5 червени флага в социалните мрежи за връзката ви
Любов и партньорство

5 червени флага в социалните мрежи за връзката ви

Казват, че социалните мрежи не са реалност, и това е логично, когато се замислите. В края на краищата сме склонни да изтъкваме по-светлите моменти в живота си – като вечер навън с приятели или вълнуваща нова покупка – и да скриваме по-тъмните, като момент на безработица, здравословни проблеми и трудности. Въпреки внимателното подреждане обаче, снимките и видеоклиповете разказват история, а от публикациите в социалните мрежи можете да разберете много за някого – включително и за половинката си.

Истината е, че всеки несъзнателно споделя своите червени знамена в социалните мрежи. И въпреки че няма двама еднакви хора, има някои общи пречки и предупредителни знаци, за които да внимавате в партньора и връзката си.

5 червени флага в социалните мрежи за връзката ви

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

Продължавайте да четете, за да научите някои сериозни червени флагове в социалните мрежи за връзката ви.

Изглежда сам

Появата на самотници в социалните мрежи е един от най-големите червени флагове в една връзка. Това може да включва запазване на статуса на връзката им като „необвързан“, да не публикуват снимки с вас или да ви помолят да не публикувате или да не ги отбелязвате на снимки, на които сте заедно.

Разбира се, има хора, които не искат да афишират живота или връзката си в интернет, и това е напълно нормално. Обикновено обаче е сериозен червен флаг, ако те постоянно публикуват за всичко друго, освен за вас. Това може да означава, че те държат възможностите си отворени и искат да изглеждат така, сякаш все още са на пазара или не са напълно обвързани. Повечето хора няма да излязат от пътя си, за да скрият щастлива и здрава връзка, така че се пазете от някой, който го прави в социалните мрежи.

социалните мрежи

Постоянно прави комплименти на друга и харесва снимките й

От всички червени флагове в социалните мрежи този е може би най-известният. Макар че половинката ви може да смята, че харесването на снимка е безобидно, то преминава границата, когато става дума за очевиден капан. Това дава на собственика на публикацията да разбере, че тя е привлякла вниманието му и той харесва това, което вижда. Така че, ако забележите, че партньорът ви постоянно харесва снимки и прави комплименти на друга жена, позволете му да му да знае, че се държи неуважително и излиза, че флиртува.

По същия начин повторете, че не е нужно да спират да харесват обикновени снимки на известни личности, спортисти или приятели и семейство. Най-често някой, който ви обича и се грижи за вас, ще спре. Но ако не го направи, може би е време да преосмислите какво правите с него и как той действа в социалните мрежи.

Постоянно добавя или следва нови „приятели“

Не е тайна, че създаването на нови приятели като възрастен е пословично предизвикателство. Ето защо постоянното добавяне или следване на нови „приятели“ в социалните мрежи е доста подозрително. Не ни разбирайте погрешно – няма нищо лошо в това да добавяте колеги или някой, с когото сте приятели и в социалните мрежи.

Но е червен флаг, когато някой се отклонява от пътя си, за да приема заявки за приятелство или да следва обратно хора, които почти не познава, опитвайки да завърже разговор с тях. Това отваря вратата за нежелано внимание, а човек, който ви обича и уважава, обикновено не иска да се поставя в такова положение на първо място.

социалните мрежи

Преследване на бившата

Точно както постоянното споменаване на бившата се смята за един от основните рискове за приложения за запознанства, следването й в социалните мрежи също е един от най-големите червени знамена във връзките. И тук не говорим за запазването на добрите отношения с нея, в което няма нищо лошо.

Просто, ако партньорът ви прекарва свободното си време, използвайки акаунтите си в социалните мрежи, за да разбере какво прави доскорошната му половинка, в главата ви трябва да прозвучат алармени звънци. Това обикновено означава, че все още не са ги преодолели напълно, докато някой, който е излекуван и е продължил напред, ще се съсредоточи върху съвместния ви живот и действия в социалните мрежи с други идеи.

Оставяне на закачливи коментари в други публикации

Няма абсолютно никаква причина вашата половинка да оставя флиртуващи коментари върху нечии публикации в социалните мрежи. Това е едно от най-големите червени знамена в онлайн пространството, защото показва къде е главата им и колко са готови да тестват границите на вашата връзка.

Ако правят това сега, опитайте се да го пресечете в зародиш и да говорите с тях, преди да е станало твърде късно. Може би те ще разберат откъде идвате и ще прекъснат или може би няма да го направят. Така или иначе, тогава ще знаете как да продължите по съответния начин, знаейки, че сте направили всичко възможно.

социалните мрежи

Вижте още:

Естествени антидепресанти: ТОП-7 парфюми, чийто аромат успокоява

Животът е като чаша с кафе: наслаждавайте се на уникалния му аромат…

Кога е най-доброто време за чаша топло и ароматно кафе? Данни от ново проучване

Виктория Бекъм отрича да си е инжектирала ботокс. Каква е тайната на красотата на бизнес жените?Не правете тези 6 неща на празен стомах

Полезни съвети при събиране с бившия след раздялата

6 причини, поради които бившият ви отблокира

Случайна среща с бившия? Ето какво трябва да направите

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе