Най-щастливият ден от седмицата 10-16 юли 2023 г. за всяка зодия

Най-щастливият ден от седмицата 10-16 юли 2023 г. за всяка зодия
Астрология

Най-щастливият ден от седмицата 10-16 юли 2023 г. за всяка зодия

Ето най-щастливият ден от седмицата 10-16 юли 2023 г. за всяка зодия, по време на влизането на Меркурий в Лъв на 11-ти. През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. тази нова енергия е в действие, тъй като Меркурий, планетата на комуникацията, се измества в страстен и смел Лъв. Това е моментът, в който можете да направите най-невероятното си завръщане и най-накрая да разберете защо изобилието идва при тези, които са достатъчно смели никога да не се предават.

Три зодии ще бъдат невероятно успешни през юли 2023

Вихър от щастие и бурен успех през новата седмица 10-16 юли 2023. Кои зодии ще са късметлиите

Грандиозни ПРОМЕНИ и УСПЕХ през ЮЛИ 2023 за седем зодии

Хороскопи за най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.

Овен (21 март – 19 април)

Късметче за вашата зодия Овен

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: понеделник, 10 юли 2023 г

Плутон отново навлезе в Козирог като част от своето ретроградно пътуване, което ви позволява да обмислите решенията и изборите, които сте направили в кариерата си. Тъй като Меркурий в Рак се подравнява с Плутон, Господарят на подземния свят, възникват теми във вашия домашен и професионален сектор.

Независимо дали става въпрос за намиране на по-голям баланс или за работа от вкъщи, за вас е налична промяна, която ще ви помогне да увеличите цялостното ви изобилие.

Изобилието не означава да имаш пари в банката; то също така включва как можете да живеете живота си, изпълвайки го с моменти и преживявания, които повдигат душата ви. Възползвайте се от възможността тази седмица да създадете и двете.

Телец (20 април – 20 май)

Късметче за вашата зодия Телец

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

В момента има значителен фокус върху вашия домашен живот, тъй като Марс в Дева активира темите за ангажираност и удоволствие. В същото време Меркурий в Лъв подчертава тези на вашия дом, семейство и изцеление. Понякога трябва да осъзнаете, че големият пробив, който чакате в живота си, е този, който се намира по-близо до дома. Вместо да се фокусирате върху трупането на неща, уверете се, че намирате благодарност за връзките, които имате в живота си.

Лесно е да се увлечете в придобиването на материално богатство или дори луксозни предмети, но нищо от това няма да ви донесе щастие. Вместо това тези, с които споделяте живота си и връзката си със себе си, ще ви дадат това, което търсите.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

Навлизате във вълнуващ период, в който Меркурий, владетел на всички теми на комуникация, навлиза във вашия сектор, който го управлява. Ще имате специален подарък от думите си, когато Меркурий влезе в Лъв през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. Въпреки че можете да бъдете известни с това, че сте общителни или дори приказливи, има разлика между това просто да сте бъбрив и да намерите перфектния избор на думи във всяка ситуация. Последното е подаръкът, който ще ви позволи да превъзхождате във всяка област от живота си.

Прегърнете силата на думите си точно сега и внимавайте за това, което говорите в съществуването. Въпреки че не всеки разговор може да промени живота ви, важно е да сте наясно, че някои разговори през седмицата могат да бъдат благодатни за вас- и ще са тези, при които можете да се издигнете на висотата.

Рак (21 юни – 22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: понеделник, 10 юли 2023 г

Марс е планетата на действието, амбицията и страстта. През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. тази огнена планета навлиза в Дева, където е дадено да забави темпото, да се охлади малко и да се съсредоточи върху това, което трябва да се уреди. Марс в Дева активира вашия комуникационен сектор, което означава, че това ще бъде интензивно време за презареждане на нещата, внасяне на нови творчески решения и дори правене на планове за вашето бъдеще.

Може да почувствате, че инерцията ви се забавя, но целта е да ви даде време да създадете по-добри планове. Работете с тази енергия и предизвикайте себе си, за да видите какво се опитва да разкрие, тъй като тя също така ви предлага огромно повишаване на нивото в живота ви и това, което можете да създадете.

Лъв (23 юли – 22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

Изразяването на себе си автентично е от съществено значение за създаването на живот, за който нямате търпение да се събудите. През седмицата от 10 до 16 юли 2023 г. Меркурий се премества във вашия знак Лъв, което ви позволява да изразите много от чувствата и идеите, на които сте седели. Дори и да не сте сигурни как да започнете разговор , от съществено значение е да започнете, като изразите това, което наскоро ви е хрумнало, и осъзнаванията, върху които сте размишлявали.

Късметът се намира, когато можете да поискате това, което искате, което означава, че когато Меркурий се премести в Лъв, вие получавате дарбата да формулирате всичко необходимо, за да създадете живота, който искрено желаете. Без повече извинения; ти държиш ключа към кралството.

Дева (23 август – 22 септември)

Късметче за вашата зодия Дева

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: понеделник, 10 юли 2023 г

Ще се почувствате като у дома си в енергиите, когато Марс се премести в Дева през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., което ви носи подходящ момент да започнете да планирате това, за което сте мечтали. Често нямате проблем да се съсредоточите върху детайлите, но можете толкова да се вкопчите в тях, че да не предприемете нищо. Това е цикъл на прекомерно анализиране, опити всичко да е перфектно и дори съмнение в себе си. Но ще направите тази първа стъпка, ако все още се абонирате за старите начини.

Марс в Дева ви позволява да обмислите всичко, от което се нуждаете, за да постигнете успех , независимо в коя област от живота ви се случва. Но най-съществената разлика е, че Марс няма да ви позволи да заседнете в безкрайни цикли, тъй като ще има момент, в който най-накрая ще разберете, че планирането е само една част от най-накрая да започнете мечтата си работа.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Късметче за вашата зодия Везни

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

Време е да се отворите и да прегърнете всички връзки в живота си за ваша полза. Вие сте знак, който представлява партньорствата, но често подценявате себе си или пренебрегвате здравата мрежа от хора около вас.

Независимо дали имате нужда от помощ за бизнес или дори за решаване на личен проблем, време е да започнете да търсите помощ.

Искането за помощ не е слабост. Вместо това, това е начин да получите различни гледни точки и дори вероятно да научите нещо, което ще ви помогне да преминете към следващото ниво от живота си. Вие сте заобиколени от хората, които са с причина в живота ви, не се страхувайте да се възползвате от това през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Късметче за вашата зодия Стрелец

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

Енергията на Лъва управлява вашия сектор на кариерата и професионалния живот, което означава, че тъй като Меркурий прави голямото си навлизане тук тази седмица, можете да очаквате тази част от живота ви да потръгне.

Не само нещата ще се подобрят от тази арена, но и ще ви бъде дадена силата да покажете колко сте компетентни, което ще доведе до огромен успех. Като част от тази вълна, Меркурий в Лъв също ще ви даде способността да изразите своите мисли и мнения по-силно, което означава, че вашите възгледи ще бъдат предимство в професионалния ви живот.

Не крийте светлината си и не подлагайте на съмнение повторно стойността на това, което можете да дадете на хората около вас . Навлизате във фаза на по-голямо признание и важност в кариерата си, но от вас зависи да се засилите.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Късметче за вашата зодия Стрелец

Най-щастливият ден от седмицата 10 – 16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

Що се отнася до късмета, винаги по своята същност чувствате, че Вселената е на ваша страна . Но тъй като Меркурий преминава в Лъв през седмицата от 10 до 16 юли 2023 г., той ще активира вашия сектор на късмета, като ви дава прозрението и способността да стъпите към величието наистина. Тази част от живота ви също управлява нови преживявания и дори по-дълбоко разбиране на живота и уроците, които сте усвоили като част от вашето пътуване.

Всичко това ще се появи, когато Меркурий подчертае тази част от живота ви, но колкото и да има изобилие за вас, трябва да включите уроците от миналото си, за да го прегърнете напълно. Говорете това, което искате да съществува, прегърнете класовете и се оставете наистина да станете по-добри от всичко, което сте преживели.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Късметче за вашата зодия Козирог

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: понеделник, 10 юли 2023 г

Пригответе се да започнете да говорите, когато влезете в пространство, където можете да създадете всичко, което сърцето ви желае. Марс, планетата на страстта и действието, се премества в Дева, управител на вашия сектор на късмета, инициирайки общо време за нови начала и за вас да поемете някои рискове, за да можете да ги грабнете.

Често не е, че нямате късмет, а че се страхувате да рискувате с тях или със себе си. Имате уникални мечти и знаете, че искате повече от живота си, отколкото имате в момента – но за да го постигнете, ще трябва да поемете риск.

Риска този път е, че ще можете да се подготвите и планирате. Винаги ще има точка на несигурност, когато правите нещо ново или включвате повече късмет в живота си, но когато планирате първо или дори няколко пъти, тогава планирате успеха си.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Късметче за вашата зодия Водолей

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: понеделник, 10 юли 2023 г

Чувствате, че не можете да промените повече от това, което вече имате, или предпочитате да не го правите. Но сега предстои по-значима трансформация, тъй като Марс преминава в Дева, активирайки теми за промяна и интимност .

Въпреки че това може да повлияе на вашите взаимоотношения, може да е свързано и с отношенията ви със себе си.

Като използвате енергията на Марс в Дева, можете да забавите темпото, за да помислите дали сегашният ви път ще ви помогне да достигнете дестинацията, за която мечтаете. Ако не е, ще можете да се съсредоточите върху детайлите как да го промените, като същевременно работите върху темите за любовта към себе си и приемането, така че да можете да получите изобилието, което е във Вселената за вас.

Риби (19 февруари – 20 март)

Късметче за вашата зодия Риби

Най-щастливият ден от седмицата 10–16 юли 2023 г.: вторник, 11 юли 2023 г

Най-важното нещо, което можете да направите сега, е да се съсредоточите върху себе си. Инвестирайте в цялостното си благосъстояние, независимо дали се грижите по-добре за физическото си тяло или се опитвате да подобрите емоционалното си здраве.

Вие имате значение и най-добрият начин да си кажете това е да се грижите за себе си, както и за тези, които обичате. Когато се грижите за себе си, вдигнете летвата за всеки друг и повишете вибрациите си. Това ви поставя в напълно различна позиция да привлечете по-голямо изобилие и късмет в живота си.

Меркурий ще премине в Лъв през 10 – 16 юли 2023 г., активирайки всички теми, включващи здраве, благополучие, рутина и граници . Не се страхувайте да поставите себе си на първо място, да намалите графика си или да направите каквото трябва, за да се почувствате най-добре. Всичко това ще помогне да поставите красивата нова глава, която едва започва да пуска корени. Погрижете се за себе си сега, за да можете да се насладите на всичко, което предстои.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе