Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

Слънцето
Интересно

Съвпадение: Магнитна буря с есенно равноденствие

Дали е случайно съвпадението между магнитна буря с есенно равноденствие? Какъвто и да е вашият отговор, едно обаче е сигурно – очаква ни невероятно космическо събитие! Още днес вечерта, на 21 септември 2022 г., метеочувствителните хора могат да почувстват промени в общото състояние на организма.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

КАК ДА ПОНИЖИТЕ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ? 6 БЪРЗИ, ПРОСТИ И ЕФЕКТИВНИ НАЧИНИ

За някои организми слънчевите изригвания са силно зареждащи, но за съжаление, не при всички хора е така. Първите смущения на магнитосферата ще започнат да се отчитат късно вечерта, като очакваният индекс ще е все-още ниво 2.

магнитна буря септември 2022

Магнитна буря и есенно равноденствие на 22 и 23 септември 2022 г.

На 22 септември 2022 г. се очаква да започне магнитна буря, която ще продължи и на следващият ден. Според предварителните данни очакваната степен е Кр=4.

На следващият ден, 23 септември 2022 г., когато ще бъде есенното равноденствие, магнитните излъчвания ще се усилват, като очакваната степен е Кр=5 по скалата от 1 до 9. Какво невероятно съвпадение! Магнитна буря, когато силите между тъмнината и светлината ще бъдат изравнени.

На 24 септември 2022 г. силата на магнитната буря ще започне да понижава интензивността си до индекс 3, а до вечерта се очаква обстановката напълно да се нормализира.

Какво се променя в тези дни?

В такива дни тъмните петна върху повърхността на Слънцето се увеличават. Особеното е, че през последните три месеца от тази година броят на тези области е нараснал доста. Мощни излъчвания на плазма със висок клас.

Какво може да направите по време на магнитна буря?

За да предотвратите неприятните усещания по време на магнитна буря, сведете до минимум дневната консумация на кофеин. Не се ядосвайте, не се притеснявайте, не влизайте в спорове и конфликти с никого. Избягвайте стресът и нервното напрежение.

Повишената активност на слънцето оказва известни неблагоприятни ефекти и е невъзможно да се предвидят с точност. Затова се препоръчва да бъдете подготвени за тези два дни (22 и 23 септември 2022 г.).

Водете здравословен начин на живот, без да натоварвате нервната и храносмилателната система. Елиминирайте тежката и нездравословна храна, по-специално бързите храни за закуска и обяд. По-добре хапнете банани или други плодове. Риба за обяд е добър вариант. Нека и вечерята да бъде от по-лека храна. Препоръчително е да изключете алкохола.

Бъдете възможно по-често на чист въздух, пийте достатъчно вода.

Пийте билкови чайове, можете да вземете капки от валериана или мента.

Не забравяйте да изключите, ако това е възможно, уредите, които приемат и предават електромагнитни вълни. Например, това са рутерите у дома, защото те допълнително усилват влиянието на магнитните смущения.

Прогнозите за по-дълъг период от време могат да се променят бързо, затова се препоръчва да се вземат мерки за укрепване на тялото постоянно. Така ще бъдете повече или по-малко подготвени за неблагоприятните въздействия. Освен това, слънцето вече е в активна фаза-честотата и силата на магнитните бури ще се увеличат през следващите години.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе