Дневен хороскоп за 17.11.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 17.11.2021 сряда

 

Днес дневният хороскоп ви съветва: „Работа, работа и пак работа! – хороскопът призовава за днес. Радостно е, че всякакви усилия в този ден дават отлични резултати, така че си струва усилието. Не се страхувайте да щурмувате привидно непревземаеми крепости: звездите споделят енергията си, за да можете да се справите с всякакви трудности с огън и ентусиазъм! Основното условие е да си набележите една цел, за известно време оставете настрана другите неща, положите всички усилия, за да я постигнете.

 

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Днес обстоятелствата може да се опитат да наложат морал на Овена, но това няма как да се случи! Хороскопът уверява: в този ден той няма да се предаде без битка и следователно ще има всичко необходимо, за да отблъсне всякакви несгоди. Те, обаче, могат да тестват Овена за днешната му сила, в положителния смисъл: възможно е някакво събитие да накара сърцето му да бие по-бързо и той ще трябва да крие вълнението си от другите. Е, вашите любими деца могат да поднесат изненада на родителят Овен!

 

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: Делата на хората около Телецът може да са любопитни в противоречие с думите им днес, така че трябва да сте нащрек и да не се доверявате твърде много на колегите или роднините си: лесен контрол върху изпълнението на обещаното и мантрата „Доверете се, но преди това проверете“, в този ден определено няма да попречи. За да не губите бдителност, хороскопът не съветва Телеца да се разсейва от разговори извън темата и още повече да губи разсъдъка си от комплименти, които приличат повече на ласкателство. В противен случай днешният ден обещава да бъде успешен и продуктивен за всички от зодия Телец.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Днес Близнаците трябва да си спомнят думите от една песен: „Обикновените герои винаги се появяват“ и да следват този съвет. По принцип днешният ви натиск ще бъде достатъчен, за да пробие стената, но струва ли си да се притеснявате – може да се изморите. Хороскопът приканва Близнаците да търсят прости пътища в трудни ситуации, дори и да са малко по-дълги от тези, които водят директно през плевелите и тръните. Този ден склонява Близнаците да бъдат гъвкави, както във вземането на решения, така и в отношенията с другите.

 

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Желанието да докаже своята невинност на всяка цена може да изиграе жестока шега днес на Рака: възможно е в този ден той да е готов да върви против съвестта си или да рискува добрите отношения с близките си в името на глупави амбиции. Хороскопът призовава Рака да се откаже от идеята за самоутвърждаване за сметка на някой друг, да потърси други начини да впечатли околните. Днес Ракът трябва да мисли, преди всичко, за общото благо: играйте като отбор и резултатите ще зарадват всички!

 

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Най-хубавото е, че Лъвът днес успява в ролята на ментор, учител. Би било добре този ден да се посвети на общуване с деца или предаване на опит на по-млади колеги. Вярно е, че ако няма кой да научи Лъва, има риск той да започне да преподава и това може, вече да не радва толкова добрите колеги или членове на семейството. Хороскопът предлага днес Лъвът да изостави наставническия тон и да не дава съвети, ако не му бъдат поискани. Дори и да са много ценни.

Дневен хороскоп за 17.11.2021 сряда

Съвет към всяка зодия за 17.11.2021 

Късметче за 17.11.2021 сряда

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Не е изненадващо, ако днес в главата на Девата ще се върти известната филмова фраза „Измъчвам се от смътни съмнения…“. Тя е готова да бяга с висока скорост, но не може да намери правилната посока. Хороскопът приканва Девата да потърси външна помощ – съвет от, близък, приятел или колега, в противен случай този енергиен заряд ще бъде пропилян напразно. След като направи правилния избор, Девата ще може да постигне набелязаната цел със завидна лекота и безпрецедентна скорост.

 

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Днес Везните ще бъдат пропити с духа на Макиавели: в този ден те са в състояние да разработят най-сложната стратегия, каквото и да се отнася. Както плановете за спасяване на човечеството, така и създаването на тайни коалиции, организирането на интриги, бунтове и заговори ще успеят еднакво добре. Хороскопът, обаче, съветва Везните да избягват последното. Но сериозно, днес Везните получават шанса да постигнат това, което искат по не съвсем честен начин. Е, понякога и това е позволено, стига да не наранява никого.

 

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: Възможно е народната мъдрост за деня на Скорпиона днес да е: „Неспокойната глава не дава почивка на краката“. Определена идея за фиксиране може да обхване всички мисли и стремежи на Скорпиона, като го отклони от домакинските задължения или служебните задължения. Прогнозата на хороскопа е не съвсем обнадеждаваща: единственият начин да се справите с тази временна ситуация, е да й се поддадете. Е, дори това да не е било част от плановете на Скорпионът или пък изглежда малко лудо, днес той трябва да се предаде на желанията си. Така че, Скорпиони, отивайте, където пожелаете!

Дневен хороскоп за 17.11.2021 сряда

Женски интимен хороскоп за 2022

Интимен хороскоп за 2022

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: Днес сутринта Стрелецът ще почувства сериозен прилив на енергия. Разбира се, можете да запомните правилото: „Ако искаш да работиш, лягай, спи и всичко ще мине“. Но все пак е по-добре да се възползвате от редкия дар на Вселената и да прехвърлите „необратимия“ брой случаи. Хороскопът обещава на Стрелецът: днес всичко, което той ще предприеме, ще бъде в обсега му, дори и в движение да се повяват някакви затруднения. В този ден късметът обещава да застане на страната на Стрелеца, ако не е мързелив и не се съмнява в собствените си способности.

 

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: Възможно е Козирогът да почувства следното, а именно, че някой се държи несправедливо с него. Може би шефът планира да ви отправи забележка, вместо да ви награди с бонус или любимият човек не оценява усилията ви. Хороскопът призовава да не падате духом: днес силата на Козирога е да убеди другите и да ги спечели. В този ден той е в състояние да покаже чудеса на сръчност и съобразителност, излизайки с чест от всяка неприятна ситуация!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Вероятно около Водолеят се случва нещо, което го засяга пряко и за което той няма ни най-малка представа. Хороскопът предполага днес Водолеят да държи ушите си на върха на главата и тогава има шанс да разберете важна и подходяща информация. Не позволявайте на другите да ви прекъсват по средата на изречението, всеки намек може да ви навреди. Днес Водолеят трябва да се стреми към кристална яснота в диалозите: не изоставайте от събеседника си, докато не се уверите, че той ви е разбрал правилно и вие – него.

 

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Рибите са готови да щурмуват всякакви врати днес, като понякога пренебрегват факта, че не са заключени – те просто се отварят в другата посока. Разбира се, натискът и целеустремеността са отлични качества, но не са добри във всички житейски ситуации. Хороскопът съветва Рибите: опитайте се да намерите компромиси днес и не разбивайте събеседниците си на две. И тогава, какво добро, тогава самите те ще трябва да поправят щетите… В този ден Рибите трябва да бъдат особено деликатни с децата и подчинените.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе