Мъжките гафове, които отблъскват жените
Любов и партньорство

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Има много неща в една връзка, които отблъскват жените и те започват да се отдръпват от човека до тях. Много мъже имат проблеми да задържат интереса на половинката си толкова дълго, колкото желаят. Тя внезапно изчезва по някаква причина, която той не може да си обясни. За всеки представител на силния пол не е приятно, когато жена, която първоначално наистина го е харесала, промени решението си. Нещото, което най-много желаете, често е единственото нещо, което не можете да имате.

Много често се случва след определен етап от връзката обаче, да започне да се мисли за нейното официализиране. Проблемът обаче идва, когато това е в главата само на единия партньор, а другият изобщо не е на тази вълна. И да, това не е винаги мъжът.

В един момент жената може рязко да се отдръпне и да спре всякакъв контакт с този човек. В началото, когато той усети това отдръпване от нейна страна, започва да я преследва все повече и повече, но без резултат. Много мъже така и не намират обяснение защо са загубили интереса на една дама. Причините могат да бъдат много, но ако знаеха поне някои от тях, то те нямаше да повтарят едни и същи грешки.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и най-често срещаните мъжки гафове, които отблъскват жените:

Използват само на съобщения за комуникация

Способността да се говори добре не е черта, която всички мъже притежават. Да се ​​приближиш до една жена и да започнеш оживена дискусия с нея изисква умение. За удобство мъжете предпочитат да пишат съобщения, вместо да се обаждат. Изпращането на текстови съобщения е перфектната основна и ясна форма на комуникация за мъже, които предпочитат да поддържат нещата така. Жените оценяват разговорите повече от това да си пишат с някого. Затова говоренето по телефона трябва да е преобладаващ начин на комуникация. Ако това не е така, мъжът трябва да се опита да го промени, преди да е загубил интереса от страна на жената до него.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Нежелани и отчаяни признания

Мъжете не знаят как да изразят собствените си емоции или какво всъщност желаят от една жена. Липсват им необходимите умения да обяснят мислите си на жените. По някаква причина повечето мъже са убедени, че когато една жена се отдръпне от тях, това е защото не са я накарали да се почувства оценена. В резултат на това, в опит да се измъкнат от този сценарий, те започват да бъдат прекалено настоятелни и досадни. А това е от нещата, които най-много отблъскват жените. Те харесват мъжът да проявява интерес към тях, но и да не им се поднася на тепсия. Ако той остане малко мистериозен, жената е по-склонна да остане наоколо или да го сметне за интересен.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Той говори лошо за други жени

Когато мъжете говорят негативно за други жени пред вас, те се чувстват така, сякаш се случва някакво самохвалство или показване. Въпреки това, говоренето по този начин за други представителки на нежния пол всъщност е последното нещо, което трябва те да правят Особено важи, когато са с обекта на желанията си, с която възнамеряват да останат. Тя започва да приема идеята, че той може да започне да се отнася с нея по същия начин, както към други жени. Липсата на уважение към останалите я кара да мисли, че той няма да прояви такова и към нея.

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе