ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли
Астрология

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

Пълнолунието през м. Юли ще преобърне живота на няколко зодиакални знака. През м. юли пълнолунието ще се състои в самото начало на месеца – на 3.07.2023. Ще се вижда в съзвездието Козирог, където ще се противопостави на Слънцето в Рак. Това означава повишаване на нивото на осъзнаване, както в ума, така и в сърцето. Ще ни бъдат дадени космически улики и инструменти, за да ги интегрираме.

Астролозите на Happywoman.bg анализираха космическата обстановка за пълнолунието през м. Юли и дават препоръки и прогноза за всички знаци на зодиака.

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

Китайски хороскоп за месец Юли 2023 г.

Любовен хороскоп за юли 2023 за всички зодии

Емоционално и щастливо лято 2023: 4 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ

Вижте как пълнолунието през м. Юли ще повлияе на вашия зодиакален знак

Вашето призвание е много важно за вас. Вие не правите това, което ви е казано да правите, а това, в което сте най-умели. Става въпрос за вашите лични ценности и какви са вашите таланти. Пълнолунието през м. Юли ще покаже, че може да сте достигнали критичен момент във вашето призвание.

Това е моментът, в който можете да решите дали виждате нови върхове, които искате да покорите, или усещате цели, които все още не са постигнати. Или може би ще ви се стори, че е време да пожънете плодовете на вашия труд и усилия. Или може би всичко заедно. Заслужаваш го. Върви напред!

Вашите вярвания са толкова силни, че можете не само да се вдъхновите от тях, но и да ги споделите с другите. Пълнолунието през м. Юли ви насърчава да направите нещо продуктивно с този свой голям талант. Може би имате на какво да научите другите и бихте могли да формализирате този процес, като дадете майсторски клас.

Или може би сте готови да вземете някого под крилото си като ментор. Друг добър вариант е да започнете професионален блог или подкаст. Каквото и да е, не позволявайте на таланта и дарбата си да се губят. Ти си истински творец! Продължавай!

Може да мислите, че интелигентността или харизмата са основните неща в живота ви в момента, но пълнолунието през м. Юли ще покаже, че това, което наистина привлича хората към вас, е вашата уязвимост и способността да отворите сърцето си към тях. Използвайте пълнолуниетопрезм. Юли, за да говорите за това, което е важно за вас.

Просто бъди такъв, какъвто си, казвай това, което мислиш и не крий това, което чувстваш. Не се плашете от чувствата, които възникват през този лунен период. Това е пътят към вашето изцеление. Бъдете спокойни и търпеливи! Вселената е с вас!

Вашето огромно сърце може да побере много хора, можете да проявите невероятна емпатия и да се поставите на мястото на други хора. Пълнолунието през м. Юли ще подчертае този уникален талант. Използвайте емпатията си, за да преодолеете пропастта между хората, включително между себе си и другите.

Не търсете грешките в себе си и не се самокритикувайте. Това е време на състрадание и разбиране. Всеки може да се провали – това е част от живота. Важно е да има на кого да се облегнеш в този момент. След като приемете това, можете да продължите смело напред!

Умеете да забелязвате истинско чудо в обикновеното и да придавате положителен цвят на абсолютната простота. По време на пълнолунието през м. Юли погледнете живота си в нова светлина. Как можете да носите повече радост всеки ден?

Можете ли да намерите нов поглед към старите неща? Да, всичко може да бъде точно както изглежда на пръв поглед – без магически компонент. Във всеки случай способността ви да оценявате радостта остава с вас. Създавайте повече чудеса. Това ще е от полза преди всичко за вас.

Започнете да споделяте своята креативност със света. Време е да загърбите страховете и съмненията в себе си, колкото и значими да ви се струват в началото. Вие не сте от онези зодии, които са известни като център на внимание, но Пълнолунието през м. Юли ви кара да се чудите дали е време да опитате и да промените това.

Ако ви дадат подаръчна кутия, бихте ли я оставили опакована? И как ще се използва тогава? Малко опции, нали? Не бъдете подарък, оставен в кутия. Време е да блеснете!

Вие сте толкова настроени към мислите и чувствата на другите, че често поставяте техните нужди пред вашите собствени. По време на пълнолунието през м. Юли е време да обърнете внимание на себе си. Помислете от какво се нуждаете, за да се чувствате спокойни и сигурни?

Да, може да е трудно и изисква работа върху себе си, но така ще видите собствените си желания и своя път. Освен това, това е единственият начин да получите любовта, която заслужавате. Бъдете мили и нежни към себе си.

Имате остър и хитър ум. Пълнолунието през м. Юли ви насърчава да му се доверите колкото е възможно повече. Разчитайте на ума си и не се съмнявайте в себе си или в другите хора. Запитайте се дали ви е по-трудно да се доверите на себе си или на другите.

Ако винаги очаквате някой да ви разочарова, има голяма вероятност да го направи. Но какво ще стане, ако не го направят? Спрете да се измъчвате с пресмятане на опции. Във всеки случай ще имате достатъчно сили да преминете през това, което съдбата ви е подготвила.

Има хора, които са родени да бъдат смели и дръзки, и вие сте един от тях. На пълнолунието през м. Юли си припомнете това. Защо играете на сигурно, когато душата ви вика да рискувате? Защо се страхувате да претендирате за мястото, което заслужавате?

Не избягвайте своите дарби и таланти. Пълнолунието през м. Юли не е време за срамежливост, а време за себеутвърждаване. Не позволявайте на страха от провал или липса на нещо в живота ви да живее точно в този живот. Няма да можете да повторите пътя си, така че бъдете решителни и не се бавете.

Пълнолунието през м. юли не е време да се криете в сенките. Бъдете смели и горди с това кой сте и какво ви прави специални. Хвалете се, кажете на другите с какво най-много се гордеете в себе си. Направете си искрен комплимент, направете си подарък – всяко положително подкрепление ще ви се отрази добре.

Правете го не за самоусъвършенстване, а от чиста любов към себе си. Може да не ви се струва лесно, но когато научите, животът ви ще се промени по магически начин.

Тревожите се дали трябва да споделите мислите си със света. Не се притеснявайте повече, пълнолунието през м. Юли ще покаже какво си струва. По някакъв начин намалявате значението си и способността си да давате на хората добри идеи. Междувременно вие изпреварвате тези, които нямат дори половината от вашия талант.

Да, искате да избегнете провал, отхвърляне и разочарование. Но тази предпазливост доведе до факта, че сте заседнали на едно място. Време е да започнете да се движите напред, така че опитайте различен подход към себе си. В началото ще ви е трудно, а след това ще се почувствате много по-щастлив човек.

Когато си изпълнен с надежда и вдъхновение, ти се превръщаш в лъч, който осветява пътя на всички наоколо и дава енергия. Вашата задача по време на пълнолунието през м. Юли е да си напомняте, че сте фар за другите, стига вие самите да вярвате в това.

Просто действайте според вашите ценности и бъдете добър приятел на себе си и на другите. Постарайте се да запазите вътрешното усещане за щастие и не ограничавайте въображението си.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе