Ментор или приятел: каква майка си според зодията си?

майка
Астрология

Ментор или приятел: каква майка си според зодията си?

Каква майка си според зодията? Защо жените се отнасят по различен начин към децата? Да чуем астролога.

Има майки, които прекарват всеки ден на детската площадка и в най-добрия смисъл на думата живеят с детето си. А има и такива, които едва са се върнали от болницата и вече бързат да отидат на работа или поверяват част от възпитанието на бавачки и баби. Защо жените се отнасят по различен начин към децата може да се види от чертите, характерни за различните зодии. Каква майка сте (или ще станете) – научете сега.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Защо никога повече да не изхвърляме семките на динята?

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

ЧУДОДЕЙНА МАЩЕРКА при херпес, грип, паразити, болки в ставите, артрит, ишиас и проблеми с пикочния мехур

ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ: 15 причини да стане част от вашето ежедневие

ТУЧЕНИЦА-вълшебната БИЛКА, която помага при много заболявания

Домашно кисело мляко – бързо, лесно и много, много полезно

Ето каква майка сте според зодията

 

Овен

За мама Овен детето е малък крал, около който се въртят всички събития. Овните глезят децата, водят ги на различни образователни кръжоци, като същевременно любовта им е съчетана с вътрешно удовлетворение и гордост от себе си и детето, защото те са едно цяло. В същото време майките Овни лесно избухват, дразнят се на децата си, но бързо влизат в равновесие – и между тях отново мир и любов.

 

 

Каква майка е зодия Телец

Телците са практични майки. За тях е важно къщата да е в ред, храната да е приготвена и детските неща да са перфектно изгладени. Те обичат да водят децата си на театри и изложби, да се разхождат в красиви градски паркове. Децата на майката Телец се отглеждат спретнати и интелектуално развити.

 

Близнаци

Майките Близнаци са общителни, така че да стоят вкъщи с бебето не е тяхното нещо. Те винаги ще намерят общност от майки, които да се разхождат с колички с цялата компания. Те ще споделят знания за възпитанието, тъй като от втория месец на бременността започват да изучават литературата за развитието на бебето. Близнаците няма да оставят детето си без творчество и от първите години от живота записват детето във всякакви кръжоци и курсове, така че от ранна възраст да развие уменията си в различни области и да се научи да усвоява разнообразна информация .

 

Каква майка  е зодия Рак

Един от най-семейните знаци на зодиака -майките Рак, ще се радват да седят в отпуск по майчинство. Те са щедри на емоции, така че децата им нямат нужда от думи на любов. Семейства с деца често посещават къщата им. В същото време Раците могат да изпитват вътрешен дискомфорт, ако не се заемат със собственото си развитие, а се затворят в домашна мивка.

 

Лъвове

Лъвовете – майки са строги, но справедливи. От ранна възраст те учат детето на законите на живота, показвайки различните му страни. Креативност, духовност, интелигентност, ред и строги правила са основата, върху която се крепи възпитанието на децата от майките от тази зодия. Лъвовете не са от тези, които се отдават изцяло на децата, но не ги поставят на последно място. Детето в очите на Лъва е гордост и пример за другите.

 

Каква майка е Дева

Мама-Дева възпитава в детето преди всичко усърдие и постоянство, учи на законите на Вселената и развива интелекта. В детската стая винаги цари ред, всяко нещо има свое място, на което Девата учи детето от ранна възраст.

 

Везни

Везните обичат да отглеждат новатори и такива, които водят другите. Майките от тази зодия са общителни, така че децата им винаги са заобиколени от приятели връстници. Децата на майката Везни често посещават концерти и изложби, а също така учат в танцови или арт ателиета.

 

Скорпион

Най-интуитивният знак, следователно, такива майки винаги вътрешно усещат от какво се нуждае детето им. Такива родители като правило имат отличен контакт с детето. Те са щастливи да извайват, рисуват, прекарват времето си заедно. Скорпионите ценят личното пространство, така че не позволяват на детето да „виси на врата им“. Майките Скорпиони умело намират баланса между майчинството и личния живот.

 

Каква майка  е зодия Стрелец

Такива майки се проявяват като учител, наставник. Мама Стрелец създава приятелска връзка с детето. Тя знае как и какво да прави или търси съвет от специалисти. В същото време майка от тази зодия понякога позволява на децата да се отпуснат и да си играят на воля. Обича да прекарва времето си с тях в съвместни пътувания и походи.

 

Козирог

Майките Козирози често са кариеристи и работохолици, така че оставането вкъщи определено не е за тях. Дори в отпуск по майчинство те намират какво да правят. С детето те често са строги, взискателни. Такива майки са доста търпеливи, така че спокойно издържат на капризите на децата.

 

Водолей

Водолеите са от тези, които държат да изглеждат като образцово семейство. Мам Водолей възпитава общително, многостранно дете. За такава майка е важно да покаже на детето си колкото е възможно повече. Независимост и свобода на избор – това е, което тя предава от ранна възраст. Техните деца често обичат да си бъбрят, да говорят на различни теми, в които Водолеите с удоволствие участват.

 

Риби

Това са мъдри и морално зрели майки. Те знаят как да възпитават, в кой момент да галят и кога да бъдат по-строги. От детето очакват разбиране и спокойствие. Рибите са креативни майки, лесно намират как да заинтересуват детето си. Перфектно съчетават майчинството, дома и кариерата. Обикновено при тях всичко е в баланс.

Tagged , , , , , ,
на горе