Флорални елементи във визията за есен/зима 2023/2024

Флорални елементи във визията за есен/зима 2023/2024
Мода

Флорални елементи във визията за есен/зима 2023/2024

Кога бе последният път, когато добавихте в гардероба си дрехи с флорални елементи? Флоралните мотиви са прекрасни и част от визията ни за всеки сезон. Подходящи са дори за ежедневието, а когато искаме да ни забележат на специално събитие, знаем че трябва да облечем тях. През есен-зима 2023-2024 флоралните десени ще носим в комбинация с други, като животински принтове, каре, райе или ще комбинираме различни по вид флорални елементи.

Ризи, рокли, поли, пуловери, връхни дрехи, като допълнителни елементи поставени върху материята, при аксесоарите… Няма съмнение, че есента и зимата ще бъдат цветни за нас.

Флорални елементи във визията за есен/зима 2023/2024

7 стилни комбинации с черни ботуши (СНИМКИ)

8 тенденции при пуловерите, които ще са хит тази есен

infomax-logo-50-15-HW Емил Кошлуков: Ето защо Канал 4 обяви как Фейсбук вече ще ви таксува по 4,99 долара

Флорални елементи във визията за есен/зима 2023/2024

Малки геометрични щампи

флорални елементи
Флорални елементи във визията снимка: pinterest

Малките геометрични щампи се завръщат този сезон с ретро привкус. Но този път тенденцията навлиза по-дълбоко в своите геометрични корени, изследвайки модели, които обхващат преплитащи се структури, свързващи форми и фини, но ангажиращи цветови палитри. Малките геометрични щампи на този сезон са свързани с предаването на изискана естетика, като същевременно излъчват чувство на оптимизъм и креативност.

Линиите все още са остри и геометрични, но цветовете са по-приглушени и приглушени. Карета, кръгове и триъгълници са честна игра и често са преплетени в произволни модели. Този динамичен подход вдъхва усещане за движение в дизайните, което ги кара да изглеждат живи и енергични. Преплетените шарки често се показват на рокли, вдъхновени от ретро стил с флорални елементи.

Бандана цветя в дигитална лавандула

флорални елементи
Флорални елементи във визията снимка: pinterest

Появявайки се на модните подиуми, флорални елементи, вдъхновени от бандана, ставаха все по-силни по пистите. От пейсли до бордюри и рамката на етническия модел в дигиталната лавандула е от ключово значение за автентичен външен вид.

Връщайки се към геометричните граници и рамки, цветята от бандана в лавандулови нюанси имат докосване на сюрреалистичното.

Артистичен флорал

флорални елементи
Флорални елементи във визията снимка: pinterest

Вечно завладяващи, артистични флорални елементи придават изключителен завършек. Ако търсите по-смело изявление, тогава изберете очертани илюстрации с ярки цветове. Никога няма да имате скучен момент с хаотични интензивни оформления и стилизирани цветни мотиви.

Или подобрете дневната си визия с импресионистичен флорален принт. Рисуваните цветя и богатите цветове ще изглеждат преувеличени, идеални за вечер или вечеря. Това е лесно зимно обличане.

Ярките флорални щампи в хаотични интензивни оформления са чудесен начин да включите силна женска сила в гардероба си. Богатите цветове и добавените декорации придават на щампата много модерно усещане, което може да бъде забавен и игрив начин да покажете своята личност.

Черно-бяло райе

Този сезон дизайнерите издигат черно-белите ивици до нови висоти със смели, геометрични шарки, големи силуети и линии, рисувани на ръка.

Един от най-популярните начини за носене на черно и бяло райе за есен 2023/24 е с големи силуети и флорални елементи. Големите палта, пуловери и рокли на черно и бяло райе са чудесен начин да добавите нотка драма към зимния си гардероб. Но и любимата ми – полата на миди райе.

Друга тенденция, на която трябва да обърнете внимание, са черно-бели ръчно рисувани ивици с неочаквани текстури.

Животински мотиви с флорални

флорални елементи
Флорални елементи във визията снимка: pinterest

За есен 2023, зима 2023/24 животинските щампи идват в нюанси, вдъхновени от модата, с излъчване на неподписана креативност. Оставайки верни на конвенционалните модели, дизайните намират познатите си разположения върху фонове, но неочакваните цветови хармонии са тези, които открадват светлината на прожекторите. Сдържани и органични тонове като „ле меласа“ и „занаят“ се преплитат хармонично с дръзки нюанси като вдъхновения от техно „високотехнологичен лайм“ или закачливо нареченото „сауцис“ розово. Прегръщайки истински моден дух, неутралните нюанси без усилие се смесват със смело изразителни изблици на цвят, въвеждайки завладяващи нотки като дръзкото „противоречиво розово“ или поразителното „тривиално виолетово“.

Тези флорални елементи са номер едно на модния подиум за 2023 г. и 2024 г. ще бъдат също, тъй като са доста ефектни и предпочитани.

Tagged , , ,
на горе