Фрази, които жените мразят
Любов и партньорство

Фрази, които жените мразят

Фрази, които жените мразят, обявиха психолози. Ако тези фрази звучат, значи в момента няма любов помежду ви. Има нещо друго – симпатия, привличане, удобство… Ето няколко фрази, които жените мразят.

Много жени са ги чували и просто ги мразят. Те не ги понасят, изречени от любими хора, от някогашни скъпи мъже.

Вижте кои са тези фрази:

– Ако имах два живота, щях да живея един с теб.

Повечето вярваме в прераждането, но не и, че в следващия живот той ще изпълни обещанието си. Ако ви обичаше, щеше да е с вас в този живот. Никога не би изпуснал тази, която смята за своя любима.

– Не мога да те направя щастлива. Нямам… (и следва списъка).

Той не е имал всичко, преди да започне връзка с вас. Но въпреки всичко, той е хвърлил всичко възможно в краката ви. Тези думи трябва да звучат по различен начин – „Не искам да правя нищо друго за теб“. Не сте достатъчно ценна за него и трябва да го чуете. Когато мъжът обича, той прави всичко.

– Обичам те, затова ти желая щастие с друг мъж, който може да се грижи за теб.

Определено ще бъдете щастлива с друг мъж. Защото не трябва да сте с някой, който не ви обича. Когато един мъж обича, той е отговорен и цени своята жена. Няма да я даде на друг. Той е създаден по този начин.

– Винаги ще те обичам. Ще бъдеш невидима в сърцето ми.

Не, не е необходимо да сте толкова „дълбоко“. Не си заслужава. Вие сте достойни за разбираема любов и красиви взаимоотношения. Да се ​​събудят до вас, за да закусите, а след това да отидете на пазар или из града, да правите собствен бизнес и да се чувствате един до друг, да готвите заедно, да пътувате, да отглеждате деца… Любовта е живот, а не мечти за него.

– Имам задължения, не мога да съм с теб.

Звучи прилично, но няма нищо общо с любовта, поне не и с вас. Това е доста хлъзгав характер.

– Винаги ще те помня.

Искате ли да ви запомнят? Но вие не сте автор класик или таблицата за умножение. Ще умрете като всички останали и затова трябва да живеете пълноценно сега. Не трябва да се интересувате от това какво той ще направи след това, важно е да е във вашето настояще.

Не чакайте нещата да се променят. Няма да се случи. Не чакайте да бъдете обичани. Ако веднага има пристрастие в чувствата, тогава няма да има любов, а зависимост. Не чакайте ресурси да се натрупат. Животът може да мине в това чакане, така че просто живейте. Не чакайте нещата да се оправят. По същата причина.

Може би е истина, че някой не ви обича по начина, по който искате, но, това не означава, че няма да ви обича с цялото си сърце. Може би обича по свой, собствен начин. Сърцето на всеки е различно. Искате ли да е „по вашия начин“ и да се чувствате обичана?

Основната тайна е, че щастието в една връзка се случва, когато идеите за любовта са еднакви или много близки. Все още ли мислите обратното?

15 шокиращи фрази на жени, живеещи в съжителство, но без брак

КАКВО КАЗВАТ НЕГОВИТЕ „СЛУЧАЙНИ“ ФРАЗИ

10 фрази, които не бива да казвате на детето си

Токсични фрази, които разрушават всяка връзка

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе