Кейт Мидълтън на среща с Джил Байдън: Нямам търпение да видя малката Лилибет (снимки)

Кейт Мидълтън на среща с Джил Байдън: Нямам търпение да видя малката Лилибет (снимки)
Лайфстайл

Кейт Мидълтън на среща с Джил Байдън: Нямам търпение да видя малката Лилибет (снимки)

Кейт Мидълтън посрещна първата дама на САЩ Джил Байдън. Половинката на американския президент Джо Бадън пристигна във Великобритания преди срещата на върха на Г7. 39-годишната херцогиня на Кеймбридж показа елегантна фигура в невероятната рокля на Александър Маккуин, чанта „Бенет“, която идеално се съчетаваше с обувките, за да посрещне г-жа Бадън. Самата Джил пък бе заложила на розовото за първи път.

Двете дами се срещнаха с деца от Академията на Конър Даунс близо до Камборн. Двете дами разговаряха с децата и нахраниха заедно класния заек на име Бурята. След това посещение херцогинята и първата дама се присъединиха на кръгла маса с британски образователни експерти, свикана от Кейт.

Кралската майка на три деца и първата дама на САЩ обсъдиха овластяването на жените, децата и ранното образование по време на семинар. Кейт е в центъра на дипломатическата мисия на Великобритания, за да привлече САЩ, докато Борис Джонсън настоява за бърза сделка за свободна търговия с Джо Байдън, както и коридор за пътуване без карантина това лято.

Припомняме, че при срещата на Кейт Мидълтън с Доналд и Мелания Тръмп избухна истински скандал в Обединеното кралство. Появиха се туитове от 2012 година, в които Тръмп говори за слънчевите бани на Кейт „гола“, публикувани от френското издание „Closer“. Кейт и принц Уилям пък успешно осъдиха издателя заради фотосите.

Кейт пък заяви пред журналисти, че няма търпение да види новата си племенница Лилибет. Само преди няколко дни на бял свят се появи второто бебе на Хари и Меган. Те решиха да я кръстят  Лилибет „Лили“ Даяна Маунтбатън Уиндзор, като носи носи името на бабата на баща си принц Хари – британската кралица Елизабет Втора и на покойната му майка принцеса Даяна. Момиченцето се роди почти година и половина, след като принц Хари и Меган обявиха намерението си да се оттеглят от ангажиментите си като високопоставени членове на британското кралско семейство, с което то изпадна в криза.

Кейт Мидълтън на среща с Джил Байдън: Нямам търпение да видя малката Лилибет (снимки) Кейт Мидълтън на среща с Джил Байдън: Нямам търпение да видя малката Лилибет (снимки) Кейт Мидълтън на среща с Джил Байдън: Нямам търпение да видя малката Лилибет (снимки)

Tagged , , ,
на горе