Силна молитва към Св. великомъченица Марина

молитва към Св. великомъченица Марина
Празници

Силна молитва към Св. великомъченица Марина

Тази силна молитва към Св. великомъченица Марина помага за изцеление на физически и душевни заболявания, за преодоляване на грехове, защита от клевета и зло, утешава в скръб. Невинно осъдени и жертви на беззаконие се обръщат към нея за помощ, фермери молят да отърве реколтата от вредители.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

17 ЮЛИ имен ден Св. Марина

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Силна молитва за изцеление към Св. Пантелеймон

Много силна молитва за късмет

Силни молитви към Св. Дух

Силна молитва към Св. великомъченица Марина – текст:

О, света великомъченице, Марина, която обича Господа с цялата си душа, която за вярата си премина през огън, вода и физически изтезания, която се прероди в Царството небесно. В младостта си вече възлюбила Христос, като избра пътя на святостта, разума и правдата, служейки за пример за всички.

Излекувана от рани, преживяла мъчения, тя обърнала много атеисти в Христовата вяра. Ти озаряваш живота ми и всеки, който дойде при теб с вяра в молитвата на Божия служител.

О, Светице от небесата, насочи ни към изпълнението на всички Господни заповеди и духовно постижение. Помилуй живота ни с думите си пред Господ Бог. Кажи пред Него за всички православни християни, утвърди нашата вяра, благочестие и любов към ближния.

Избави ни от недостатъци, проклятие и обсебващи мисли. Освободи ни от вражда, несправедливост и лъжи. Нека светлината на светотата ти мине през тялото и го излекува.

Помилуй, благочестива Светице, и ни помогни да прославим името Господне. В името на Отца и Сина, и Светият Дух, сега и винаги и во веки веков! Амин!

Как Св. великомъченица Марина убила с чук дявола?

Света Марина, докато била затворена, помолила Господ да й покаже врага, дявола, и пред нея се появила змия („змиеподобен демон”), която съскала, бълвала огън и смрад, оплетена от малки змии.

Светицата превъзмогнала страха си и отново се помолила на Бога. След това чудовището погълнало светицата във видение, но тя се прекръстила, коремът на змията се пръснал и той паднал мъртъв. От друг ъгъл се появил демон, който хванал мъченицата за ръка и се опитал, да я отклони от молитвата.

Смелата и безстрашна Светица хванала демона „за брадата и за устата“, докато той, измъчван от силата на Христос, крещял от болка, Марина взела меден чук и го стоварила по главата. Нечистият паднал на земята, а момичето го стъпкало с крак и го убило.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе