СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 6 – 12 (понеделник-неделя) ДЕКЕМВРИ, 2021

Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 6 – 12 (понеделник-неделя) ДЕКЕМВРИ, 2021

 

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен: Началото на седмицата в любовната сфера ще започне с факта, че Овенът може неволно да обиди сродната си душа. Може би това или нещо друго ще позволи на този знак да погледне по различен начин на текущите отношения, от добрата страна. Този факт ще събуди в него източник на енергия – положителен и обаятелен. Принципно, това отношение ще подобри всяка връзка.

Ако свободният представител на този знак има желание да влезе във връзка, тогава този въпрос трябва да бъде решен в края на седмицата. Енергията ви ще бъде особено привлекателна и определено няма да останете без внимание.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец: Този знак може да изпитва известни съмнения относно връзката си. Причината за това може бъде самият представител на зодията, който е решил, че не е достатъчно добър за своята половинка. Имайки предвид грижите и ангажименти по финансовото обезпечение, неволно ще подозирате партньора си в нечисти чувства. Но от всичко това няма и следа, любимият човек е напълно искрен с вас и трябва да вземете пример от него.

Свободните знаци биха искали да срещнат някой с общи интереси. Една самотна душа се нуждае от разбиращ човек, който може би вече е на хоризонта. Просто трябва да погледнете по-отблизо.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци: Най-накрая настъпи период на спокойствие в отношенията, без претенции, съмнения и пропуски. На този знак се препоръчва, за да се наслади напълно на тази ситуация, да отложи всякакви искания и сериозни разговори. Ако е възможно, препоръчително е да прекарвате повече време с половинката си, без други роднини, приятели, домашни любимци и т.н.

Свободните знаци може би не трябва да се измъчват в такъв спокоен период, а, напротив, да се наслаждават на свободата, тишината и липсата на ангажименти към някого. Оставете настрана любовните си отношения за по-подходящи моменти.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак: Личният живот на семейния представител на този знак придобива обичайната форма. Вътре в огнището всичко е спокойно, тихо и хармонично. И това доставя на Рака необяснимо приятен комфорт, вдъхновявайки мисли за нещо повече. Звездите ви съветват, че трябва да се отпуснете и да се насладите на ситуацията, а не да седите в напрежение и недоверие към близките.

Необвързаните представители на знака не са много уверени. От една страна, желанието да си намерите съчувстващ човек е голямо, но се стеснявате, да се отворите пред някого.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв: Обичайното за този знак е да пренебрегва до известна степен личните отношения, защото доста често получава повече признание и комплименти от странични хора. И тази седмица може да направи нещо добро за връзката си. Лъвът ще може да се помири със своята сродна душа без колебание и да премине с нея към нов етап от по-сериозна връзка.

Представителите на този знак рядко успяват да бъдат свободни, имат много почитатели, които са готови да вървят с тях рамо до рамо.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева: Романтичната сфера на живота през следващата седмица ще бъде на ниво без неприятни съмнения, основани на претенции, дребни конфликти от склонността на знака да превърне от мухата слон. Ако, не се овладеете, това ще продължи няколко дни, но след това ще стане ясна причината за това напрежение. Може да е трудно да го приемете, но в името на връзката си струва да се борите. В бъдеще ситуацията ще се подобри, ако, разбира се, двойката не поеме в друга посока.

Необвързаните силно се насърчават да излязат навън в края на седмицата. Съдбата обещава да им “сервира” много интересна личност, запознанството, което ще ви завърти главата.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни: Близките и приятелите на този знак могат само да проявяват търпение, така че няколко дни от странното и нетипично поведение ще разклатят нервите на цялото семейство. Звездите ви съветват да се погрижите за спокойствието на всички и да отидете някъде през този период, ако имате възможност. Може би това ще бъде възможно да се съчетае с дълготрайното желание да посетите друга част на града, кино, музей и т.н.

Свободните представители на знака се съветват да отложат любовните връзки за предстоящия уикенд. Тогава настроението ви ще се стабилизира и няма да отблъснете потенциалния партньор.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион: На любовният фронт всичко е стабилно за този знак. Семейните отношения са хармонизирани с внимание и мимолетни недоразумения, началото на съюз е изграден върху романтика и в споделяне на общи интереси. Скорпионът няма да дава поводи за ревност и няма да насочва ситуацията до абсурдни моменти.

Необвързаните представители на знака ще получат предложение да се срещнат с приятели. Има голяма вероятност от това да излезе нещо неочаквано, разбира се в добрия смисъл на думата. Силно препоръчително е да не пропускате този шанс.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец: Романтичната връзка не трябва да причинява неудобства, особено ако Стрелецът проявява разбиране към своята сродна душа, не търси грешка в дреболии, не се поддава на провокации или, обратното, не провокира. Ако в отношенията има напрегната атмосфера, това трябва да бъде коригирано или да не се измъчвате от така наречения токсичен съюз.

В началото на седмицата свободните представители на този знак, ще се опитат да се държат внимателно и прецизно, въпреки кофти настроението.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог: Всичко в семейната атмосфера е спокойно и хармонично, със или без ваше участие. Изключително полезно е за взаимното ви доверие, помощ и разбирателство. Освен това, другата половинка често смята подобно поведение за подозрително и съмнително. Опитите на партньора ви да ви накара да говорите едва ли ще успеят, но ако намерите сили, опитайте се да говорите от сърце.

Не се препоръчва да се срещате със свободни хора, ако те самите не го искат. Все пак, ако отидете на среща бъдете себе си. Гледайте любимия си филм, разходете се в парка, отпуснете се от тревогите и суматохата.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей: Семейните отношения са хармонични. Вашата брачна половинка ви очаква смирено, а роднините, изненадващо, ви оставиха на мира и не се напрягате с или без причина. Затова не се опитвайте да провокирате съдбата с тестове за издръжливост, в противен случай ще си навлечете ненужни скандали и претенции от няколко страни.

За необвързаните знаци е по-добре да отложат запознанствата, защото тази седмица периодът не е особено подходящ.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби: Семейните Риби ще трябва да съчетаят, както домакинските задължения, така и професионалните отговорности и да отделят време за приятели, но и да не оставят сродна душа без внимание. Освен това, ще бъдете привлечени да направите някои любими неща – да гледате филм, да играете семейна игра, да четете любима книга. За собствените си желания този знак ще се опита да грабне времето от това, което е определено за сън.

Свободните знаци имат късмета да усетят опияняващото чувство на влюбеност. Вярно е, че има голяма вероятност този човек да бъде недостъпен – от игрален герой до съществуващ човек, живеещ на другия край на света.

0 Споделено
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap