6 червени флага, за които да внимавате при онлайн запознанствата

онлайн запознанствата
Любов и партньорство

6 червени флага, за които да внимавате при онлайн запознанствата

Когато си търсите нова половинка, все по-възможно е да опитате да я намерите чрез онлайн запознанствата. Това ви предлага доста повече възможности за избор и лесно да сортирате хората, които да ви бъдат предложени по категории. Тази помощ може да бъде незаменима, а ако пък не ви харесва как започва разговорът, можете винаги да го прекратите без неудобни речи и извинения.

Приложенията за запознанства могат да ви помогнат да намерите човек, с когото имате общи интереси. Става дума просто за това да се срещнеш с много хора и да решиш дали има онова привличане, което търсите. Всеки е различен и иска различни неща. Във онлайн запознанствата има доза риск, но това може да се каже и ако се срещнете с някой, когото не познавате. Така че не се притеснявайте да опитате да срещнете следващата си половинка в някое приложение, защото много от съвременните връзки са започнали със случайно съвпадение на два профила.

infomax-logo-50-15-HW Лолита, любимата на Григор Димитров, стана готвачка

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

И все пак има някои неща, за които трябва да внимавате при онлайн запознанствата. Ето кои са те:

Ако това, което и двамата искате, не съвпада

Отново и отново попадаме в ситуации, които бихме могли да предотвратим, ако се придържахме към интересите си. Ако ви попитат какво търсите и вие дадете отговор, който не съвпада с това, което търси той, значи искате различни неща. Точка.

Не казваме, че е невъзможно един флиртаджия да се превърне в перфектната половинка, но определено е много трудно. Просто ако искате връзка, вече няма да преследвате хора, които казват, че не искат нищо сериозно, и се надявате, че ще си промени мнението, и обратното. Просто преминете към следващия човек, защото няма смисъл да си губите времето.

онлайн запознанствата

Ако в профила му е написано нещо, което е расистко

Някои хора обичат да споделят повече подробност за себе си в представянето си. Ако те са написали, че имат расистки наклонности, по-добре продължете напред. Онлайн запознанствата са предимство, което можете да използвате, за да прецените подобни хора и да не ги допускате до вас. Ако някой е написал, че не иска да излиза с хора с друг цвят на кожата, значи може да има други разбирания, за които да разберете в последствие.

Ако посочи образованието или професията си като шега

Хората обичат чувството за хумор на някой друг. Когато обаче трябва да се говорят сериозни неща, ситуацията се променя. Важно е един човек да се гордее с образованието и работата си. Не е хубаво някой да използва онлайн запознанствата като място, където да се самоиронизира на база своята професия или университет, който е завършил. Това не говори добре за мисленето на един човек. Ако усетите нещо такова, продължете напред.

онлайн запознанствата 2

Ако се срамува, че сте се запознали в приложение за запознанства

Към този момент онлайн запознанствата съществуват от повече от десетилетие. Не е странно или смущаващо да срещнеш партньора си в приложение и вероятно всички познаваме безброй двойки, които са се запознали там. Ако твърде много се притеснявате от това, че сте в приложение за запознанства, и се шегувате, че вместо това ще кажете на хората, че сте се срещнали в някой бар, може би не трябва да мислите за онлайн запознанствата.

Ако в профила му пише: „Не влизам много тук, затова ме добавете в Инстаграм.“

Сега, може да има много добронамерени мъже и жени, които наистина не проверяват приложенията за онлайн запознанствата и предпочитат да общуват чрез други апликации. Но това може да е от така наречените капани на 21-ви век. Защо сте в приложение за запознанства, ако „не сте много тук“? В това няма смисъл! Това би било извинение, за да се измъкнат някои хора от воденето на истински разговори. Ако обаче те търсят бърза размяна на снимки, това е вашият знак да се махнете.

онлайн запознанствата

Ако говори за бившата си твърде рано

Всеки, който се е срещал с някого през 21-ви век, знае, че е малко табу да споменаваш бившия си твърде рано. Това е неловко и създава култура на сравнение, с която никой не иска да се занимава още при запознаването. Но еквивалентът на „Ти си много по-добър от бившия ми“ в онлайн запознанствата е незабавното разтоварване на всеки лош аспект от последната им връзка върху вас. Справедливо е да са откровени и да не искат да повтарят моделите, но това също така говори, че не са преодолели последната си връзка. Нека да разберем дали сме заинтересовани да се преследваме взаимно, преди да започнем да говорим за историята на връзките си, нали?

Онлайн запознанствата са много любопитна тема. Всеки човек, който се впуска в това приключение, трябва да бъде подготвен за тези неща, за да срещне подходящия за себе си партньор.

Вижте още:

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Оценете тази статия
Tagged ,
на горе