Зодиите, които се запалват много лесно в леглото
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Всеки човек има различни интимни предпочитания и неща, които го възбуждат много лесно в леглото. За е достатъчно само това, че партньорът им осъществява палав зрителен контакт с тях от другия край на стаята по време на парти. Други пък харесват усещането за косата на партньора им върху тяхната кожа и аромата на неговия одеколон.  Трети настръхват само от допир.

Може да откриете, че тези неща лесно събуждат интимния ви порив и имате склонност да скочите много лесно в леглото.

Трябва да знаете, че вашият зодиакален знак също оказва значително влияние върху това колко бързо и често се възбуждате. Не е само до вашето либидо. Изглежда, че някои зодии са по-склонни да желаят интимност от други. Със сигурност те ще играят голяма роля, когато става въпрос за увеличаване на топлината в леглото. Не се изненадвайте, ако те обичат да поемат инициативата в повечето случаи. Това е в природата им.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Тук ви представяме четирите зодии, които се запалват много лесно в леглото.

Овен

Овните са известни със своя бърз и динамичен начин на живот. Тъй като е активен и страстен знак, Овенът има високо либидо и интимно желание. Тъй като те са движени от страст, бързите преходи в спалнята наистина ги възбуждат. Един Овен може да стане доста горещ и да се възбуди само от леко ухапване и небрежни целувки около ушната мида. Техните интимни преживявания са спонтанни и пълни с енергия и всичко, за което жадуват, е това да става динамично.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Телец

Телците са известни с това, че се наслаждават на любовна рутина, като не обичат промените, а това се проявява и в интимните им отношения.  Телецът е един от най-чувствените знаци на зодиака и е силно привлечен от всичките пет сетива. Това означава, че на него изобщо не му трябва време и той е готов да скочи много лесно в леглото. Той може да се запали дори и без физически контакт, а само със силата на думите, прошепнати от половинката му.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Риби

Може да се изненадате от интимния нагон на Риби. Причината е, че въпреки външния им вид на невинност, те могат да бъдат абсолютни зверове в леглото. Разбира се, говорим в добрия смисъл на думата. Партньорите им са развълнувани от въображението на Рибите в леглото. Начинът, по който те правят всичко, е толкова романтичен, че примамва лесно любовниците им. Един знак, който може лесно да се възбуди само от докосванията на партньора им, са Риби. Така че, ако имате партньор от тази зодия, знаете какво да правите.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Скорпион

Този зодиакален знак е цял пакет от желание, интензивност и мистика. Скорпионите са страстни и емоционални партньори и с тях е много лесно в леглото. В спалнята е изключително трудно да се съпоставим с тяхната енергия, защото тя буквално прелива от тях. Това не означава, че някой може да ги контролира. Те имат избирателни предпочитания и стандарти, като няма да е прекалено да кажем, че понякога са придирчиви в леглото. Но когато се ангажират с някого, интензивността на желанието им е достатъчна. Те бързо ще ви обърнат внимание, ако прокарате пръсти по врата им или прошепнете нещо в ухото им.

Вижте още⤵️

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво трябва да направите през ЛЯТОТО на 2022 година според зодията

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе