Любовта има срок на годност само тогава, когато не е истинска

Любовта има срок на годност само тогава, когато не е истинска
Любов и партньорство

Любовта има срок на годност само тогава, когато не е истинска

Имате ли чувството, че връзката ви се влошава и трябва да започнете да търсите признаците, че той вече не ви обича? Е, попаднахте на правилното място!

Мъжете никога няма да ви кажат, че не ви обичат в очите, особено ако все още имат някакви чувства към вас. Началото винаги е красиво, но какъв ще бъде краят – няма как да знаете. Понякога в любовта се случват странни и трудни за обяснение неща. И дори вашият партньор да изглежда много влюбен във вас, в следващият момент може да реши, че вече не ви обича.

Но винаги може да разберете, когато любовта си е отишла. И дори той да не е достатъчно смел да ви признае истината в очите – поведението му ще го издаде.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че той не ви обича

Просто чувствате, че нещо не е наред

Кой знае по-добре от собствената ви интуиция? Ако умът ви улавя признаци, че той вече не ви обича, тогава трябва да му се доверите. Не всичко може да се обясни, но никога не грешите, ако почувствате, че връзката се е променила. Да, може да му е трудно, но ако това продължава много дълго, не е чудно, че се притеснявате.

Облекчете тежкото си сърце, като общувате с него. Комуникацията винаги е ключова. Ако обаче видите, че нищо не се е променило, това ви казва всичко, което трябва да знаете.

 

Не можете да разпознаете човека, в който се е превърнал

Вашият мъж беше толкова мил и любящ. Споделяли сте близост, която не се среща лесно, но някак си внезапно е изчезнала… Какво означава това? Е, ако ви притеснява по-дълго, отколкото можете да си спомните, можете да се обзаложите, че това е предупредителен знак. Промяната е нормална и при това добре дошла. Но вие трябва да растете заедно, а не да се разделяте.

Така че, ако вече не можете да разпознаете човека пред вас, това е знак, че не сте вече един за друг.

Не забелязва промени във външния ви вид

Забелязваше ли всяко малко нещо в начина, по който изглеждате, но сега почти не ви поглежда? Спря ли да ви прави комплименти? Ако е така, това е очевиден знак, че той не иска повече да бъде с вас, защото мъж, който ви обожава, никога няма да позволи която и да е част от вас да бъде недооценена.

Той не зачита вашите граници

Границите са в основата на всяка здрава връзка и ако искате тази връзка да успее, трябва да уважавате границите, които партньорът ви поставя.

Например, ако партньорът ви говори за вашите лични проблеми извън връзката с някой друг (зад гърба ви), това очевидно е нарушение на вашите граници и при това емоционална връзка. Искате да си имате вашите тайни, които още повече ви сближават, само между вас двамата, което е напълно нормално нещо да очаквате от човека, когото обичате.

Чувстваш се недостатъчно добра

Нищо, което правите, никога няма да му бъде достатъчно. Обикновено този вид поведение най-често се свързва и приписва на хора с нарцистични наклонности. Нарцисистите обичат да карат жертвите си да се чувстват непълноценни и неспособни. Те се хранят от несигурността на жертвата си.

Това, което правят, е да ви дадат „задача“ и да ви убедят, че това ще ги направи щастливи и доволни.

Истинската красота е много повече от красиво лице! Тя е излъчване, отношение, харизма

Бъди с този мъж, който ще те избира всеки ден без да му омръзнеш

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

Tagged , , , , , , ,
на горе