Страхотни начини да направиш съпруга си щастлив
Любов и партньорство

Страхотни начини да направиш съпруга си щастлив

Колко силно обичаш съпруга си? Не е нужно много време или усилия, за да разберем, че сегашното поколение е песимистично настроена към брака. Щастливият брак изглежда по-скоро като приказка, за повечето момичета. Много от днешните съпруги се оплакват постоянно от многото недостатъци на съпрузите си. Но истината е, че никой не е съвършен. И най-важното към което трябва да се стремите, е да има между вас уважение, любов, щастие и мир. Ако се обичате – бихте направили всичко един за друг, в името на вашето щастие.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Страхотни начини да направиш съпруга си щастлив

Направете интимността приоритет

Тук няма голяма изненада. Жените разбират интелектуално, че интимното удовлетворение е основна нужда на мъжа. Но вашите действия показват ли, че наистина го разбирате? Може би сте се погрижили за децата, приготвили сте вкусна вечеря и т.н. В сравнение с другите съпруги, които познавате, вие се справяте доста добре. И все пак може да пренебрегвате нуждата му от пълноценен интимен живот.

Направете дома ви уютно място

Светът може да бъде трудно място. Когато съпругът ви влезе във вашия дом, той трябва да въздъхне с облекчение. Той е у дома. Помислете как посрещате съпруга си. Направете вашия дом най-уютното място, където може да се скриеш от всички проблеми и от външния свят.

Уважавайте нуждите на мъжа си

Каква нужда има вашият съпруг, който може би сте отхвърлили? Може да е нещо, което не изглежда важно за вас, но за него да е. Не се съпротивлявайте, когато съпругът ви изрази нужда. Вместо това слушайте и след това действайте положително, за да изпълните желанията му. И може би много от вас ще ни упрекнат, но истината е, че трябва да се грижим за нуждите на партньорите ни така, както очакваме и искаме те да се грижат за нашите.

Целувайте се всеки ден от пет до тридесет секунди

Ето нещо, което вашият съпруг наистина ще хареса! Не струва нито стотинка и почти не отнема време. Здравословна дневна доза страстни целувки ще даде тласък на брака ви и ще поддържа искрата между вас. Раздайте много целувки, точно както когато излизахте в началото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Признаци, че той ви вижда в дългосрочен план и иска връзка

Комуникацията е ключът към успешната и здрава връзка

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе