Зодиите, които имат склонност да се женят повече от веднъж - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които имат склонност да се женят повече от веднъж

Зодиите, които имат склонност да се женят повече от веднъж
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които имат склонност да се женят повече от веднъж

Почти всеки сключва брак с идеята и надеждата, че той ще продължи вечно. Хората обикновено не се женят, ако очакват връзката да се провали. Въпреки това, нещата невинаги се развиват, както сте си мечтали.  Има различни причини, поради които хората се разделят или се отчуждават. В даден момент те решават да потърсят любов другаде, като официално прекратят съюза си. Някои зодии обаче имат склонност да се чувстват по-неудовлетворени от други от любовния си живот. За тях неуспехът е дошъл поради някаква сериозна причина и искат да поправят грешката си.

В днешно време е често срещано някой да има зад себе си повече от един брак. Това важи, както за мъжете, така и за жените. Да имаш дете от друг човек и след неуспешен първи брак да намериш любовта отново вече не е нещо немислимо. Стереотипите останаха в миналото и всеки може да получи втори шанс, ако положи достатъчно усилия да открие щастието на друго място.

И така, от Водолей до Лъв, разгледайте зодиите, които вероятно ще се женят повече от веднъж.

Водолей

Водолеят е един от най-разбиращите и дисциплинирани партньори, които можете да очаквате да имате, когато сте във връзка с тях. И все пак, когато влезете в брак с представител на тази зодия, има няколко важни неща, които трябва да знаете. Те изискват определен елемент на пространство и свобода, които не всеки партньор е готов да им предложи. Този въздушен знак скоро започва да се чувства задушен в брака и понякога избира да го прекрати. Той се зарича да търси любов с друга половинка и да изгради по-щастливо семейство. Представителите на тази зодия искат да имат време за себе си, за да забравят за момент за семейния живот. Те не са от хората, които всяка вечер ще бъдат до половинката си. Желанието им е да покажат свободен дух и да се насладят на някое приключение с приятели. Именно заради това те се развеждат, но след време се женят отново и често повтарят старите грешки.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Лъв

Лъвът е огнен знак на зодиака и той обича да бъде влюбен. Независимо дали става въпрос за криза на средната възраст или някое друго събитие в живота им, те винаги търсят партньор. Родените под този знак винаги са играта в търсене на специален човек в живота си. Лъвът непрекъснато иска да види потвърждение за привързаност и любов от партньорите си. Те не остават необвързани много дълго и със сигурност ще се женят повече от веднъж. Искат да имат опора до себе си. Да сложат брачната халка е повод за гордост, че са създали семейство и искат всички да разберат това. Тези хора много държат на близките си, но ако усетят, че нещата в него не вървят, няма да се поколебаят да създадат ново с друг партньор.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Скорпион

Без значение колко лоялен е партньорът им или колко са отдадени на връзката, Скорпионът има тенденция да има блуждаещо око. На някакво ниво те не могат да спрат да сравняват настоящия си съпруг с всеки потенциален любовник, който срещнат. Това ги кара в даден момент да се отдадат на изневяра, което води до евентуален разпад на брака им. Те със сигурност ще тръгнат да се женят повторно, но успехът на следващите им бракове е малко несигурен. Без значение дали говорим за мъже или жени, изкушението винаги застава пред тези хора, а те биха искали да му се отдадат.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица