Не е миниполата! 7 тайни на истински "горещата" жена
Любов и партньорство

Не е миниполата! 7 тайни на истински „горещата“ жена

По погрешка много хора смятат, че една жена е „гореща“ и привлекателна, ако носи минипола, ярък грим и има големи гърди. Всъщност това са само външни атрибути и в един случай може да нямат нищо общо със сексуалността, а напротив, да предизвикат враждебност. Привлекателността е мощна енергия, която прави жената женствена, желана; подаряват й се цветя, комплименти, луната и други небесни тела.

Не е миниполата! 7 тайни на истински "горещата" жена

7 неща, които карат една жена да е уверена във връзката

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

 

Не е миниполата! 7 тайни на истински „горещата“ жена

Но не само мъжете могат да се заблуждават относно женската привлекателност и харизма. От самите представителки на нежния пол често се чуват фрази в духа на „до него се чувствам женствена“ или обратното – „с него не се чувствам секси“. Спойлер: вътрешната енергия е свързана с мъжа много косвено.

Сигурно неведнъж сте чували за слабото (ниско ниво) и силното (високо ниво) „либидо“. Преди повече от век Зигмунд Фройд въвежда този термин в психоанализата. Либидото предполага импулс за живот, любов към приятели, родители, вашите деца, способността да изразявате страстта чрез творчество и разбира се либидото е отговорно за сексуалността и сексуалното желание. От това следва, че привлекателността на женския пол е пряко свързана с психиката, усещането и разбирането на себе си.

И така, каква е тайната на София Лорен, Мерилин Монро, Моника Белучи и много други съвременни и исторически личности, признати за най-желаната фатална жена? Нека да разберем.

Не е миниполата! 7 тайни на истински „горещата“ жена

Съвет #1

Отделете време за себе си. Този подход е равен на „обичай себе си“ и започва с малки неща. Обърнете внимание каква част от ежедневните си дейности извършвате, защото „трябва“ и колко въз основа на желание. За да извършите такъв анализ, водете записи в дневника, където отбелязвате цялата дейност за деня с бележки „необходимо“ и „искам“. Мисля, че първата реакция ще бъде изненада. „Трябва“ (особено ако тази отговорност не е избор) автоматично измества вашите интереси и вас на заден план. Как мислите, момиче, което не е ценно за себе си, ще излъчва ли сексуалност? Въпросът е по-скоро риторичен.

Много майки може да възразят: „Как да отделите време за себе си, ако имате новородено бебе?“ И наистина е трудна задача. Ако обаче не се стремите да бъдете „идеална майка“ (тук имаме предвид нездравословен вариант на перфекционизъм), не поемайте 100% от отговорностите за грижата за детето с думите „Аз сама“, а се доверете и делегирайте на вашия съпруг, баба и дядо, тогава реализмът на осъзнаването, за да отделите няколко часа, ще дойде сам.

Съвет #2

Хранене. И не става дума толкова за количеството, колкото за качеството. Ако по-рано афродизиаците са били възприемани като нещо необичайно, то в момента техните положителни свойства върху либидото са научно доказани. Морските дарове, ядките, някои плодове, шоколадът и виното (в умерени количества) са полезни за вас, дами. Правилното хранене има стимулиращ ефект и повишава чувствителността на ерогенните зони. Както можете да видите, храненето пряко влияе върху сексуалната женска енергия.

Съвет #3

Бъди себе си. Често социалните стереотипи са съществена пречка за приемането на собствената идентичност, проявата на спонтанност и сексуалност. Каква трябва да бъде фигурата, как да говорим, как да се обличаме и т.н. Ако възприемате популярните шаблони като „ръководство“, тогава рискувате да се загубите, опитвайки се да опитате „кожата на някой друг“. „Бъдете себе си“ е ключът към успеха. Познаването на вашите силни и слаби страни и работата върху тях ще ви помогне да постигнете желания резултат, както по отношение на вътрешните усещания, така и по отношение на реакцията на мъжете, която не закъснява.

Съвет #4

Йога, спорт и физическа активност. Йога и различни практики са топ инструмент за подобряване на контакта с тялото и ума. Забавянето ви позволява да чуете мисли сред високоскоростния информационен поток, да разберете желанията и просто да се отпуснете. Физическата активност произвежда серотонин, допамин и ендорфини. Химия на доброто настроение. Помага за справяне със стреса и депресията. Тревожността и депресивните състояния не са ваш съюзник по пътя към еманципация и привлекателност. Мускулният тонус, приливът на сила и енергия са неразделни компоненти на формулата на любовта към себе си. Точно това е необходимо на една жена за сексуално настроение.

Съвет #5

Фантазии и мастурбация. Ранният онанизъм при момичетата се проявява в периода от 5-8 години. Тогава детето ще опознае себе си, тялото си. Заслужава да се отбележи, че родителите са от голямо значение по отношение на „самоудовлетворението“. Ако възрастните реагират осъдително, когато видят как едно дете се докосва, тогава процесът на мастурбация може да стане табу и недостъпен за момичетата в зряла възраст, но повече за това по-долу.

Способността да се задоволявате е знание за себе си, което можете да споделите с мъжа си в момента на интимност.

Фантазиите по време на мастурбация ви позволяват да се чувствате секси, освободени и също така допринасят за производството на хормони на щастието и удоволствието. Но най-важното е да не прекалявате, така че „сексът в едно“ да не се превърне в навик и да не се превърне в заместител.

Съвет #6

Изглежда очевидно, че бурният интимен живот се случва само при хора с горещ темперамент, но това е дълбока заблуда. Не всеки, който спи с някого, е доволен от качеството на интимния си живот. Качественият полов акт спомага за повишаване и укрепване на вътрешното самочувствие на жената. За да се отворите към партньора и да се забавлявате, изобщо не е необходимо да имате уменията на порно актриса. Разнообразието има положителен ефект върху откритостта и еманципацията. Носейки съблазнителен комплект бельо, вие ще усетите своята женска енергия.

Съвет #7

Работете върху психо-емоционалните си проблеми (комплекси) с психолог. Има редица проблеми, с които може да бъде трудно да се справите сами. Ако една жена е била жертва на сексуално насилие, преживяла е тормоз през училищните си години или е израснала в токсична среда на отхвърлящи и критични родители, тогава не трябва да пренебрегвате помощта на специалист по психично здраве. Опитен психолог ще ви помогне да разрешите исканията в тези области, да се справите с влиянието на негативните сценарии на раждане, да изработите отхвърлянето на външния вид и да станете уверени, секси и щастливи.

И запомнете: Един мъж обича жена, която обича себе си.

infomax-logo-50-15-HW Александра Богданска: Недейте да поставяте ПАРИТЕ за цел!

Не е миниполата! 7 тайни на истински "горещата" жена

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе