Само за смели момичета: Как да спите с мъжа, когото тайно харесвате

Само за смели момичета: Как да спите с мъжа, когото тайно харесвате
Любов и партньорство

Само за смели момичета: Как да спите с мъжа, когото тайно харесвате

Чудите се как да спите с мъжа, когото тайно харесвате? Може би е време да захвърлите всички предразсъдъци и консервативни мисли и да се отдадете на забавлението. Понякога това, от което се нуждаем е просто да се пуснем по течението на живота и да не мислим прекалено много. Премислянето на нещата и страхът от последици ни спират да правим това, което наистина искаме. Спират ни да опитваме нови неща и да усетим непознати чувства и емоции.

Ако харесваш този мъж – спи с него. Никой няма да те съди, нито ще се превърнеш в най-големия престъпник. Не, това не те прави лека жена, а такава, която просто се наслаждава на живота и не се страхува да получи това, което иска.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да спите с мъжа, когото тайно харесвате

Създайте интимност

Това е процес, който отнема малко време, така че ще трябва да сте търпеливи дами. Покажете на мъжа, че може да ви се има доверие и че ви е грижа за него, като му кажете какво се случва в живота ви и установете емоционална връзка с него. Можете да започнете този процес, като споделите лични истории или попитате за неговите мечти, минали връзки и стремежи за бъдещето.

Как да бъдеш привлекателна? Съвети за жените да изглеждат по-привлекателни и уверени!

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

Свържете се емоционално

Това е стъпката, когато започнете да го разпитвате за живота и емоциите му. Можете да направите това, като му позволите да ви опознае повече или споделите собствените си чувства и мнения относно нещата, които имат значение в живота му. След като той е емоционално привързан, вие очевидно сте го пристрастили. Сега той ви има доверие и вие можете да преминете към следващата стъпка.

Привличането и страстта между двама души невинаги водят до любов

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Споделяйте основните ценности

Покажете, че сте добър човек, като споделяте общи ценности и мнения. Когато го опознаете, намерете общи неща и говорете за тях. Разберете дали споделяте едни и същи вярвания и основни ценности и надградете върху тях, за да създадете добра основа за вашата връзка. В крайна сметка споделянето е признак за грижа.

Покажете, че сте физически привлечени от него

Не е време за срам. Това е мястото, където започвате да действате върху привличането си, като го извеждате в непринуден разговор.

Можете да направите това, като му направите лек комплимент за външния му вид или коментирате колко привлекателно изглежда, когато е на работа или в друга ситуация. Отпуснете се. Не правите нищо нередно. Просто се забавлявайте и помнете, че в този живот нищо не е на всяка цена.

Накарайте го да се чувства комфортно с интимността

Намерете начини да го накарате да се отпусне и той и да се чувства по-спокойно с вас. Задаването на въпроси за миналото му или откриването на това, което намира за забавно, може да ви помогне.

Покажете му, че може да ви има доверие и че симпатиите ви са взаимни. Може би изпитва нещо към вас, но се страхува, че ще го отблъснете. Уверете го, че няма да го направите. А дори напротив, само чакате малък знак от него, за да се случат нещата между вас.

Бъдете сексуално провокативни – докосвайте, целувайте и бъдете интимни с него

Позволете на сексуалната си увереност да блесне и започнете по-интимно поведение с него. Целувки, докосвания и други форми на интимност ще покажат, че сте сексуален човек, който знае какво иска от живота.

Ако го помолите да направи нещо подобно, ще го накарате да се включи по-бързо, което ще улесни всичко. Отдайте се на насладата и забавлението и не мислете за последствията. Живейте за момента!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Лъжата е най-големият враг в брака! Тя бавно убива доверието, а след това и любовта

Да бъдеш честна с твоя партньор е най-доброто нещо, което може да направиш

Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе