Златни правила за подаряване на ненужните подаръци

Златни правила за подаряване на ненужните подаръци
Интересно

Златни правила за подаряване на ненужните подаръци

Около празниците със сигурност сте получили много подаръци. Някои от тях са ви направили щастливи, други не толкова, защото или няма за какво да ги използвате, или не ги харесвате, или просто не съвпадат с вашата идея за подарък. Няма нищо лошо в това да подарите точно онези ненужни за вас неща на някой друг ваш близък, ако знаете, че това ще го направи щастлив.

Ето няколко златни правила за това как да подарявате неща, които са били предназначени за вас:

Подарявайте само чисто нови артикули.

Правило номер едно при повторното подаряване е да се подаряват само артикули в оригиналната им опаковка и с все още прикрепени етикети. Подаръкът, който давате, трябва да е чисто нов, да не сте го използвали или носили дори и за пет минути, както и никога да не сте го прави. Има обаче едно уточнение към това правило – за предмети като бижута или порцелан, които са семейни реликви и се предават от поколения на поколения, е хубав да разкажете тяхната история. Това ще добави към предметите стойност и смисъл. Уверете се, че човекът ви е достатъчно близък, за да споделите това, за да не рискувате това да предизвика смесени чувства у него.

Подарете неща, които все още са в стил или вечни.

Дори ако артикулът да е нов и никога не е бил използван, той все пак трябва да е подходящ за начина на живот и вкуса на получателя. С други думи, не подарявайте отново нещо, което виси в гардероба ви от няколко години и вече не е модерно. Разбира се, тук не става въпрос за семейните ценности, за които споменахме вече.

Уверете се, че сте обмислили какво подарявате.

Друго много важно правило за повторно подаряване е, че подаръкът трябва да бъде нещо, на което получателят наистина ще се наслади. Преподаряването не бива да е средство да се отървете от някаква ненужна вещ, която сте получили. Това трябва да е нещо, което бихте закупили за получателя, ако сами сте отишли ​​в магазина.

Не смесвайте приятелските и семейните кръгове.

Най-лошият сценарий за преподаряване би бил този, който ви е дал подаръка, да разбере, че сте го подарили на някой друг. За да избегнете това, трябва да се уверите, че човекът, на когото преподарявате артикула, няма връзка с този, който ви е подарил въпросния продукт. Колкото по-уникален е подаръкът, толкова по-голямо разстояние трябва да има между двамата.

Карантинирайте подаръка. Тъй като все още живеем във време на пандемия, е важно и да се грижим за здравето на околните. Така че, ако вие или някой от вашето домакинство е бил болен, отложете самото подаряване. Ако е възможно, поставете подаръците далеч от болните и ги отделете някъде в отделна стая или килер, докато не сте сигурни, че потенциалният вирус отдавна е изчезнал. Периодът, който продуктът трябва да остане далеч от възможни преносители на вируса е поне няколко дни, а може и повече.

Внимавайте с опаковането.

Много е важно е влагането на грижа и внимание в опаковането на подаръците. Направете всичко с опаковъчна хартия и панделки, точно както бихте направили с обикновен подарък. Също така, не забравяйте да премахнете всички оригинални картички, за да не попаднете в конфузна ситуация.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе