Месечен хороскоп МАРТ 2023 – всички знаци на зодиака

любовта и женската енергия

Месечен хороскоп МАРТ 2023 – всички знаци на зодиака

Месечен хороскоп март 2023: първият месец на пролетта – март 2023 ще бъде динамичен период. Представете си, че сте във влак, седите до прозореца и наблюдавате гарите и населените места, покрай които преминавате. Така че, оставайки само наблюдател на събитията от месеца, остава само да гледате какво се случва наоколо и да си правите правилните изводи, тъй като „влакът“ на водовъртежа от събития може да ви закара в посока, която не сте избрали.

Не пропускайте шанса, ако работата ви е свързана с научни професии или IT сферата. В любовната сфера се опитайте да повлияете на характера на действията на партньора си, особено ако отношенията ви не са официално оформени и все още сте в периода на сладкия период.

Според месечен хороскоп март 2023: Истината е, че през този период всички хора, които са свободни от любовни отношения, са склонни да търсят своята сродна душа. Мнозина ще я намерят и звездите предвещават да живеят дълги години заедно и щастливо. Звездите ви съветват да не спирате, а да действате!

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Здравето е богатство!

„Пътеводител“ при пазаруване за идеална фигура

Хапвайте шоколад за здраве и красота.

Кампанула: Може ли някой да остане безразличен към „цветето на семейното щастие“

Чеснова вода за неповторим цъфтеж на мушкато и орхидея

Сминдух: Знаем ли за уникалните лечебни свойства, които помагат при диабет, инфекции, анемия, храносмилателни нарушения…?

Месечен хороскоп март 2023 – всички зодии

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Според месечен хороскоп март 2023, първият пролетен месец може да бъде изпълнен с вълнения, тъй като Слънцето ще се движи през чувствителните Риби. Тези вибрации са идеални за свързване с хора с подобно мислене, въпреки че трябва да избягвате да изключвате или критикувате тези, които не са съгласни с вашите възгледи. Опитайте се да не позволявате на състезателния дух да ви завладее по време на пълнолунието, в противен случай това може да доведе до негодувание, спорове и отчуждение. Не се страхувайте да бъдете открити и честни на работа. Трансформиращият характер на този космически климат може да ви помогне да изразите успеха си с думи, отбелязвайки идеалната възможност да отстоявате това, което заслужавате в професионален план. В средата на месеца ще почувствате положителна промяна, ще успеете да се свържете и да контролирате емоциите си. Тогава поверителността и неприкосновеността в личния живот ще бъдат вашите основни приоритети, особено ако сте прекарали по-голямата част от месеца, заобиколени от семейство и приятели.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Според месечен хороскоп март 2023, атмосферата в професионалния ви живот този месец може да бъде малко непредсказуема, тъй като Слънцето преминава през ексцентричния Риби. Ако имате проблеми с намирането на нови колеги, смяната на отговорностите или рутината ви или не сте доволни от кариерата си, сега можете да очаквате неочакваното. Тези чувства могат да бъдат особено изразени по време на пълнолуние. Чувството, че сте претоварени или не сте признати от началниците си, може да доведе до негодувание, въпреки че нещата трябва да вървят гладко, ако решите да се противопоставите на шефа или колегите си относно проблемите, които срещате. За щастие ще имате възможност да се съсредоточите върху свързването и разширяването на вашата мрежа от приятели, докато Слънцето навлезе в Овен. Обърнете внимание на всички познати, които влизат в живота ви, особено ако срещнете сродна душа или се чувствате привлечени и свързани с някого. Трябва да се по-внимателни, поради природа на този месец, което може да причини известен емоционален смут в приятелското ви обкръжение. Планетарната позиция изисква от вас да се грижите за себе си без ограничения, особено ако сте натоварени с лични проблеми. Въпреки това, може да се почувствате по-импулсивни от обикновено, докато вашият планетарен управител пътува през един от най-нетърпеливите знаци на Зодиака.
близнаци-хороскоп за м. октомври 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

През март 2023 вашето любопитство ще достигне своя пик, тъй като Слънцето във Риби ще ви зарежда с изблик на творчество. Това ще стимулира философията на вашето висше мислене. Не се изненадвайте, ако откриете, че разговаряте с непознати, изследвате различни култури или се задълбочавате в личните си интереси, тъй като Вселената ви насърчава да разширите хоризонтите си. Този космически климат може да внесе огромно облекчение в сърцето и душата ви, докато се освобождавате от мисловни модели или спомени, които вече не са ви нужни. Въпреки, че енергията може да ви се стори малко тежка в началото, в крайна сметка ще преминете през този транзит, чувствайки се много по-спокойни и психически освободени. Ще се гордеете с възможността да давате съвети, а вашето семейство и приятели ще се обръщат към вас за помощ. За съжаление всеки, който не е еволюирал и не е научил важни уроци, може да ви разочарова и може да се наложи да поставите някои граници.
Рак-хороскоп за м. октомври 2023

Рак 22 юни – 22 юли

Вашето търпение може да се изчерпи този месец. Влиянието на небесните тела може да бъде отключващ фактор, особено ако сте достигнали точката на пречупване и точката на кипене в определени ситуации или взаимоотношения. За съжаление могат да възникнат проблеми, ако позволите на егото или емоциите ви да надделеят, така че е важно да намерите здравословни начини да насочите разочарованията си в правилната посока. От положителна гледна точка, изразяването на вашите болки може да ви помогне да разберете гледната си точка веднъж завинаги, което ви позволява да проявите промяна там, където е най-важно. Ще се почувствате много горди и доволни по време на пълнолуние на, когато звездите ще се подредят, за да повишат вибрациите ви и да изпълнят сърцето ви с радост. Тази райска обстановка ви дава възможност да се отдадете на релакс, въпреки че трябва да внимавате да не прекрачите границата в отношенията си с другите хора. През това време хората ще бъдат темпераментни и малко самодоволни, но ако се съсредоточите върху използването на своята благодарност и чувството на удовлетворение от това, което имате, можете да процъфтявате под тези топли вибрации.
Лъв-хороскоп за октомври 2023

Лъв 23 юли – 22 август

Според месечен хороскоп март 2023, този месец ще бъдете концентрирани към отношенията. Това може да ви помогне да се почувствате обичани, докато звездите изпълват живота ви с хора, които прегръщат всяко кътче от вашата личност. Необходимостта да развиете своята независимост и индивидуалност може да създаде вълна в социалната ви сфера по време на пълнолуние. Атмосферата в този ден може да бъде нажежена, особено ако напоследък не сте имали време за себе си. Опитайте да отделите няколко часа, за да можете да помислите за всички начини, по които любовта е повлияла положително и отрицателно на живота ви. Ако чувствате, че сте се отказали от интересите или целите си в полза на това, което е познато и удобно, може да се наложи да промените приоритетите си. Ще забележите промяна, когато Слънцето навлезе в Овен. Използвайте енергията на този аспект, за да се освободите най-накрая от целия товар, който носите, осъзнавайки, че ще бъде добре за сърцето ви да се съсредоточите върху себе си и най-верните си приятели, а не да се ядосвате на хора или ситуации.
дева-хороскоп за месец ноември 2023

Дева 23 август – 22 септем.

Според месечен хороскоп март 2023, този месец ще почувствате силна енергия. Въпреки, че непредсказуемата природа на космическия климат може да отнеме енергия, можете лесно да потушите огъня, преди да се разпространи и да излезе извън контрол. Никога не забравяйте за неразривната връзка между ума и тялото, тъй като тези мозъчни вибрации могат да ви накарат да загубите баланс. Вашата аура ще получи голям тласък. Тази небесна енергия ще ви стимулира да играете всички роли, които сте искали да играете, като просто си позволите да се трансформирате в по-висша версия на себе си. Освен това, ще притежавате магнетизъм, който е трудно да се отрече, което означава, че това също ще бъде страхотно време да прокарате плановете си напред, да запалите искра между вас и някого, който харесвате, или да изразите себе си чрез изкуството. Ще бъдете по-чувствителни и в хармония с мислите и чувствата на най-близките ви хора, така че е важно да поддържате здравословни граници. Тези чувства ще текат и в двете посоки, така че не забравяйте да поставите и изградите стени, когато възникне необходимост.
везни-хороскоп за ноември 2023

Везни 23 септем. – 23 октом.

Според месечен хороскоп март 2023, този месец ще бъдете еднакво фокусирани върху забавлението и реда, работата и дисциплината. Използвайте тази енергия, за да балансирате социалните и професионалните си ангажименти, като знаете кога е време да се забавлявате и кога да се съсредоточите върху работата. Вашето тяло и аура ще станат по-чувствителни, тъй като сезонът на Риби и Овен е отговорен за здравето и ежедневието. Ако сте прекарали първата половина на този месец само в мислене за промени в начина си на живот, сега е моментът да приложите тези планове в действие. Освен това, ще се окажете в по-доброжелателно настроение, като се стремите да помагате на другите с дребни услуги и случайни прояви на доброта. Можете да обогатите бъдещето си, като подхождате към света с благодат и достигате навсякъде, където можете, но се опитайте да не позволите на тези чувства да ви тежат, знайте кога трябва да се съсредоточите върху себе си. Ще се почувствате заредени с енергия и жадни за нови преживявания. Планетарната позиция ще запали отново искрата в любовния ви живот, проправяйки пътя за нова романтика, ако сте попаднали в рутината на ежедневието.
Зодия Скорпион-хороскоп за 2024

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Според месечен хороскоп март 2023 Скорпиони, ще бъдете заети с личния ви живот, тъй като сезонът на Риби осветява вашия слънчев дом. Тези вибрации ще ви заредят с доста радост, както и в семейния живот, така че не забравяйте да посветите свободното си време на развиването на тези взаимоотношения. В личен план се опитайте да не се разсейвате от домакинските задължения, за да не се претоварвате с чистене или местене на мебели. Първата декада може да внесе магнетизъм и сила в гласа и ума ви. Тези влияния на небесните тела представляват едни от най-мощните дни в годината за вас, въпреки че ще трябва да използвате думите си, за да промените обстоятелствата. Ако сте честни в мислите и чувствата си, това ще ви помогне да изберете най-добрия път, въпреки че трябва да разберете разликата между честността и прекаленото разкриване. Енергията на вдъхновението ще ви залее, когато Слънцето навлезе в Овен, отговорен за себеизразяването, личните интереси и развлеченията. Колкото повече се занимавате с хобитата си през това време, толкова по-добре ще се чувствате.
стрелец-хороскоп

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Според месечен хороскоп март 2023, може да ви е трудно да си поемете дъх и да си починете. Ще жадувате за стимулация всеки ден, докато запълвате графика си със социални дейности и възможности за учене. Този космически климат може да ви помогне да разрушите всички онези стени, които някога са ви пречели да създавате нови връзки или да усвоявате информация, така че не забравяйте да използвате интуицията си през първата половина на март. През този месец ще бъдете улеснени от получаването на съобщения от важно място. Ще бъде и идеалното време да се свържете с вашия духовен водач, да медитирате дълбоко и да надникнете в необятното пространство. Вълна от емоции може да ви залее, когато Слънцето навлезе в Овен, въздействайки на вашата по-чувствителна страна и горчива носталгия на повърхността. Тази слънчева позиция може да накара сърцето ви да тъгува от изгубени и болезнени спомени, въпреки че способността да оцените къде сте сега също може да ви помогне да оцените миналото. Позволете си да преминете през, да ги приемете и да продължите напред. Ако имате възможност, прекарвайте време и у дома.
козирог-хороскоп

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Според месечен хороскоп март 2023, ще трябва да контролирате финансите. От една страна, тези вибрации могат да донесат скромен просперитет. От друга страна, импулсивната и небалансираната енергия може да надвие чувствата ви, карайки ви да се увлечете в харченето. Бъдете особено внимателни, когато става въпрос за редене на опашка в хранителния магазин или любимите ви бутици. Контролирайте изкушението да правите ненужни разходи. Ще бъдете много общителни и приказливи, което ще добави интензивност към вашите мисли и думи. Въпреки, че този космически климат може да ви помогне да се грижите за себе си или да укрепите важни взаимоотношения. Така че, помислете добре, преди да кажете нещо, за да не започнете неволно да горите мостове. От друга страна, ако анализирате посланията си мъдро и умело, можете да създадете няколко нови и печеливши възможности за себе си. През втората декада се очертава доста емоционална атмосфера, на която едва ли ще се радвате особено. Вашите приятели или колеги може да изглеждат по-мрачни от обикновено и има вероятност да се обърнат към вас като източник на утеха, като ще споделят проблемите и трудностите си с вас.
водолей-хороскоп

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Според месечен хороскоп март 2023, периодът започва с огромна доза високовибрационни енергии. Това може да ви зареди със сила, от която се нуждаете, за да обсъдите всички проблеми, които ви притесняват, въпреки че трябва да внимавате с темперамента си, когато става въпрос за теми, които предизвикват силни емоции у вас. За щастие, хората няма да са в настроение да спорят, така че не забравяйте да погълнете цялата любов, внимание и обожание, които ще срещнете по пътя ви. Пукнатини във връзката може да се появят по време на пълнолуние. Опитайте се да не възлагате неоправдани очаквания на партньора си в момента, дори и да е среща с потенциален партньор. Независимо, дали сте необвързани или във връзка, тези вибрации се оползотворяват най-добре на спокойствие, в приятна обстановка. Романтиката и любовта ще внесат великолепна хармония, ако се погрижите да поглезите, да се погрижите за себе си, но и за любимите ви хора. Звездите ви съветват да използвате всичките си сетива, докато търсите красотата и по-дълбокия смисъл в живота, особено когато става въпрос за природни чудеса, дивата природа във вашия район или взаимоотношения, за които не винаги намирате пълно време.
риби-хороскоп

Риби 19 февр. – 20 март

Според месечен хороскоп март 2023, този месец може в очите на околните да изглежда, че не контролирате добре мислите си. Непостоянната природа на енергията на Риби може да събуди стари спомени или да ви постави в състояние на несигурност. Тази слънчева позиция може да бъде изтощителна на моменти, така че не се чувствайте виновни, че отивате в уединен, изолиран режим, когато имате нужда. Очаквайте през първата декада да бъдете помолени да подредите живота си по време на пълнолуние, тъй като звездите ви насърчават към по-ефективно и по-високо ниво на съществуване. Дори и да се дезорганизирате от време на време, луната може да ви помогне бързо да се върнете на правилния път. Вълна от повдигаща енергия ще ви залее, когато Слънцето направи своя дебют в знака на Овен. Със семейство и приятели, нетърпеливи да ви поздравят, едва ли ще ви бъде скучно. Трябва да използвате това време разумно, тъй като енергията в играта може да ви помогне да постигнете значителен напредък към личните си цели.
Последни новини
Астрология

Месечен хороскоп МАРТ 2023 – всички знаци на зодиака

на горе