Любов на работното място: Когато Ваш колега се влюби до уши във Вас

Любов на работното място: Когато Ваш колега се влюби до уши във Вас
Любов и партньорство

Любов на работното място: Когато Ваш колега се влюби до уши във Вас

Ако търсите тайни признаци, че колега ви харесва, но го крие, знайте, че сте на точното място. Когато си помисля за романси на работното място, веднага си представям всички онези филмови сцени, в които колеги неусетно флиртуват помежду си, помагат си със задачите си и след това започват да прекарват много време заедно извън работа.

Честно казано, служебните романи не са популярни само във филмите, но и в реалния живот, защото хората прекарват много време в работна среда.

Флиртува ли с теб или просто се държи приятелски? Наистина ли има нужда от помощ за нещо или просто търси причини да бъде близо до вас? Как да разбереш дали колегата ви ви харесва?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че Ваш колега Ви харесва

Той споделя лични неща и интимни подробности от живота си

Той ви разказва за своите приятели, семейство, хобита, страсти, лични проблеми и т.н. Държи ви в течение за личния си живот и често споделя неща с вас. Разказва за своите романи и интимни подробности от живота си.

Споделя и всички неудобни ситуации, които е преживял като дете. Въпреки че никога не си го молил да ви каже нещо от това, той все още го прави. Знаеш ли защо? Защото този човек искрено те харесва и изпитва желание да сподели всичко с теб!

Винаги е на твоя страна

Един от най-големите признаци, че колегата ви харесва е, че винаги е на ваша страна и ви защитава независимо от всичко. Ако във вашата компания има проблем и ви обвиняват за него, той ще ви уведоми (пряко или косвено), че е на ваша страна. Наистина, това е, което хората правят, когато харесват някого (независимо дали е колега или не).

Те искат да защитят човека, към когото имат привързаност, и да бъдат близо до него в моменти на нещастие. Така че, ако забележите, че той винаги е готова да ви помогне и да ви пази гърба, това може да не е просто приятелски жест, а нещо повече.

Постоянно ви звъни и търси

Ако вашият колега използва всяка възможност само за да ви каже здравей, изпраща ви съобщения в неподходящо време или ви се обажда без конкретна причина, тогава можете да сте сигурни, че той определено е влюбен във вас.

Той забелязва всяка промяна във вас

Ако питате мен, това е един от най-големите признаци, че един човек ви харесва, но го крие от вас. Като жена мога да ви кажа едно нещо: ако той ви харесва, то ще забележи всяка една промяна във вас от вашата личност до външния ви вид.

Ще бъде първата, която ще забележи, когато сте променили прическата си, когато се чувствате разстроени или когато промените стила си. Други хора дори няма да забележат някои неща за вас, но той винаги ще бъде първият, който ще ви направи комплимент или игриво ще ви дразни.

Той произволно и неусетно те докосва

Силата на финото докосване е едно от най-недооценените неща, когато става въпрос за романтика. Ако не сте толкова добра в четенето между редовете, може да си помислите, че всеки път, когато той неусетно ви докосне, е чисто съвпадение. Е, в повечето случаи това не е случайност, а съзнателен акт на обич. Лекото докосване на ръката ви, когато ви говори (или се смее), „случайно“ се блъска във вас и прави други подобни неща, всичко това означава, че той е привлечен от вас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Истинската красота е много повече от красиво лице! Тя е излъчване, отношение, харизма

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

Tagged , , , , , , , , ,
на горе