Трябва ли жените да канят мъжете първи на среща? За или против сте, дами?

Трябва ли жените да канят мъжете първи на среща? За или против сте, дами?
Любов и партньорство

Трябва ли жените да канят мъжете първи на среща? За или против сте, дами?

Днес искам да ви насърча да се откажете от всички онези стереотипи и роли на пола, свързани с правенето на първата стъпка. Не, мъжете не са длъжни винаги да са първите, които канят жените на среща. Напълно добре е и жените да ги канят на среща! Ако питате мен, има повече причини да го каните на среща, отколкото защо да не го правите. Ако не ми вярвате, ще откриете истината в следните знаци:

Трябва ли жените да канят мъжете първи на среща?

Защото можеш (и защото го харесваш МНОГО)

Трябва ли да го поканя на среща? Трябва ли да му кажеш, че го харесваш? Да, скъпа! Знам, че ти е писнало от онлайн запознанства и наистина го харесваш. Обичате да прекарваш време с него и знаеш, че имаш потенциала да установите страхотна връзка. Не трябва да търсиш множество причини, поради които да го поканиш на среща. Единственото, което има значение, е, че наистина го харесваш.

Когато харесвате някого, не премисляте нещата и не чакате той да направи първата крачка.

Имаш това неудържимо желание да споделяш всичко с него

Имаш ли това желание да споделяш с него ежедневни ситуации от смешни до сериозни? Когато някой те ядоса, той ли е първият човек, на когото искаш да кажеш това? Когато ти се случи нещо страхотно, искаш ли да го споделиш първо с него? Знам, че го правиш и затова трябва да го поканиш на първо място. Очевидно е, че го възприемаш като човек, на когото може да се довериш и който те разбира, което наистина се среща рядко в днешно време.

Той заема съзнанието ти всеки ден

Ако сте в мола или гледате филм, често ли изпадате в ситуации като „Боже, това ще му хареса“ или подобни? Трудно ли ти е да се съсредоточиш върху текущите задачи, защото мислите за него? Разбира се, че го правиш. Това не е нещо, което се случва изведнъж, защото основно прекарваш по-голямата част от деня си, мислейки за него (поне на заден план).

Ако го поканиш на среща, той ще бъде впечатлен от твоята смелост и увереност

Трябва ли да го поканя на среща? Сериозно ли имаш нужда от повече причини? Шегувам се!  Да, трябва да го поканиш на среща, защото това ще го възбуди много! Мъжете са привлечени от силни и независими жени, които знаят какво искат. Тези, които не са привлечени от такива жени, са или несигурни, или играчи, които само ще ви разбият сърцето.

Всеки мъж мечтае да бъде поканен за среща от красива и смела жена като теб! Те също искат да се чувстват специални, точно както ние, жените.

Той те кара да се смееш (без много усилия)

Не става въпрос само за това, че той те кара да се смееш. Става въпрос за това, че се наслаждаваш на неговата компания (и обратното). Когато сте съвместими, всичко върви гладко. Смееш се, говориш за сериозни неща, смееш се още по-силно… И да, каниш го на среща.

 

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе