Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите

Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите
Астрология

Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите

Новолунието в Лъв пристига на 16 август 2023 г. и носи началото на нов лунен цикъл. С началото на лунния цикъл можем да изчистим всичко старо и ненужно в собствения си живот, особено що се отнася до нашите емоции.

Новолунията предлагат нулиране и могат да ни насочат да се развиваме в това как се чувстваме в дадена ситуация. Новолунието в Лъв, също е мощен момент за определяне и осъзнаване на намерения за следващите седмици. Можем да използваме енергиите на новолунието, за да изясним върху какво искаме да се фокусираме в живота си. Новолунието в Лъв предлага красива вълна от енергия, която да ни подкрепи в това. Може да ни вдъхнови да се свържем със страстите си, да се върнем към проекти или хобита, които сме забравили, и да дадем приоритет на радостта и лекотата.

Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите

Везните ги очаква истински рай: За кои други зодии сезона на Лъва ще донесе успех

Щастливци на съдбата: Зодии, които ще получат шанса да променят всичко до края на 2023!

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите

Една от най-високите октави на енергията на Лъва е качеството на простотата. Когато опростим, животът може да стане по-лесен, по-малко емоционално тежък и можем да открием, че е по-лесно да направим място за радост.

Какво трябва да опростите в живота си? Къде прекалено усложнявате ситуация или позволявате на емоциите си да направят ситуацията по-лоша, отколкото е?

Като се свържем със себе си и създадем намерения, насочени към простота, може да ни е по-лесно да се ориентираме в космическите енергии зад новолунието в Лъв.

Новолунието в Лъв активира сърцето и ретроградна Венера

Венера, която все още пътува ретроградно, също е много активна при това августовско новолуние. Ако ретроградна Венера е била активна за вас, това Новолуние може да доведе нещата до кулминационна точка.

Ретроградна Венера има тенденция да предизвиква проблеми във взаимоотношенията, това не са само отношенията с другите, но също и отношенията ни с парите и нашата самооценка.

Когато става въпрос за нашите взаимоотношения с другите, Ретроградна Венера може да активира тригери около определянето на граници, да се научим да управляваме конфликти и да научим кога да се отдалечим.

Ретроградна Венера също може да разкрие блокажи около даването и получаването на любов в живота ни и понякога определена връзка може да бъде учител, който ни помага да осъзнаем това.

Всъщност, ако имате работа с конфликт във връзка в момента, направете крачка назад и вижте дали можете да го погледнете от по-духовна гледна точка. Как тази ситуация ви кара да се обичате повече? Как тази ситуация ви помага да получавате повече любов?

Може да не сте в състояние да отговорите на тези въпроси веднага, но помислете върху тях по време на августовското новолуние и вижте какви прозрения следват през следващите дни.

Черната луна Лилит също е активна по това време, което показва силно нарастване на женската енергия. Присъствието на Черната луна Лилит при това Новолуние ще ни даде тласък, когато става въпрос да отстояваме себе си, да признаваме собствената си стойност и да не отстъпваме от това, което смятаме за правилно.

Макар че трябва да внимаваме за издигането на нашето его, тук има красива енергия, която ни насочва да стоим в нашата истина и да притежаваме вътрешната си сила.

Ако се сблъскате с предизвикателна ситуация около Новолунието в Лъв и смятате, че бихте могли да имате нужда от повишаване на увереността, свържете се с енергиите на Черната луна Лилит. Позволете на тези енергии да събудят вашата вътрешна сила и да активират воина вътре.

Новолуние в Лъв и Уран, Великият будител

Уран, планетата, известна като „Великият будител“, също е активен при това новолуние, което означава, че има известен елемент на нестабилност. Може да се нуждаем от тази женска сила, която идва както от Венера, така и от Черната луна Лилит, за да ни държи на място и да ни насочи към нашата истина, ако се появят някои изненадващи или обезпокоителни новини.

С комбинацията от Уран, Венера и Черната луна Лилит, която циркулира с това Новолуние, е много вероятно изненадващата новина да доведе до голяма промяна в живота ни, особено що се отнася до нашите взаимоотношения.

Не забравяйте, че планетите не могат да причинят нещо да се случи, но тяхното подреждане може да бъде отключващ фактор. Ако връзката се бори или трябва да премине в различен курс, този тип космическа енергия определено може да изведе това направо на повърхността.

Новолунието в Лъв винаги напомня за ново начало, така че ако нещо напусне живота ви по това време, знайте, че винаги има възможност да започнете отново.

Въпреки че енергиите на Новолунието в Лъв са мощни, опитайте се да се съсредоточите върху създаването на простота. В началото може да не е лесно или естествено, но ако запазите намерението си вкоренено тук, може просто да откриете, че се появява омекотяване.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе