10 погрешни схващания за любовта в леглото
Любов и партньорство

10 погрешни схващания за любовта в леглото

Всяка жена е сигурна, че знае почти всичко за секса. Но в действителност се оказва, че някои от нашите вярвания, уви, са просто мит.

Колкото по-голям е носът, толкова по-мъжествен

За да прецените размера на мъжествеността, трябва да погледнете носа на избрания (или палеца на крака му, или размера на краката му). Уви, германски физиолози ни разочароват – такава връзка не е открита. Нека си припомним между другото, че такъв подход по принцип е загуба на време. Дори и да се окаже вярно, няма особен смисъл да се знае размерът в статично състояние. Всичко е свързано с ерекцията – колкото по-големи са първоначалните „размери“ на достойнството, толкова по-малко то се увеличава по време на „предупреждение“ и обратно.

Само жените симулират оргазъм

Уви, мъжете също използват тази техника в леглото – между другото по същите причини, както и жените – въпреки факта, че те самите го правят да не се окаже „малка смърт“, те искат партньорът им да бъде доволен и щастлив. Естествено, имитирането на мъжки оргазъм е малко по-трудно – трябва да обяснят липсата на еякулация.

Размерът има значение

Трудно е да не се съгласим с това твърдение! Разбира се, размерът има значение … за самочувствието на мъжа, а всичко останало е второстепенно. За жените този параметър е важен само докато „дългият въпрос“ не е разрешен с правилната поза. Или докато се окаже, че именно тази жена изпитва, на първо място, не вагинален, а клиторален оргазъм. Между другото, такива жени са в мнозинството (около 70%).

Най-добрата любов се случва с красивата

Факт е, че красивите жени по правило са в пълна хармония с телата си и се чувстват просто прекрасно в него. Резултатът от това съгласие е страхотна любов. Но всички останали жени, които в никакъв случай нямат параметри на модела, но чувство за собствено достойнство, уверени в собствената си неотразимост в леглото, не са по-лоши: не бива да се притеснявате от недостатъците на тялото си, за да се опитвате да го скриете, не правете любов само в една поза, скривайки целулита и не се колебайте в най-неподходящия момент за нова диета.

Нямате нужда от ума си, за да правите любов 

Всъщност – необходимо е! За да правите секс, ви е необходима интелигентност, която се нарича емоционалност. Резултатите от британско проучване са зашеметяващи! Жените с висока емоционална интелигентност – способността да осъзнават и управляват собствените си емоции и способността да осъзнават емоциите на другите хора – изпитват повече оргазми, защото лесно фантазират за еротични теми и знаят как да се фокусират върху случващото се “ тук и сега.“

Плешивите са по-добри в леглото

Много дълго време плешивите мъже, които вече се бяха разделили с косата си, се утешаваха с факта, че са по-активни в сексуално отношение от останалите мъже. Смятало се, че те имат повече тестостерон в кръвта си. „Автоматично“ се оказа, че поради това сексуалният акт при такива мъже продължава по-дълго и се случва по-често. Оказва се, че не само тестостеронът е отговорен за либидото. Той се влияе от настроението, физическото състояние и много психични фактори. Либидото зависи дори от сезона, социалния статус и естеството от работата на мъжа. Така че този мит, уви, не е валиден.

Любовта се „разваля“ в брака

В брака любовта в леглото наистина се променя, става по-спокоен. Семейната любов може да не е толкова пламенна, но обикновено облекчава страха от възможен провал. Съпругът и съпругата, въпреки факта, че може вече да нямат специално привличане, има така наречената „настройка“ на ниво биоритми, поради което вълнението идва бързо, без дълга любов.

Количеството мъжки сперматозоиди е ограничено

Не е известно откъде идва „точната“ информация, че след 5 хиляди еякулации мъжкото тяло спира да произвежда сперма. Може би този слух беше разпуснат, за да се внуши на подрастващите отвращение към мастурбацията. Всъщност няма такова ограничение, сперматозоидите се произвеждат „според нуждите“.

Мъжете искат повече

Резултатите от едно от последните проучвания, проведени от немски учени, доказва, че желанието за правене на любов не зависи от пола. Така се оказава, че за около 50% от щастливо омъжените двойки необходимостта от секс между съпруг и съпруга е приблизително еднаква.

Не можете да забременеете в банята

Внимание! Този мит е чист мит. Разбира се, не всички сперматозоиди оцеляват в гореща вода, но всъщност всички те не са необходими. И така, сред 400-те милиона „оживени“ може да има и един особено умен. По-добре да не рискувате!

Tagged , , ,
на горе