Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък

Овен

Красивият есенен сезон ви намира в страхотен външен вид, особено за представителките на така наречения нежен пол. По този начин есента е времето за най-модерните тоалети, които днес ще носите с голяма лекота. Посещението на фитнес зала също ви помага да запазите добрата физическа форма и бодрия дух, в който сте облечени днес.

 

Телец

Астрална сцена, в която Уран, Плутон и Нептун обединяват сили, за да ви облагодетелстват. Общата картина обаче предвижда някои временни неуспехи, които могат да се натрупат особено в професионалното ви развитие. Родените през април трябва да внимават да сдържат тона си в семейството.

 

Близнаци

Днес наблюдаваме небе, което, макар и плахо, постепенно се изчиства. Луната от Водолей ще започне да произвежда положителни ефекти. Съветът ще бъде, на този да не се въвличате в стерилни противоречия с приятели и роднини. Днес може да се отдадете на леки спортове.

 

Рак

Уран и Нептун ви подкрепят, като улесняват ежедневието ви и също така премахват скучните проблеми. В семейството сте особено ценени за динамизма и способността да решавате ситуациите с твърдост. По отношение на благосъстоянието, отношението ви към заседнал начин на живот може леко да ви отслаби.

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък

Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

Лъв

Есенен астрален етап със Слънцето покровител в много благоприятна зодиакална точка за вас. Общият климат е по-оживен и ви прави остроумни, весели, нетърпеливи да блеснете в компания и то не само във вашето семейно ложе, но и навън в приятелския кръг.

 

Дева

Атмосфера на обща радост съпътства деня ви в средата на октомври. Много планети ви подкрепят днес, включително причудливия, непредсказуем Меркурий, който е в приятелския знак на Везни. Идеалният ден е да се свържете с познати, които не сте чували дълго време и да поговорите с тях за вашите проекти по-подробно.

 

Везни

Вятърът се променя и духа в много благоприятна посока за вас. Венера, вашата кръстница, се намира в Стрелец и ви води по пътя към период приличащ на една истинска златна есен. За момента красотата, здравето и привързаността към хората ще ви дадат първите потвърждения за общо подобрение на вашето състояние. Тогава успехите в професионален план също  ще дойдат.

 

Скорпион

Вие сте по-решителни от всякога да спазвате обещанията си и ще се гордеете със себе си и с действията си. Не губете време да обсъждате здравословни проблеми с определени хора, те ще ви направят хипохондрици. Неочакван повод повдига настроението ви. Не се отдалечавайте от приятелите си, имате нужда от морална подкрепа.

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък

Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

Стрелец

Денят все още е много позитивен. Ако решите да планирате пътуване извън града или екскурзия до място за посещение през следващите няколко дни, ще направите едно далновидно решение за себе си. Взаимоотношенията с колегите по работа са белязани от сътрудничеството и интелигентен обмен на идеи и гледни точки за начина на действие в офиса.

 

Козирог

Ако се отдадете на вашата щедрост днес, може да доведе до някои безразсъдни разходи, затова не прекалявайте. Хората ще завиждат на добрата ви форма днес.  Не работете усилено, другите ще ви видят като човек, който работи твърде много.

 

Водолей

Изглежда лесно ще се справите с препятствията и по-специално ще знаете как да избягвате другите. Вие инвестирате цялата си енергия в конструктивни действия. Днес е ден, в който се създават бариери. Ще се почувствате по-щастливи, ако прекарате повече време с близките си.

 

Риба

Луната днес увеличава вашето търсене на веселие, вашето лекомислие, желанието да се забавлявате. Насладете на влиянието на Юпитер и се възползвайте от него, за да вземете важни решения точно днес. Във всеки случай звездите препоръчват, ако можете, заслужена релаксация или пълно отсъствие на занимания. Най-доброто за вас би било екскурзия в провинцията в контакт с природата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе