ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 27 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)

Любовен хороскоп за 17 август 2022: Казват, че най-трудно се контролира любовта, избухнала от пръв поглед. Днес може да имате възможност да проверите истинността на това твърдение. Звездите обещават изблици на емоции буквално от нулата, така че са напълно възможни неочаквани симпатии, флирт и дори любов от пръв поглед. По същият начин обаче са възможни и изблици на гняв, ревност и негодувание, така че днес се опитайте да не говорите твърде много и излишни приказки на партньора си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Мощна магнитна буря ще достигне земята. Вижте кога…

ЛЕСНА ЗАКУСКА ❤“МЪРЗЕЛИВА“ БАНИЦА ❤

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 17 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 17 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Жените от зодия Овен ще зарадват своите половинки, ако направят приятна изненада вечерта. Няма значение голяма или малка, така или иначе ще се хареса на партньора ви. Представителите на мъжкият пол ще искат да се оттеглят в усамотение и интимност с жената, която обичат, а не да отидат с приятели на някакво спортно събитие. За необвързаните хороскопът готви интересно запознанство на шумен купон с възможно продължение, а защо не и брак.

Любовен хороскоп за 17 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 17 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

За семейният Телец или тези, които са във връзка, звездите силно се съветват да поемат инициативата в съюза и да експериментират. Може би това ще ви помогне да освежите чувствата си. Денят е благоприятен за представителите на знака, не само по отношение на укрепването на връзките, но и за развитието на все още зараждащи се чувства. Възможно е този роман да бъде много горещ. Вече сте напълно готови за романтика и пламенна интимност, а вашият партньор ще може да направи любовната игра още по-интересна.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 17 август, Близнаците очевидно няма да загубят, ако разпалят пламъка на любовта у своя партньор. Нека той/тя бъде лидерът в семейството и сега е по-добре за вас да останете настрани. Венера обещава на представителите на знака позитивен и добър период в личния живот. Ако сърцето ви е свободно, Купидон препоръчва да посетите ново място, може би романтична среща ще бъде първата стъпка за вас в бъдещата връзка. Една такава малка изненада за вашите усилия, която може да се превърне в пълноценно семейство.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 17 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Обстоятелствата на денят ще принудят Раците сериозно да се погрижат за личните си дела и най-накрая да ги подредят. Въпреки, че сте заети с вашите проекти и работа, отделете време за това. Вашият партньор ще бъде особено доволен от вашето внимание. Не пестете от подаръци и комплименти за любимия човек. Дайте му възможност да се наслади на времето, прекарано насаме с вас. Изживейте отново най-добрите моменти от миналото и създайте нови. Може би сте готови да създадете пълноценно семейство.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 17 август, не се поддавайте на провокации, за да избегнете евентуален конфликт. Ако сте невъздържани, дори обикновена закачка може да се превърне в неприятни ситуация. Чувството ви за справедливост ще се засили значително. Романтичните познанства ще се развият зле поради нестандартни възгледи за света. Но звездите ви обещават много любов. Няма да ви липсва внимание от страна на любимият човек.

Любовен хороскоп за 17 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Девите днес трябва да се опитат да говорят с любимия човек на дълбоко и високо, относно любовните отношения. Това може да бъде например поезия, изкуство, култура, философия и други интересни неща. Имате какво да обсъдите. Правете всичко с увереност, но без да навредите на партньора си. Ако действате по този начин, дори и не очаквайте положителни последици. Днес вашата половинка е самата скромност. Анализирайте ситуацията, може би трябва да повишите самочувствието на любимия човек. Направете няколко комплимента, особено за привлекателността.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

В любовните дела днес Везните не могат да минат без трудности. Няма да постигнете нищо, ако водите вътрешен диалог със себе си. Това важи не само за домашните дела, но и за взаимоотношенията. Ако искате да получите това, за което отдавна сте мечтали, тогава не забравяйте да го изразите на глас. Партньорът не е екстрасенс, той не трябва да гадае какво мислите. Бъдете настоятелни и говорете директно. Днес е най-добрият ден да заявявате на партньора какво искате в любовта. Любимият ви човек ще прояви разбиране, ако разговорът е спокоен и тих.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

В този ден представителите на зодия Скорпион ще имат шанс да продължат отношенията си на съвсем различна нотка. Ако чувствата ви са започнали да избледняват, в тях има по-малко огън и страст, усещате студ от партньора, опитайте се да ги обновите. Вашата друга половина с радост ще одобри смели експерименти и ще сподели откровени фантазии, които можете да осъществите заедно. Сега не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовният хороскоп за Стрелец през този ден е като забавен филм, с известна романтика, въпреки че е рано да се правят изводи. Възможно е да постигнете разбирателство и да бъдете щастливи, въпреки че е възможно да ви съпътстват анекдотични пречки. Ще отнеме известно време, за да се изнервите, но на финала всичко ще си заслужава. Затова се настройте на положителното и твърдо следвайте целта си в една връзка.

Любовен хороскоп за 17 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирозите ще имат шанс да завържат обещаващо запознанство и ще бъдете възнаградени от романтично естество на съвсем необичайно място. Затова не лежете дълго в леглото, това е противопоказно за вас. Събирайте бързо багажа и отивайте на многолюдно място, където ще срещнете любовта. За представителките на женския пол яркият предизвикателен грим и предизвикателно облекло няма да работят в този ден. Просто трябва да бъдете себе си, да се усмихвате естествено, да се наслаждавате на живота и да сте готови на всичко.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 август 2022 (сряда)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, на 17 август, Водолеите е по-добре да бъдат повече време сами, въпреки семейното положение. Почувствайте свободата, оставете за кратко мислите за любимия човек на заден план. Ще се изкушавате да се отдадете на моментни импулси и чувства или да направете нещо непредсказуемо. Независимо от това, помислете за всичко до най-малкия детайл, преди да влезете в обувките и да се разхождате, защото минутната смелост ще отмине, а последствията ще останат дълго време. Затова си отговорете на въпроса, дали няколко глътки свободен живот наистина са толкова необходими.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 17 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако по-рано Рибите не можеха да намерят време да обсъдят някакъв чувствителен въпрос с любим човек, то днес е най-доброто време за това. Острите теми в диалога ви с деца, родители и партньора са почти безопасни и няма да имат глобални последици. Просто се опитайте да общувате възможно най-правилно и преди да кажете, обмислете всяка дума предварително. Не осъждайте сериозни теми с хора, които не ви харесват днес, тъй като те ще пострадат от това.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе