Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Всеки има минало, за добро или лошо, но не всяко такова е пълно с цветя и рози. Именно то обаче понякога ви пречи да бъдете щастливи. Ако искате да имате щастливо бъдеще, е необходимо да преминете отвъд нещата, които са се случили преди. Най-малкото трябва да се примирите с това или поне да работите върху приемането им и да продължите напред. Някои хора обаче рискуват да оставят миналите си връзки да съсипят всичко и заради тях често слагат край на настоящата такава. Това се корени, както в техния характер, така донякъде и в зодиакалния знак, под който са родени.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте кои са четирите зодии, които често слагат край на настоящите си връзки заради миналото си.

Телец

На Телеца отнема много време, за да преодолее минала неуспешна връзка. Често това отнема години или дори цял живот, просто защото не знае как да престане живее в миналото. Това може да попречи на настоящата му връзка и да е причина за разпада й. Тези хора не са непременно влюбени в бившите си. Те просто наистина прекалено дълго могат да таят негодувание към онези, които са ги наранили. А това може да доведе до унищожаване на настоящето им в резултат на страданието им.

Рак

Ракът може да прекарва много време в мисли за миналото. Това е емоционален знак, който до голяма степен е мотивиран от чувства. Дори и след края на предишната си връзка, тези хора не могат да се откажат от спомените за нея. Дори когато са доволни от настоящия си партньор, ретроспекциите от миналото често се връщат. Именно те могат понякога да ги накарат да разрушат настоящето и да им попречат да се обвържат напълно.

Везни

По отношение на връзките Везните действат доста бавно и са прощаващи. Въпреки че си спомнят всички грешки, които техният партньор им е причинил, те просто не могат да се откажат от емоциите си заради тях. Ако продължат от провалената си връзка и се обвържат с нова, съжаленията от миналото ще продължат да ги следват. Те ще им пречат да бъдат истински щастливи с настоящата им половинка и ще ги карат да слагат край на всяка нова връзка, която имат.

Скорпион

Колкото е необходимо на Скорпиона да се влюби, толкова повече време му отнема и да забрави човек, с когото е бил. Не е толкова до загубата на любов – просто Скорпионът е съсипан от загубата на лоялност след раздяла. Родените под този знак няма да могат да се откажат от историята си с миналото, дори и да продължат напред. Въпреки че това не е най-доброто от техните преживявания, те не могат да спрат да сравняват бившия си с настоящия си партньор. Това обаче е не само изключително изтощително, но и силно унизително за настоящите им половинки. Понякога обаче Скорпионите дори не го осъзнават и често се случва партньорите им да са тези, които слагат край на връзката им.

Тези зодии позволяват на бившите им романтични връзки да управляват настоящето им. Това е не само много разрушително, но и изключително вредно. Колкото по-скоро човек успее да избяга от сенките от миналото, толкова по-скоро ще може да бъде истински щастлив.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе