Шест начина да накарате Овен да му липсвате след раздялата - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Шест начина да накарате Овен да му липсвате след раздялата

Шест начина да накарате Овен да му липсвате след раздялата
Астрология Любов и партньорство

Шест начина да накарате Овен да му липсвате след раздялата

Може би всеки човек е искал да му липсвате след раздялата с вас, като представителите на зодия Овен не правят изключение. Това е прощаващ и небрежен знак, който презира да бъде сам. Вероятно скоро ще премине през наранените си чувства от раздялата и тогава ще съжалява, че се е държал на разстояние от вас.

Тези хора обаче често подхождат към раздялата като към състезание, в което се надяват да успеят. Много по-вероятно е Овенът да се откаже, отколкото да загуби битката, като бъде отхвърлен от вас. Това ще направи много по-трудна задачата да накарате бившия ви от този знак да страда за вас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте тези шест начина, по които можете да накарате бившия си Овен да му липсвате след раздялата:

Приложете правилото без контакт

Грубо казано, трябва да изчакате две седмици до месец, преди да се свържете с бившия си Овен. Поради импулсивния си характер, тези хора са склонни да действат според чувствата си в момента. Ако го потърсите по-рано, това ще му даде знак, че продължавате да мислите за него. Въпреки това, ако го накарате да чака, вие ще започнете да му липсвате след раздялата. Това поражда силно желание у него да знае къде се намирате и какво правите.

Направете спонтанно пътуване

Хората от зодия овен Овен са търсачи на силни усещания с дързък и жизнерадостен характер. Вземете си ваканция или спонтанна почивка. Това ще гарантира, че имате време за себе си, както и ще ви попречи да се сблъскате с бившия си в същото място. Вашият бивш Овен ще бъде заинтригуван от вашата авантюристична личност. Той отново може да прояви интерес към вас, ако забележи, че сте щастлива и без него.

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Отдайте се на оживени спортове

Представителите на тази зодия са енергични, активни и ентусиазирани. Те вероятно ще участват в буйни и активни спортове и ще смятат, че е изтощително да следват стриктни графици. Бившият ви Овен вероятно ще бъде впечатлен от чувството ви за приключение, ако отидете на спонтанен туризъм или карате мотоциклет по неизследвана пътека. След това публикувайте кадри в социалните мрежи. Овните имат силно чувство за приключения. Ще му липсвате и след раздялата, ако покажете, че сте отишли на футболен мач или на място, което би впечатлило него самия. Идеята е той да съжали, че не сте преживели тази авантюра заедно.

Срещайте нови хора

Можете да израснете извън себе си, като създадете нови приятели, което ще повиши вашата увереност. Това също ще демонстрира вашата независимост от бившия ви, който е Овен, и способността ви да създавате приятели сами. Това може да бъде отключващ фактор за хората от тази зодия. Те трябва винаги да са имали спомени как сте се забавлявали и излизали с тях. И такава драматична промяна може да ги накара да им липсвате след раздялата. А бонусът за вас е, че дори и без да искате, неусетно вие самите може да започнете да забравяте за бившия си и да продължите напред.

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Обърнете внимание на външния си вид

Овните придават голямо значение на физическото докосване. Това прави логична способността им да бъдат привлечени от други хора с хубав външен вид. За да накарате бившия си Овен да му липсвате след раздялата, трябва да поставите себе си на първо място. Грижете се за това как изглеждате – да, това не трябва да е най-същественото, но вие самите ще се почувствате добре. Вземете решения за здравословна диета и по-активен начин на живот. Поглезете се, за да покажете най-доброто от себе си и след това не забравяйте да качвате снимки в социалните мрежи. Няма да е добра идея да се поддавате на емоциите си и да прекалявате с нездравословна храна и други вредни навици.

Говорете с него, сякаш вече е част от вашето минало

Опитайте да се отнасяте към него като към бивш, ако искате да му липсвате и да го накарате да ви иска от него. Овните не понасят, когато бившите им партньори се дистанцират от тях. Поставете ги на повърхност, която е различна от тази, с която са свикнали. Те ще бъдат изненадани и свалени на земята. Те няма да са свикнали с вашето лечение и в резултат на това ще започнете да им липсвате. Бързо могат да забравят, че сте се разделили и отново да искате да бъдете заедно. Ревността може да ги съсипе. Заради това те може да потърсят начин отново да се съберат с вас след раздялата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица