвате, да намерите съюзници и да постигнете успехи в екипната работа. Можете да се заемете с текущи дела, които е препоръчително да не пренасяте в новата година.

Здравен хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

хороскоп за зодия козирог за декември 2022

Ще бъдете много мнителни, така че всеки дискомфорт в тялото може да се възприема от вас като начало на заболяване. Освен това, вероятно ще започнете да четете много медицинска литература и да сравнявате симптомите на различни заболявания с вашите собствени. За да не се докарате до нервен срив, консултирайте се със специалист.

За профилактика срещу респираторни заболявания периодът е идеален. Ето защо, се препоръчва да проветрявате стаята по-често, да направите детокс на тялото. Ако имате хронично респираторно заболяване, потърсете инфорнация, дали има нови начини за лечение. И след това се консултирайте с вашия лекар.

Ще бъдете жизнерадостни, енергични и оптимистично настроени, защото в периода 22-31 декември Слънцето активира вашата зодия. Спокойно можете да вземете участие в различни спортни събития, състезания, танцови състезания и др. Съществува голям шанс да бъдете сред късметлиите на месеца.

Любовен хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Хороскоп за зодия Козирог за декември 2022

Според любовния хороскоп за зодия Козирог за декември 2022, семейните Козирози ще изпитват силна нужда от усамотение, тъй като началото на месеца ще бъде под влиянието на планети от дванадесето поле на вашия хороскоп. Обяснете на партньора и останалите членове на семейството, че имате нужда от пространство и искате да помислите на спокойствие.

Бившият любов може да напомни за себе си в периода през втората декада на декември, както предсказват небесните тела. Сега този човек ще се държи много учтиво. Но вие бъдете особено внимателни и не се подлъгвайте по сладки думи и скъпи подаръци. Вероятността, че чувствата на бившия обожател са искрени, е малка.

Третата декада на месеца ще бъде благоприятно време за изграждане на взаимоотношения, което потвърждава разположението на слънцето. Можете да се сближите с човек, който ви интересува, ако предложите помощта си за решаване на проблем, възникнал в живота му.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе