Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

Силни молитви към св. Анна
Празници

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

Силни молитви към св. праведна Анна, майка на Пресвета Богородица – Божията майка, винаги са били смятани за едни от най-силните. Хиляди вярващи застават, с вяра в сърцето, пред образът на нейната икона с молба за помощ.

Света праведна Анна е преминала през много страдания в живота си и затова сега помага от небето на всички, които изпитват житейски трудности. Помолете й се от сърце. Много вярващи твърдят, че молитвите към майката на Пресвета Богородица, света праведна Анна, определено биват чувани.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

Много силна молитва за късмет

Молитви към Свети Пророк Илия

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон 

Силна молитва към Св. великомъченица Марина

Силни молитви към Св. Дух

Силни молитви към св. праведна Анна за здраве и зачеване на дете

Как да отправим силни молитви към св. праведна Анна?

Молитва за закрила към св. праведна Анна – текст:

„О, светии на праведните, богоотци Йоаким и Анна! Молете се на милостивият Господ, да отнеме гнева Си от нас, според нашите дела. Нека безбройните ни грехове ни насочат, нас, слугите на Бога (имената), към пътя на покаянието и пречистването на душите.

Чрез вашите молитви спасете нашият живот и поискайте добро да се върне във всички добри неща, всичко, което е необходимо за живота и благочестието от Бога. Избавете ни от всички нещастия и неприятности, внезапна смърт. Чрез вашето застъпничество, избавете ни и защитете ни от всички врагове, видими и невидими. След като приключим тук с този временен живот, нека намерим вечен мир. Нека с вашата свята молитва се слеем с Царството Небесно на Христос, нашият Бог, с Него, с на Отца и на Светия Дух! Сега и во веки веков! Амин!“

Молитва за зачеване към св. праведна Анна – текст:

„Да се слави Светият корен, от който е дошла вечно чистата – Пресвета Богородица, от чиято утроба дойде на земята Месията на вярата в единият Бог. Дойде като поток от сладост и река от мир, благословен от жените, излъчващ източник на благословии и всемирно море от доброта и безкрайно блаженство. Заченат в предопределената от Господа утроба, несравнимо най-яркият от лъчите на слънцето, който е видял и проповядвал пророческите слова.

Олицетворение на правдата, на светостта, (на св. праведна Анна), на непорочното обиталище и мъдрост, чиста също, като благоуханна и сладко уханна поляна. Изпълнявайки заповедите с вяра в сърцето и гореща почит и всяко друго усърдие с благословения си съпруг и богоносец Йоаким.

По Божията воля тя заченала в дълбока старост и родила преди да навърши възрастта на предопределената да се роди от нея Пречиста Дева Мария – Богородица. Помоли се за нас пред всемилостивият и справедлив Бог, чрез Твоята вяра, за утеха за тези, които страдат и мир за тези, които скърбят, чрез благодатта на Твоя внук. Покажи Му, че бездетните и безплодни жени са добри и милостиви, приемете и молете се за нас, грешните, и превърни скръбта от бездетността на тези, които Ти се молят, в радост.

Изпрати лъч светлина в утробата на тези, които Ти се молят с вяра в сърцето, разрушавайки тъмнината на тяхното безплодие. Отмени от тях безплодието! Нека в утробите на бездетните съпруги се зароди плод! Помоли се за рожби, за всички, които прославят Богочовека!

На нас, благословена и милостива Анна, на всички, като ярко слънце, изпрати мирна и тиха светлина дадена от Бога.

Сара, най-честната, майката на Анна на Самуил най-сияйната, Елизабет – най-славната и всички праведни съпруги, дарени с голяма чест, удостоени с благодат, изпълнете с радост и веселие сърцата на тези, които се молят пред вас. Дарете с благодат, който търси вашата помощ, осветете утробата на безплодната жена и чрез вашето застъпничество помогнете за зачатието на дете!

Нека с вашата свята молитва се слеем с Царството Небесно на Христос, нашият Бог, с Него, с на Отца и на Светия Дух! Сега и во веки веков! Амин!“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе