Четирите зодии, които се възбуждат от интелигентността
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които се възбуждат от интелигентността

Хората се възбуждат от различни неща в партньора си. За някои са много важни физическите характеристики, докато други залагат повече на чувствата. Истината е, че всеки човек има своята индивидуалност и всички ние търсим различни неща в нашите сродни души. Докато някои жадуват за лоялност, други търсят финансова стабилност. И има такива, които се възбуждат от интелигентността и академичните способности на други хора. Ето защо е много трудно тези хора да паднат по партньор, който не е очевидно умен.

Вижте кои са зодиите, които спадат в тази категория:

Водолей

Когато става въпрос за приятелския му кръг и дори неговите любовници, Водолеят винаги избира интелектуални личности. Това е напълно нормално, тъй като говорим за въздушен знак. Тези хора обожават изключително много да водят остроумни дебати с хората около тях. Те обичат също да обсъждат актуални събития всеки ден, без които смятат, че връзката им би била безсмислена. Дори и срещу тях да стои най-привлекателната жена на света, те не се възбуждат, ако тя не е интелигентна.

Рак

Много от нас обичат да имат партньори, които притежават интересни личностни черти и различни от нашите. Обикновено харесваме определен тип поведение, с който ние самите не можем да се похвалим. Така че е естествено за Рака да иска да се среща с някой, който е осведомен и интелигентен. Това далеч не означава, че родените под този знак могат да бъдат определени като глупави. Далеч сме от тази мисъл. Просто самите Раци имат повече емоционална интелигентност. Те залагат повече на чувствата, отколкото на висок IQ.

Везни

Тази звездна зодия има високи стандарти за запознанства и не излиза с когото и да е. В тази връзка трябва да знаете, че много от самите Везни са учени или в учителската професия. Те имат неутолима жажда постоянно да научават нови знания. Представителите на този знак могат да прекарват цялото си свободно време в четене на книги. Няма значение дали е художествена литература или научна, тъй като интересите им са разнообразни. Така че не е изненада, че те търсят любовник, който също е интелектуален индивид. Те се възбуждат именно от острия ум на човека срещу тях, защото за тях това е най-важното в една връзка.

Дева

Има малко неща в живота, които имат толкова голямо значение за Девата, колкото репутацията им на хора с мозъци. Те обичат да имат отговорите или решенията на всеки проблем, който се изправи на пътя им. Разбира се, това е невъзможно. Нищо обаче няма да спре родените под този знак към стремежа им за съвършенство. Следователно, когато търсят партньор, те търсят човек с висок коефициент на интелигентност. По този начин той може да добави към тяхната сила и да им помогне в ситуации, в които те се спъват и имат нужда от опора. Да, понякога Девите също имат нужда от помощ. Те са изключително самостоятелни и обичат да се справят сами в живота, което в повечето случаи е добре. Понякога обаче те наистина имат нужда от някого, на чието рамо да се опрат поне за малко. Все пак те не обичат самотата, въпреки на пръв поглед суровия си външен вид.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе