Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета
Любов и партньорство

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Мъжете са склонни да избират жени на тяхната възраст или по-млади от тях.  Също така сме склонни да мислим, че по-възрастна жена така или иначе няма да се интересува от младите момчета, поради липсата им на опит и поведението, което по никакъв начин не може да се сравни с това на мъж на тяхната възраст.

Но не сте ли забелязали как новото модерно си опитва да си поправи път и да се наложи като тренд и като нещо напълно нормално, съвременно и безпроблемно. Днес зрелите жени харесват и предпочитат да излизат с по-млади от тях мъже, дори може да ги наречем все още момчета. Питате се защо? Останете с нас, за да разберете.

Защо зрелите жени харесват млади момчета и как се държат те

Чувстват се по-млади

Без значение какъв е вашият тип личност, естествено е да променяте начина, по който действате и се държите с напредване на възрастта. Дори да сте изключително диви на 20-те си години, когато станете на 40, тогава се предполага да сте зрели и да не ви интересуват нещата, които сте харесвали, когато сте били на 20-25.

Така че, когато по-възрастна жена иска да привлече вниманието на младо момче, тя знае, че трябва да се адаптира към това, което смята, че момчето харесва – млада, активна, забавна жена. Когато тя е около него, ще изглежда много жива и енергична. Толкова ще се опитва да е такава, че няма как да не се забележи нейното нетипично поведение. Някои жени могат да го направят естествено, но при други може да изглежда малко принудено, сякаш енергията не е толкова присъща за нея, колкото би трябвало да бъде.

Тя говори за възрастта

Едно от първите неща, които ще се забележат, когато по-възрастна жена започне да флиртува с момче, което е с години по-малко от нея, е това колко много ѝ пука за нейната възраст.

В края на краищата, нормално е една по-възрастна жена да изпитва известна несигурност, когато излиза (или се опитва да излезе на среща) с по-млад мъж, защото може да мисли, че всичко, което той иска, е млада, стегната жена, наполовина на нейната възраст. Така че, за да се успокои, тя ще се опита да разбере какво мисли момчето за възрастта и възрастовата разлика. И разбира се няма как да пропусне въпроса дали той би излизал с жена като нея.

Ще отбележи, че е необвързана

Ако една жена на 40 флиртува с мъж, който е с 10 или 20 години по-млад от нея, то тогава има варианта – или е необвързана и може да прави каквото си поиска или просто се намира в нещастна връзка със съпруг, който не ѝ дава нужното и тя го търси някъде другаде извън брака.

Тъй като тя е обясни ясно статуса на връзката си – независимо дали директно или чрез намеци, повече от очевидно е, че иска да спи с по-младо от нея момче.

Тя споделя своето минало  

Жените не са склонни да се отварят за миналото си пред всеки човек в живота си. Миналото е минало и в много случаи е изпълнено с болка и съжаления, особено когато става въпрос за любов. Но тази жена изобщо не пази миналото си за младия си любовник. Тя споделя всичко до най-малката подробност без притеснение или страх. Сякаш чувства това момче много по-близко до себе си, отколкото всеки друг.

И изпитва известен афинитет към него, знаейки, че може да му довери своето минало и история. Като се свързва емоционално и психически с него по този начин, това улеснява много физическото привличане.

Тя споделя най-мръсните си шеги с него

Едно нещо, което по-възрастните жени имат повече от по-младите жени, е опита. Те знаят какво е необходимо, за да влязат в главата на един мъж. Знаят какво да кажат и как да действат.

И едно нещо, което правят, за да покажат, че са готови да спят с по-младо от тях момче? Те ще споделят всичките си най-мръсни шеги с него. По този начин освен, че показва, че е по-разкрепостена, но и прави намек, че иска да нещо повече от флирт и разговор с него. Тя иска да спи с него. Тази жена няма никакви притеснения или може би не са чак толкова големи, за да попречат на нейното съкровено желание – младата плът, която ще я накара да се почувства по-млада, щастлива и жива.

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе