Как да сме винаги красиви: Изпитани трикове, които ще са ви от полза

Как да сме винаги красиви
Здраве и красота

Как да сме винаги красиви: Изпитани трикове, които ще са ви от полза

Да се старае винаги да изглежда възможно най-добре е едно много похвално начинание за всяка дама. И ако си мислите, че цената на подобно удоволствие е дълги часове, прекарани пред огледалото, дълбоко се лъжете. Можете да го постигнете и много по-лесно. Съществуват някои изпитани трикове , които ще ви позволят да сте винаги красиви – за собствено самочувствие или заради някого, на когото държите.

Поза

Нека да започнем с позата. Всички, съзнателно или не, винаги отчитат първо женската поза. По-красиви и достойни изглеждат дамите, които ходят красиво изправени, с повдигната глава и изправени рамене.

Можете да имате отличен външен вид, красив грим и стилен аутфит като цяло, но ако се движите прегърбени, това ще съсипе цялостната визия – коремчето ще изглежда по-издуто, бюстът – по-малък, шията – по-къса, а ръстът – по-нисък.

Изражение

Киселата физиономия е в състояние да съсипе имиджа ви повече, отколкото можете да си представите. Неприятното изражение веднага отблъсква хората, въпреки, че във всяко едно друго отношение може да сте перфектна. Направете следния експеримент – идете до огледалото, затворете очи и останете така спокойно за около минутка. След това отворете очи и се усмихнете. Какво ще видите? Една нежно и приятно лице, свежо, мило, вдъхновяващо изражение. Превърнете това в ежедневен ритуал.

Нокти

Безцветният лак с лек полиращ ефект е най-подходящ за всекидневието на активните жени. Първо, той е подходящ за всеки тоалет и повод. А дори когато лакът е започнал да се лющи или ноктите са пораснали, това не се забелязва. Това, разбира се, не може да се каже за по-атрактивния дизайн на ноктите, който изисква редовна поддръжка, за да бъде винаги в перфектно състояние.

Коса

Освен грима и дрехите, косата също играе важна роля в създаването на правилния имидж. Тя трябва да е чиста и свежа, но ако по някаква причина не е останало време да я измиете, винаги трябва да имате на разположение „план Б“. Например, подходяща за сезона шапка или пък я срешете с малко гел и я вържете на нисък кок, така че да не се възприема като мазна, а да е с „мокър“ ефект.

Tagged ,
на горе