СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

седмичен хороскоп 5 септември - 11 септември 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022: Седмицата ще даде възможност за ползотворно завършване на започнатите проекти, особено ако става дума за някакво творческо начинание. Краят винаги е началото на нещо ново. Следователно може да имате желание и свободно време да се занимавате с любимото ви хоби, творчество, за което отдавна сте мечтали. И планетите на небесната карта потвърждават, че е дошъл часът за оживен социален живот, забавления, важни събития, удоволствия, игри. Може да се засегне и темата за любовта, романтиката, страстта, приятелството. Само не губете ума си, не се забърквайте в любовни триъгълници и интриги.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Магнитни бури в първите дни на септември 2022

Родени между Риби и Овен (19 – 25 март):  Магьосници, съюзили в себе си несъчетаемите огън и вода

Родени между Овен и Телец (17 – 22 април):  Символ на лидер от висок ранг и творческо вдъхновение

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември зодия Овен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Очаква ви колеблив период: от една страна, ще изчезне интересът към вече създадения кръг от контакти, от друга ще искате да излезете от някои съвместни проекти и инициативи. Или пък ще имате желание и възможност за създаване на нов кръг от хора, желание за реализация чрез поемане на допълнителна отговорност и задължения, висока социална мисия. Също така, е отличен период за анализиране на резултатите от свършената работа, получаване на дивиденти и финансови награди, поставяне на цели и приоритизиране.

Семейните връзки ще допринесат за вашият личен успех. Но не забравяйте, че всичко започва от самите нас. Невъзможно е да създадете комфорт в къщата, ако сте ядосани или раздразнени. Невъзможно е да дадете любов на близките си, ако сте емоционално опустошени. Не можете да напълните съд без дъно. Чувствайте се свободни да говорите за чувствата си с близките, оставете ги да ви подкрепят.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември зодия Телец

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Увлечени ли сте от прилив на енергия и желание за активна дейност? Уловете тази енергийна вълна! Имате страхотен момент да се изявите, да заявите истинското ви „Аз“. Покажете лидерските си качества, реализирайте нови проекти. Не чакайте партньори или съмишленици – най-добре е да бъдете самостоятелни, независими, точно във вашите проекти, в които гори вашата идея. Обърнете внимание на имиджа си – ще бъде страхотно да промените прическата си, да актуализирате гардероба си – посрещнете енергията на Слънцето!

Планетите ви дават възможности за пътуване. Ако ваканция, бизнес пътуване или просто пикник извън града не се вписват във вашия график, тогава трябва да се подготвите за скок в комуникацията и интелектуалната дейност. Преговори, речи, популяризиране на вашите интереси – потокът от информация и идеи ще се увеличи. Опитайте се да направите живота си сега, не само активен и наситен със събития, но и продуктивен.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември Близнаци

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Напредвате ли към финансовите ви цели? Какво е значението за вас на понятия като ценности, финанси, ресурси? Какво разбирате под тези концепции и как ги прилагате в живота си? Мисленето в тази област и подкрепата на планетите може радикално да промени вашата стратегия за растеж, да откриете нови източници, да коригирате старите. Доколко сте доволни от финансовото си състояние като цяло и какво точно искате да промените? Дори такова умствено „съгласуване на плановете“ ще ви помогне да се коригира курсът и да се доближите до постигането на желаното.

През тази седмица във вас може да се пробуди желание да се „разровите“ в себе си. Медитацията, уединението, нетрадиционните методи ще ви помогнат добре. Можете да се оттеглите от суматохата, като отидете на почивка, в идеалния случай – в санаториум или на еднократна спа-процедура.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември зодия Рак

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Вашето време настъпи – време е да блеснете! Създайте нови запознанства, присъединете се към различни общности, клубове, групи. Имате всички възможности да изразите себе си, да бъдете забелязани. Поставете си нови, амбициозни цели – дойде вашето време, когато мечтите и желанията се сбъдват. Но има смисъл да завършите започнатите проекти, ако те също са насочени към комуникации и установяване на споразумения с партньори.

Вие сте в период на растеж на вашата енергия и ентусиазъм. Дойде време за безпристрастна оценка на вашите постижения, време, когато можете и трябва да се гордеете със себе си. Освен това, е чудесна възможност да „работите върху грешките“ и, ако е необходимо, да развиете и подобрите своите качества и самочувствие, да коригирате целите, към които се стремите. Идеално време да се погрижите за здравето, образованието – изобщо всичко, което ще ви даде възможност да се изявите още по-ярко като личност.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември зодия Лъв

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Все по-често ще мислите за вашите подсъзнателни мотиви и въздействието, което тези скрити фактори оказват върху нашата вътрешна същност. Планетите са подготвили за вас период, в който можете смело да преодолеете ограничаващите рамки, негативни нагласи и да разберете скритите си сенчести мотиви. Благодарение на това ще можете да получите вътрешна опора, сила и решителност и най-важното – енергия за действие!

Ваш приоритет е да увеличите репутацията и статуса си. „Лъвският“ дял от вниманието ще бъде развитието на собствен бизнес или изграждането на кариера. Ще спечелите печеливши възможности да рекламирате бизнеса си или да се представите, рекламирайте по-активно и ефективно. Основното нещо е да си поставите цели и да напишете планове.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември зодия Дева

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

За да балансирате енергията, се нуждаете от нови емоции. Най-добрият вариант е да са от пътуване или нови знания. Ако все още нямате възможност да опаковате куфара си за пътуване или ваканцията ви е планирана за малко по-късно, тогава „разходете се“ по туристически сайтове, направете си списък с места за посещение. Също така можете да се върнете към ученето или дори да започнете да учите чужд език. Отлично време за кандидатстване във всякакви „бюрократични“ инстанции.

На преден план за вас излизат материалните резултати от вашата дейност, наградите и други конкретни, осезаеми плодове на вашите заслуги. Бъдете внимателни със себе си, може да станете прекалено настоятелни в опитите си да получите дължимото. Време е да разберете от какво наистина се нуждаете. Ролите, които играете за другите, могат да дадат отговор.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022 зодия Везни

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Тази седмица вашият фокус е върху репутацията и кариерата. Ще започнат да се появяват амбициозните ви мисли, ще имате нужда от признание. Самоувереността ви ще се повиши и естествено ще имате възможности за привличане на внимание. Но енергията ви трябва да бъде насочена, не само към амбициите, но и към подобряване на професионалните ви умения. Добро време за преговори с началници и висшето ръководство, относно перспективите за дейности, както и благоприятно време за изграждане на отношения с колеги.

Тези дни ще се фокусирате върху финансите под всякаква форма. Добър период да се занимавате с инвестиции е да проучите тази ниша или да разработите стратегия за напредък. Слушайте сърцето, мечтите и интуицията си.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022 зодия Скорпион

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

В близко бъдеще партньорските взаимоотношения ще излязат на преден план, както лични, бизнес, така и с приятели, клиенти и евентуално конкуренти. Седмицата може да ви донесе предложения за съвместна почивка, нова работа, съвместен проект или просто покана за парти. Но благодарение на тези контакти вашите отношения и средата като цяло могат да достигнат ново ниво. Ако имате връзка – те могат да преминат на ново, по-сериозно ниво. Ако все още сте свободни – бъдете готови за повишено внимание към себе си и увеличаване на потока от клиенти.

Искате да „счупите“ всички ограничения и най-накрая да почувствате свободата. Във вашия светоглед се случва масивно „пренастройване“, така че насочете енергията си към онези улики, които ще помогнат за премахване на границите, преди всичко в ума. Култура, морал, духовност, вдъхновяваща комуникация, дълги пътувания или срещи с хора от различна култура, националност, философски срещи, образователни проекти – опитайте се да намерите време за това дори в най-натоварения график. Такъв възход към ново ниво на мислене ще ви осигури, не само личен растеж, но и финансов успех.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022 зодия Стрелец

седмичен хороскоп 5 септември - 11 септември 2022

Бъдете внимателни с проектите, в които вероятно има скрити условия. Ще усещате вътрешно напрежение, ще има постоянно вътрешно послание да преодолеете нещо, да се борите за нещо. Вътрешната ви енергия ще бъде в своя пик или просто привлекателността ви към противоположния пол, подсъзнателно ще търси силни усещания. Може да се засили интересът ви към тайното знание, лечителството, езотериката.

Тази седмица ще бъде силна за вас в областта на служебните задължения и здравето. Относно отношенията ви с работодатели, подчинени и колеги може да се появят нови приоритети. Добре е да се грижите за психологическото ви здраве, избягвайте ненужния стрес.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022 зодия Козирог

седмичен хороскоп 5 септември - 11 септември 2022

Седмицата ви е подготвила много вдъхновение и творческа енергия. Къде да я изразходвате зависи само от вас. Това може да бъде плодотворно изпълнение на проекти или може би светско забавление. За да се покажете пред света, да бъдете пред очите на хората – трябва и малко актьорско майсторство. Добре е да обърнете внимание и на децата – в живота им може да се случат важни събития.

На преден план излиза вашето влияние върху околните и способността ви да си сътрудничите. Как ви четат хората: силен, волеви, независим човек? Доминирате ли? Подчинение или стремеж към равенство? Партньорството допринася ли за вашето личностно израстване? Вашето състояние подобри ли се в резултат на това? Тези въпроси са най-простите и очевидни, но са и най-важните. Вашето вътрешно аз ви кара да предприемате решителни действия по взаимоотношенията като цяло.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022 зодия Водолей

седмичен хороскоп 5 септември - 11 септември 2022

Може да почувствате неудобни притеснения относно работата и статуса си. Този период е даден, за да разберете вашите стимули и истински, добре аргументирани желания и цели. Именно тази вътрешна потребност ще ви подтикне да промените навиците си. Почистване на къщата, въпроси на здравословния начин на живот, хранене, изготвяне на планове, контролни списъци – ще искате да поставите всичко на рафтовете и да установите единна, ясна, логична схема на работа във всичко.

Правилният подход за този период е да въведете ред във финансовата сфера. Ако има заеми, можете да кандидатствате за рефинансиране или да помислите как можете да намалите размера на плащанията или продължителността на срока. Само се постарайте да не „удушите“ колегите или служителите си с вашата моралност, тази област няма да е от най-стабилните през тази седмица.

Седмичен хороскоп 5 септември – 11 септември 2022 зодия Риби

седмичен хороскоп 5 септември - 11 септември 2022

Безполезно е да се съпротивлявате: желанието ви да се наслаждавате и стремежът към удоволствие ще се засили. Романтиката, хуморът и въображението излизат на преден план. Може да възникнат обстоятелства, които ще ви тласнат към творчество, артистичност във всичките му проявления. Творчески проекти, социални събития, забавления и свободно време ще ви донесат късмет, не пропускайте шанса си!

Вие сте „заредени“ с енергията на общуването. Благодарение на това е възможно да разширите връзките си, да привлечете правилните хора за постигане на целите или просто – да получите знак от Вселената ка да получите информацията, която ви е нужна. Комуникацията и информацията са ключовите думи за тази седмица. Общувайте, четете книги, пишете текстове във вашите социални мрежи. Бъдете в крак с новините, на „гребена на вълната“. Ако се занимавате с търговия на стоки или услуги, бъдете готови за увеличаване на потока от клиенти или купувачи.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе