ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)

любовен хороскоп за 27 май 2023
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 21 септември 2022: Днес не е най-добрият ден за справяне с отношенията с другите, особено с любимия човек. Дори вашите собствени чувства и желания ще бъдат изключително трудни за разбиране. Само критична ситуация може да изчисти ума, буквално на ръба на извънредна ситуация. Тогава възприятието ще се изостри до краен предел и всичко ще върви гладко. Във всички останали случаи се пригответе за неочаквани изненади. Да закъснеете, да се пошегувате неуместно, да объркате мястото на срещата или дори името на романтичния си партньор, днес ще бъде много по-лесно от обикновено.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

ДНЕВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Зодиите, които ще намерят своята сродна душа до края на 2022 г. и ще сключат брак

Притча за трите въпроса на ЖИТЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ

Етапи на развитие на връзката

ЙОГА за двама: Да надникнем в сърцето

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 21 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 21 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 21 септември 2022, бъдете внимателни – хороскопът предупреждава за възможни неприятности, идващи от хора, свързани с вас по любовна линия. Може би половинката ще каже нещо твърде директно или ще направи нещо нередно. Или старата любов внезапно ще се появи в живота ви с неразбираеми намерения. Освен това, звездите на хороскопа категорично не препоръчват да реализирате нови романтични запознанства в този ден. За да премине денят спокойно, си струва да бъдете по-сдържани в проявата на емоции и в откровенията – дори с най-близките хора.

Любовен хороскоп за 21 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 21 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес и този Телец, който е на меден месец, може да пожелае да остане сам за известно време. Денят го склонява към мечтателност, замисленост и известна изолация, която едва ли ще бъде споделена от любимия му човек. Звездите съветват Телците да не се крият по ъглите, а директно да казват на избраницата си за желанието си, че се нуждае от временно усамотение. Това ще помогне да се избегнат ненужни оплаквания и ще даде възможност на партньора да върши работата си с чиста съвест.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 21 септември 2022, просто ви трябва топло легло и любим човек до вас: хороскопът предсказва леко меланхолично настроение. Е, ако този ден сте на Малдивите, къде да плувате и да се разсеете не е проблем, но ако не сте? В този случай звездите ви съветват да организирате спа направо у дома, например с помощта на вана. Още топла вода и пяна! Музика и свещи също. Ако любимият човек не е наоколо, време е да запомните, че най-добрият романс за живота е със себе си. А днес е денят, в който трябва да се поглезите: да си направите прясно кафе, да гледате любимия си филм, да спите достатъчно. И не се колебайте – следващият ден ще бъде страхотен!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 21 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес Раците имат шанс да издигнат отношенията си с любимия си на по-висше ниво! В този ден те и партньорът им ще бъдат настроени на една и съща вълна, заедно ще бъдат спокойни и щастливи. Ако Раците и техният избраник искат, днес ще могат да се справят във всяка ситуация и да разрешат всякакви проблеми. Е, ако няма такива проблеми, най-доброто, което могат да направят, е да се насладят на компанията си един на друг, къпейки се в потока от чиста любов.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

С ще бъдете с мислите си далеч от ежедневието и ще отлетите на крилете на мечтата в трансцедентални далечини. Вашите фантазии за любов и щастие в този ден може да изглеждат по-реални от всякога! Хороскопът ви съветва да не забравяте, че надежден спътник няма да попречи на пътуването на крилете на фантазията: поканете избрания от вас да погледне в мислите ви, съгласувайте маршрута! Лъвът, който не е свързан, днес трябва внимателно да се огледа и да реши кой от познатите представители на противоположния пол има шанс да стане негов надежден навигатор по пътя към „Щастливи завинаги“.

Любовен хороскоп за 21 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес любимият човек на Девата може изведнъж да поеме инициативата в свои ръце и да направи нещо, което той никога не е очаквал от него! Може би, днес той ще ви предложи среща на необичайно място, ще ви запознае със странните си приятели, с хобито си или с нещо друго от света, от който до преди това бяхте далеч, така както от Луната. Няма нужда да му се съпротивлявате, защото това е прекрасно. Тази обмяна на емоции и преживявания ви сближава, обновява чувствата и помага на връзката да се развива.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 21.09.2022, е превъзходен ден, както за нови запознанства, така и за подобряване на отношенията с партньора. Ще сте в настроение за романтика, особено следобед. Не се затваряйте в себе си, потърсете изход от конфликтна ситуация. Звездите ви съветват да не стоите далеч от другите, а да се доверите на впечатленията си и да се опитате да бъдете по-често на публично място.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Ще имате желание да се скриете под завивките и да прекарате целия ден така. Идеалният вариант е в компанията с приятен „нагревател“ на живо. Ако въпреки това непредвидени обстоятелства ви принудят да напуснете спалнята, не се отказвайте: дори да седите на работното място, вие ще се скриете във вашата „къща“ на общуване в социалните мрежи. Хороскопът вещае, че в този ден не сте настроени за работа, а за любов. Е, вие знаете как да имитирате активност. Просто трябва да издържите един ден и след това вечерта със сигурност ще се потопите в уютните обятия на любимия човек с бърз старт.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Звездите съветват Стрелците да положат усилия, за да разнообразят личния си живот! Ако връзката продължава от дълго време, силата на емоциите постепенно намалява и за да не отстъпи любовта пред навика, чувствата трябва да се подновят. Нови впечатления, запознанства, пътувания и просто романтични разходки под луната, днес всичко това може да извади Стрелецът и любимият му човек от рутината, запалвайки страстен огън в сърцата им.

Любовен хороскоп 21 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Вероятно ще попаднете в полезрението на някой, който няма да скрие романтичния си интерес към вашите добродетели. За свободният Козирог този ден е шанс да направи интересно запознанство или дори да срещне истинската любов, а за „заетия“ – възможност да се увери, че неговата привлекателност и неустоимост не са изчезнали никъде. Хороскопът обаче не обещава, че човек, който е проявил интерес към вас, непременно трябва да ви е приятен. Но какво да се прави: розата не избира за кого да излъчва своя чувствен аромат!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21 септември 2022 (сряда)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 21.09.2022, Водолеят трябва да слуша сърцето си и няма да сгреши! Ако наскоро не сте успели да разрешите някакъв проблем, свързан с връзката, в този ден интуицията ще ви каже какво да правите най-добре. Любовният хороскоп за зодия Водолей уверява: днес съдбата ще ви даде улики, които определено трябва да последвате! Чувствате ли се добре с някой, който дори не сте смятали за партньор? Може би това е вашата значима друга половинка! Нищо ли не чувствате, докато целувате любимия човек? Нима това се е превърнало, просто в навик? Време е да разнообразите връзката.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 21 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите са като тих басейн пълен с крокодили. Външно видимо спокойни, отвътре е бушуващ вулкан от емоции. Хороскопът силно препоръчва на представителите на зодия Риби: позволете си да изпуснете парата, иначе ще избухнете! Харесвате много някого ли? Ами, влюбете се вече, най-накрая! Връзката ви с любимия човек замръзна ли е на едно място? Скочете веднага, спрете да чакате! Не се страхувайте да действате спонтанно, по волята на сърцето ви! Днес в любовта можете да направите всичко – основното е, че вашите желания са искрени!

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе