ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 15 септември 2022: Днес не му мислете, а планирайте романтична среща. Забранете си да се поддавате на негативни чувства. На сутринта може би ще ги усещате по-осезаемо и да работят срещу вас. Пазете се от излишни скандали, които само ще влошат отношенията с половинката, в които толкова много сте инвестирали. За това посветете този ден на романтика, но не планирайте твърде много неща наведнъж. Ще си изкарате чудесно времето, в което сте заедно. Бъдете методични и последователни.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Родени между Рак и Лъв (18 – 25 юли):  Родени с уникалната способност да омагьосват всички около себе си

Жената с душа на творец – забележителна и неустоима за мъжа

Рецепта за пукани люти чушлета

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 15 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 15 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Овни, днес 15 септември, е отличен ден за любовна среща и добро страстно начало на тези, които влизат във връзка. Възможно е ново запознанство, което ще ви зареди, не само с ярки впечатления, но и да се отрази съдбоносно на животът ви. Звездите ви обещават радост и неочаквани съвпадения, които ще ви донесат голяма полза в бъдеще. Пазете се от прибързани заключения – днес емоциите могат да излязат извън контрол.

Любовен хороскоп за 15 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 15 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес е чудесен ден за укрепване и формиране на романтични отношения: тези любовни вълнения, които имат светло бъдеще, ще станат по-силни, а отношенията, които току-що се появяват, имат всички шансове да придобият по-ясни характеристики. Хороскопът съветва, че днес звездите ще изпратят на влюбените достатъчно запас от търпение и мъдрост, за да се разберат и да стигнат до разумни компромиси по въпроси, които преди им са се стрували неразрешими.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес любовният хороскоп ви съветва: За да постигнете това, което искате от любимия човек или да привлечете вниманието на някой, когото харесвате, вие трябва да бъдете много упорити. На този ден е малко вероятно всичко да се получи така, както искате, ако не проявите характер и организационен талант. Вие трябва да действате спокойно и уверено, ясно да осъзнавате целта си. Днес необвързаните представители на знака трябва да започнат да разработват стратегия за търсене.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 15 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес романтичните планове на Раците може да бъдат нарушени от суровата реалност! Дори и да отделите специална графа в дневника ви за срещи, за съжаление не всичко зависи от вас. Звездите предупреждават, че днес много неща могат да се объркат до степен, че срещата може да бъде напълно отменена. Няма нужда да се разстройвате за това, защото ще имате много възможности да си наваксате пропуснатото.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Ако мярката за успех в любовта беше броят на фантазиите, Лъвът щеше да постигне всичко, за което е мечтал отдавна! На практика, обаче, само фантазии не са достатъчни – трябва да предприемете реални стъпки към своето истинско щастие. Звездите ви съветват днес да направите поне малка крачка напред към човека, който кара сърцето ви да тупти по-бързо. Поговорете с него, усмихнете му се или просто го погледнете влюбено в очите.

Любовен хороскоп за 15 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес нещо може да пречи на Девата да направи решителна стъпка в една връзка: може би й липсва смелостта да каже или да направи нещо много важно за нея. Хороскопът призовава да бъдете искрени, както с любимия човек, така и със себе си. Спрете да се оправдавате, не отлагайте за друг ден това, което можете и трябва да направите днес! Време е Девите в търсене да преминат в настъпление – поемете риска да започнете разговор на лични теми с някого, когото харесвате.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес е невероятен ден, когато романтиката буквално ще витае във въздуха! Дори Везните да не са влюбени, те ще могат да го усетят с всяка клетка на тялото си. Ако имате любим човек или поне претендент за тази почетна позиция, вие просто сте длъжни да прекарате тази вечер с него. Вечеря на свещи, разходка под лунната светлина, листенца от рози на възглавницата – днес дори романтичните клишета за Везните и вашият избраник ще бъдат изпълнени с дълбок, специален смисъл.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 15 септември, Скорпионът ще е в състояние да разбере любимият човек от половин дума, затова в този ден хороскопът ви съветва да прекарвате, колкото се може повече време със сродната си душа. Сега не само искрените разговори, но и всички общи дела са успешни. Днес всяко започнато общо дело, ще приключи доста успешно. И въпреки, че сте склонни към авторитарни решения, вие ще бъдете в състояние правилно да представите идеите си, така че партньорът ви лесно да приема и да действа в съответствие с желанията ви.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Дори да искате да се скриете в тихото любовно гнездо днес, приятели и роднини вероятно ще се нуждаят от вашето внимание, така че вечерта на четири очи със сродната ви душа ще бъде възможна, но в късните часове. Има само един изход – опитайте се да обедините всички в голяма компания. Това ще ви помогне да се сближите с хора, които са ви скъпи. Днес ще усетите едва доловимо настроението на другите и ще можете идеално да насочите комуникацията в правилната посока. За Стрелецът, който е в романтично търсене, хороскопът не съветва да се превръща в отшелник, за да не пропусне съдбовната си среща!

Любовен хороскоп 15 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес звездите дават възможност на Козирогът да разбере как да стане режисьор на личния си живот, насочвайки го в правилната посока за него. Рано или късно, рутината прониква и в най-романтичните връзки, превръщайки ги в навик. Ако почувствате такова присъствие, трябва да посветите един ден на борба със скуката. Може би вие и любимият човек трябва да започнете, да се обличате по нов начин? Да установите нови приятелства? Да посетите нови места? Започнете промяната възможно по-скоро.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 септември 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес хороскопът зарежда Водолеят със способността да „убива“ всяко възражение на половинката с желязна логика – време е за съблазняване и опиране тяло в тяло до стената. Огън в очите, логични аргументи – и къде ще отиде тя или той без вас! Звездите днес ви даряват с опасен чар – благодарение на него можете да постигнете това, което искате, не само от любимия човек, но и от всеки човек от противоположния пол, от чиято помощ се нуждаете. Така че можете спокойно да предложите на колега да свърши част от работата ви, а на служител да ускори бизнеса ви.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 15 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ухажването на противоположният пол се превърнало като водеща сила и дълбок смисъл в животът ви. Може би вече трябва да се отдалечите от тази традиция и да установите по-сериозно любовни отношения. В крайна сметка, дори приятната монотонност е скучна. Не би ви навредило да помислите за сериозни връзки – семейство, деца. Между другото, вие притежавате потенциал да станете прекрасен съпруг/а и любящ/а баща/майка.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе