Петте зодии, които най-често да имат тежки раздели
Астрология Любов и партньорство

Петте зодии, които най-често да имат тежки раздели

Случвало ли ви се е постоянно да минавате през тежки раздели, докато всички ваши бивши партньори изглежда, че нямат проблеми да продължат напред? Дори и да не вярвате, не всичко се корени във вашия характер или липса на късмет. Понякога астрологията също има пръст в случващото се в живота ви.

Това означава, че дори и да не сте наясно, вашият зодиакален знак може да окаже влияние върху начина, по който се справяте с края на една връзка. Раздялата обикновено е особено болезнена за чувствителните знаци и дори след като сте се разделили, все още можете да се борите да спрете да се грижите за бившия си.

Ето и кои са петте зодии, които най-често преминават през тежки раздели:

Телец

Когато Телец вземе решение да прекрати дадена връзка, то е окончателно. След като изборът е направен, няма възможност за преговори. Дори бившият му партньор да остане приятелски настроен и да опитва да се върне, Телецът остава непреклонен. Защо разделите при тях са тежки ли? Ще ви кажем. Макар да не иска да се върне в тази връзка, той би изпитал яростен гняв, ако бъде предаден. Нищо не разгневява ада така, както един презрян Телец. Тъй като лоялността е жизненоважна за него, ако партньорът му се окаже неверен, тези хора всячески ще опитат да си отмъстят.

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Скорпион

Независимо дали са инициатори на раздялата или не, Скорпионите винаги се чувстват предадени. Няма значение дали връзката е била добра, след нея следват тежки раздели. Просто тези хора имат проблеми с контрола, които ги карат понякога да се вманиачават в своите неуспешни връзки. Скорпионите могат напълно да разпознаят кога дадена динамика вече не функционира.

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Стрелец

Хората от тази зодия в крайна сметка започват да бягат от връзката, ако се чувстват ограничени или контролирани. Тъй като Стрелците са известни със своя подход „без глупости“, условията на тяхната раздяла винаги са ясни. Тъй като те са в основата си номади, за тях е лесно да изоставят връзка и да продължат напред. Въпреки че може да звучи грубо, огънят не е предназначен да бъде ограничен.

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Овен

Хората Овен са агресивни и състезателни. Ако напрежението се е натрупало, те вероятно ще бъдат тези, които ще инициират края на връзката. Това са тежки раздели също, но за тях би било много по-лошо, ако бъдат отхвърлени първи. Затова не биха рискували подобно нещо да се случи.

Лъв

Лъвовете често са първите, които се възстановяват, защото искат по-бързо да преодолеят бившите си партньори. Те често преценяват избора си веднага, независимо дали е да започнат нова връзка веднага или да прекратят съществуваща. Те обаче са много злопаметни и това води до тежки раздели. Дори и да са продължили напред, в съзнанието си тези хора продължават да упрекват бившите си и да не им прощават. Този товар обаче си остава техен и докато не го премахнат, трудно биха открили истинското щастие.

Чувствайте се свободни да използвате гореспоменатото прозрение, за да си спомните за собствените си предишни връзки, Може да помогне за излекуване на емоционални белези и да хвърли малко светлина върху действията на бившия ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе