Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

Астрология

Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

  •  
  •  

Овен

Ще почувствате, че имате повече ресурси, за да убедите партньора си, че плановете ви са в правилната посока. Не забравяйте, че букет цветя е по-труден за късане от желязна верига.

 

Телец

Желанието ви да контролирате съдбата си и тази на околните не отговаря на желанието на партньора ви. Опитайте се да бъдете по-толерантни и да се дистанцирате от възникващите събития, които може би вие сте предизвикали.

 

Близнаци

С вашата половинка ще се изкушите да говорите много повече, отколкото си мислите. Пазете се от гафове, които могат да създадат конфликти по-късно, останете себе си.

 

Рак

Конкуренцията във всички форми и размери ще бъде изкушаваща днес. Предвиждат се словесни дебати. Ще бъдете убедителни и ще можете да разрешите различията, без да прибягвате до типичната си ирония.

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък 

Лъв

Правилните въпроси ще ви дойдат на ум и ще можете да се изразявате по-ясно по сантиментални теми. Вашият оптимизъм ще се окаже заразен и ще ви помогне да осветите останалата част от пътя си. Отделете време за любимия човек!

 

Дева

Привличат ви различни култури, екзотиката и това ще се отрази на търсенията и в любовния ви живот днес. Не губете време, анализът ще ви донесе само съжаление – превключете на друго ниво!

 

Везни

Вие сте обзети от огромна нужда да се покажете пред партньора си в най-добрата си светлина. Вие сте по-спонтанни и естествени от обикновено. Успехът е повече от всякога свързан с вашите умения на съблазнители.

 

Скорпион

Вашият партньор преминава през фаза да става все по-категоричен в желанието си връзката да се развива. Не се страхувайте от това намерение. Ще имате повече възможности, ако останете верни на себе си.

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък 

Стрелец

Изпълнени сте с нов оптимизъм и насочвате енергията си към подобряване на интимните отношения, работите за постигане на по-голямо и споделено ниво на удовлетвореност. Време е да направите изненада за вечеря на свещи!

 

Козирог

Вие слушате какво ви се говори, но и вашите съвети ще бъдат ценни за вашите близки и партньора ви. Вашите импулси ви водят в здравия разум, трябва да ги живеете безрезервно.

 

Водолей

Готови сте да направите отстъпки, които ще бъдат добри за връзката ви. Ако сте неженени, е подходящ момент да излезете и да се запознаете с нови хора. Късметът е на ваша страна!

 

Риби

Емоционалните удовлетворения стават все по-пълни и завладяващи. Независимо дали сте неженени или се радвате на стабилна връзка, всичко, което трябва да направите, е да се придържате към събитията и да не насилвате нищо.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
  •  
  •  
Tagged , , , , , , , ,
на горе