Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

Овен

Ще почувствате, че имате повече ресурси, за да убедите партньора си, че плановете ви са в правилната посока. Не забравяйте, че букет цветя е по-труден за късане от желязна верига.

 

Телец

Желанието ви да контролирате съдбата си и тази на околните не отговаря на желанието на партньора ви. Опитайте се да бъдете по-толерантни и да се дистанцирате от възникващите събития, които може би вие сте предизвикали.

 

Близнаци

С вашата половинка ще се изкушите да говорите много повече, отколкото си мислите. Пазете се от гафове, които могат да създадат конфликти по-късно, останете себе си.

 

Рак

Конкуренцията във всички форми и размери ще бъде изкушаваща днес. Предвиждат се словесни дебати. Ще бъдете убедителни и ще можете да разрешите различията, без да прибягвате до типичната си ирония.

Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък 

Лъв

Правилните въпроси ще ви дойдат на ум и ще можете да се изразявате по-ясно по сантиментални теми. Вашият оптимизъм ще се окаже заразен и ще ви помогне да осветите останалата част от пътя си. Отделете време за любимия човек!

 

Дева

Привличат ви различни култури, екзотиката и това ще се отрази на търсенията и в любовния ви живот днес. Не губете време, анализът ще ви донесе само съжаление – превключете на друго ниво!

 

Везни

Вие сте обзети от огромна нужда да се покажете пред партньора си в най-добрата си светлина. Вие сте по-спонтанни и естествени от обикновено. Успехът е повече от всякога свързан с вашите умения на съблазнители.

 

Скорпион

Вашият партньор преминава през фаза да става все по-категоричен в желанието си връзката да се развива. Не се страхувайте от това намерение. Ще имате повече възможности, ако останете верни на себе си.

Любовен хороскоп за 15.10.2021 петък

Дневен хороскоп за 15.10.2021 петък 

Стрелец

Изпълнени сте с нов оптимизъм и насочвате енергията си към подобряване на интимните отношения, работите за постигане на по-голямо и споделено ниво на удовлетвореност. Време е да направите изненада за вечеря на свещи!

 

Козирог

Вие слушате какво ви се говори, но и вашите съвети ще бъдат ценни за вашите близки и партньора ви. Вашите импулси ви водят в здравия разум, трябва да ги живеете безрезервно.

 

Водолей

Готови сте да направите отстъпки, които ще бъдат добри за връзката ви. Ако сте неженени, е подходящ момент да излезете и да се запознаете с нови хора. Късметът е на ваша страна!

 

Риби

Емоционалните удовлетворения стават все по-пълни и завладяващи. Независимо дали сте неженени или се радвате на стабилна връзка, всичко, което трябва да направите, е да се придържате към събитията и да не насилвате нищо.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе