Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии
Астрология

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии

През новата седмица 3-9 юли, шест от зодиакалните знака ще имат огромен късмет, успехи в бизнеса и щастливи събития.Така експертите по астрология на Happywoman.bg вече анализираха звездното време, което ни очаква през новата седмица, и дадоха своите препоръки за шестте знаци на зодиака Прочетете какво ви очаква.

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 3-9 юли за шест зодии

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

Започва сезон на ретрограден Нептун: какво очаква всяка зодия

Пастет от тиквички. Лесна и вкусна бърза закуска: приготвена за 5 минути от три съставки

Много пари и нова работа: две зодии ще имат неочаквано ГОЛЯМ КЪСМЕТ през ЮЛИ 2023

Ето кои зодии ще имат щастие и късмет през новата седмица 3-9 юли

През новата седмица 3-9 юли може да направите пробив в кариерата за вас. След това се опитайте да се държите внимателно, за да не развалите отношенията си с колеги и началници. В бизнеса очаквайте нови проекти и споразумения, които ще ви донесат много печалби и дъжд от щастие, командировките през този месец ще бъдат успешни.

Но се пригответе за възможността за непланирани разходи. Опитайте се да избягвате стреса – той може да навреди на здравето ви. В отношенията също бъдете внимателни и се контролирайте, за да не обидите внезапно партньора си.

Вашият знак ще успее в работата през новата седмица 3-9 юли, но ако вложите много усилия и душа. Опитайте се също да създадете нови полезни запознанства. Не позволявайте на безпокойството, несигурността и стреса да ви обезпокоят – незабавно се справете с тези състояния, върнете се в баланс.

Насладете се на хармонията на вашия дом през новата седмица 3-9 юли. Отношенията ви със семейството и приятелите ще се разширят. На необвързаните е препоръчително да си правите срещи – ще ви доставят удоволствие.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

ЛЪВ-хороскоп за юли 2023

Успехът ще бъде на ваша страна през новата седмица 3-9 юли. Можете да очаквате повишения и бонуси. Ще почувствате прилив на креативност в работата си и веднага ще получите добри резултати. Но се опитайте да не се увличате. И наблюдавайте нивата на умора – рискувате да се претоварите през новата седмица 3-9 юли.

В отношенията с партньорите ще почувствате хармония. Дори някои недоразумения с членове на семейството могат да бъдат разрешени. Ако отдавна искате да предложите брак на любимия човек или да се ожените, новата седмица 3-9 юли е добър период според астролозите на Happywoman.bg.

Везни, ще се почувствате удовлетворени от работата си, дори тя ще ви носи добра печалба, дори и да не ви се вярва. Опитайте се обаче да не действате импулсивно през новата седмица 3-9 юли. Внимавайте какво ядете – вашето енергийно ниво зависи повече от всякога от това.

Време е за промяна в отношенията. Но в същото време не забравяйте да вземете предвид мнението на партньора си. Останете верни на себе си, но бъдете готови да правите разумни компромиси.

Кариерата ви през новата седмица 3-9 юли ще се развие по възможно най-добрия начин. Предприемачите ще имат възможност да стартират нов проект, който ще им донесе много добри печалби и ще им позволи да разширят бизнеса си.

Обърнете внимание на физическото си състояние – от него до голяма степен ще зависи настроението ви, а оттам и представянето ви. Семейният живот през седмицата ще бъде хармоничен и приятен за вас. Необвързаните Стрелци обещават специална среща.

Първата половина на новата седмица 3-9 юли ще бъде наситена с постижения в кариерата за вас. И бизнесът ще се развива и просперира. По-нататъшният напредък ще се забави малко. Освен това към края на новата седмица може да изпитате влошаване на благосъстоянието.

Не пренебрегвайте алармите, а по-добре започнете да се грижите за себе си предварително. През втората половина на седмицата ви очакват чудесни моменти с партньора. Опитайте се да поддържате хармония, като дадете повече уважение и любов на любимия човек.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе