Любовен хороскоп за 17.11.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 17.11.2021 сряда

 

 

Днес любовният хороскоп вещае: Днес е страхотен ден за всички, които ще полудеят от страстна любов! Дори най-безнадеждните и несподелени любовници получават шанс да привлекат вниманието на обекта на мечтите си. Основното нещо е да бъдете активни и да изясните интересите си. Бъдете смели, днес ще спечелят само тези, които знаят какво точно искат! Вярвайте в себе си и смело напред! Освен това, денят е чудесен за нови запознанства – само ако сте готови да поемете инициативата в свои ръце.

 

 

ОВЕН

 

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес комуникацията на Овена с любимия човек може да бъде възпрепятствана от семейни въпроси: по-възрастните или по-младите членове на семейството може да нарушат интимните планове на двойката, така че плануваната среща на свещи едва ли ще се състои. Може би е най-добре да насрочите семейна вечеря веднага? Хороскопът уверява: днес Овенът е готов за общуване за трудни разговори по най-наболелите теми. В този ден той перфектно ще защитава интересите си, ще е в състояние да постигне целта си без скандали и кавги, така че защо да не поговорите?

 

ТЕЛЕЦ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Черни врани, клюкарки, кръжат днес около личния живот на Телеца: някой зад гърба му разпространява неверни твърдения. Хороскопът съветва да разпространявате колкото се може по-малко за отношенията с любимия ви човек, особено ако сте в самото начало на връзката. Възможно е романът ви да има недоброжелатели и някой да използва вашата приказливост, за да навреди – дори и случайно. Звездите съветват Телците днес да се облекат в облак от мистерия и да избягват да отговарят на интимни въпроси.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Ако днес любимия човек нарече Близнаците скучни, не бива да се обиждате – той донякъде е прав. В този ден представителите на знака са готови да защитават своята гледна точка с развързана уста, като напълно игнорират противоположното мнение, а понякога и аргументите на разума. Дори през втората половина от деня да намерите сили, за да устоите на техния натиск, е невъзможно да убедите Близнаците днес, в каквото и да било! Притиснати до стената, те могат да се преструват, че са съгласни, но вътре ще бъдат непримирими, дотолкова, че могат да решат да саботират, стига всичко да е както те искат! Хороскопът убеждава: откажете се от излишните амбиции!

Любовен хороскоп за 17.11.2021 сряда

Дневен хороскоп за 17.11.2021 сряда 

Късметче за 17.11.2021сряда

РАК

 

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Ако днес Ракът реши да съблазни някого, той ще успее! Любовният му хороскоп за този ден е повече от благоприятен! Ракът сега е пълен с естествен магнетизъм, който е изключително трудно да се пренебрегне. Е, ако обектът на неговия интерес има някаква хитра система за блокиране на сигнали за повикване, постоянството ще дойде на помощ – днес е на перфектно ниво. На този ден Ракът бързо придобива увереност, той иска да разкаже всички тайни на сърцето!

 

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Лъвът спешно трябва да убеди своята сродна душа в нещо. Днес е най-добрият момент за това! На този ден Царят успява да постигне своето „не с разходки, а с кънки“, каквото си поиска, ще може да настоява за своето! Хороскопът обещава: любимият човек ще се съгласи с всяко ваше условие, най-важното, не действайте нагло – потърсете нежен и деликатен подход! С ласка и нежност днес Лъва е в състояние да превзема крепости!

 

 

ДЕВА

 

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес Девата трябва да осигури на любимия човек морална подкрепа. Звездите съветват: вашата сродна душа се нуждае от вашето съчувствие, попитайте я за работата и не забравяйте да покажете, че вярвате в нея! Според любовния хороскоп на този ден мисията на Девата е да разпръсне облаците надвиснали над главите на любимите й хора. Междудругото, за онази Дева, която е на път към връзка, проявите на искрена загриженост днес могат да бъдат стъпка към сближаване с някой, който харесват в момента.

 

 

ВЕЗНИ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Ако напоследък Везните са усетили някакво разединение в отношенията си със своята половинка, днес те ще могат да намерят подход към нея. Като минимум, хороскопът обещава, че Везните имат всички шансове да получат отговори на своите въпроси – ако, разбира се, решат да проведат директен разговор с любимия си човек. Звездите съветват: време е да изчистите тъмните места. За тази цел Везните имат необходимото постоянство и способността да водят разговор до откровеност.

Любовен хороскоп за 17.11.2021 сряда

Съвет  към всяка зодия за 17.11.2021 сряда 

СКОРПИОН

 

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Еха! Да, Скорпионът днес е най-щастливият знак на зодиака в любовта! Той е зареден с нюх и късмет и затова всеки, когото избере за своя потенциална любов, ще попадне под чара му. Обаче за глупави флиртове и съблазняване, на когото и да било, днес денят е неподходящ, в друго време това ще си струва повече. Хороскопът съветва Скорпиона да изразходва страстта си за тези, от които наистина се нуждае. Сега звездите одобряват само сериозните връзки!

 

 

СТРЕЛЕЦ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Звездите не съветват Стрелците да вярват в комплиментите днес: най-вероятно те ще бъдат с причина! Възможно е, използвайки ласкателни речи, някой да се опита да ви принуди да действате в негов интерес. Любовният хороскоп предупреждава Стрелецът: заплахата може да дойде, дори от любимия човек. Ако го забележите днес да се държи като романтичен филмов герой, не се учудвайте, той скоро ще поиска нещо, което вече сте му отказали веднъж.

 

 

КОЗИРОГ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Козирогът, който все още не е намерил своята сродна душа, трябва да посети нова компания днес. Този ден му гарантира обещаващо запознанство: напълно е възможно да се окаже романтично. Хороскопът обещава, че днес Козирогът лесно може да се впише във всяко общество – където и да се намира, той ще се чувства спокоен. Така че, се облечете и излезте на приключение!

 

 

ВОДОЛЕЙ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Днес съществува вероятност за някои неудобства за Водолеите, например да получат обещания, които няма да бъдат изпълнени. Любовният хороскоп уверява: на този ден Водолеят „се „радва“, че е подведен“. Това кара сродната душа да обещае това, което тя не може да изпълни, като с капризи и упоритост принуждава любимия човек да се огъне. Водолеят днес не трябва да постига целта си на всяка цена. Съгласието, получено под натиск, може да се изпари много бързо, без да остави следа.

 

РИБИ

 

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Ако днес Рибите искат нещо, те ще постигнат целта си! Дори и любимия човек по-рано категорично да е отказал, да купи нов гардероб или да отиде в най-скъпия ресторант в града, да се опита да използва кухненска маса вместо легло или да закачи полилей. Днес Рибите ще могат да го убедят във всичко! Упоритост, съчетана с находчивост, умножена с луда всеотдайност – коктейл „убиец“, срещу който е невъзможно да устоиш… Основният съвет на хороскопа за Рибите е същият: използвай днешния потенциал за добро!

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе