Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията
Астрология

Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Жените от следващите зодии определено не са образцови съпруги и астролозите по-скоро биха посъветвали господата да ги избягват, ако искат уютен семеен живот без проблеми. Тези дами не си падат по традициите и по-скоро биха вдигнали адреналина на партньора си, отколкото да им създаде чувство за сигурност и любовна идилия. Много от тях наистина мечтаят да облекат красива булчинска рокля и да стигнат до олтара един ден, но бързо разбират, че бракът не е тяхната стихия. Единствената причина да имате сериозни отношения с жените от тези зодии е, ако изпитвате много силни чувства към тях:

Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Мъжка истина: кои жени предпочитат за съпруги?

Училище за съпруги: Няколко начина да направите мъжа си щастлив

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Близнаци

съпруги
Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Жените Близнаци са изключително очарователни и определено знаят как да замаят един мъж. Те са страхотна компания и привличат вниманието като магнит. От една страна никога няма да скучаете с тях, но от друга постоянното им разнообразие може да ви измори. Те са по-скоро вятърничави и е много лесно да се отегчат, заради което са склонни към изневяра или безобидни флиртове. В същото време обаче са ревниви и винаги подозират партньора си.

Лъв

съпруги
Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Лъвиците са своенравни и понякога дори егоистични. Те не са свикнали да дават, предпочитат да взимат – колкото повече, толкова по-добре. Искат скъпи подаръци и почивки на най-добрите курорти. Дори и това обаче няма да гарантира, че щедрият господин е успял да завоюва сърцето на Лъвицата. Семейните отношения с нея могат да бъдат достатъчно мъчителни, но още по-тежък ще е разводът. Представителките на този знак никога не отстъпват и ако мъжът не играе по правилата им, правят всичко възможно да направят живота му след раздялата непоносим.

Скорпион

съпруги
Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Жените, родени между средата на октомври и средата на ноември, са известни със своята сексуалност, съблазнителност и привлекателност. Да устоиш на техния чар и харизма е почти невъзможно.

Ако обаче мъж срещне такава жена и се влюби, и още повече – реши да създаде семейство с нея, тогава той не трябва да разчита на спокоен и стабилен семеен живот.

Жена, родена под знака на Скорпион, обича безусловно да й се подчинява и да задоволява желанията си. Те знаят как да правят скандали и интриги, за да постигнат целта си. Обаче определено няма да скучаете с такава жена.

Везни

съпруги
Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Везните са много романтични и отношенията с тях винаги се развиват красиво. Те ще създадат прекрасна атмосфера в къщата, на която всички ще се възхищават. Те ценят баланса и търсят взаимно разбиране, което ги прави много дипломатични съпрузи. В една връзка обаче тези мъже могат да бъдат твърде егоистични, постоянно да взимат и да не дават нищо в замяна. Въпреки факта, че те могат да очароват и да се влюбят във всеки, те винаги се нуждаят от много лично пространство и не всяка жена е в състояние да даде на съпруга си толкова много свобода. За тях обсесивното поведение и съмнението в себе си отстрана на партньора е причина да напуснат.

Рак

съпруги
Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията

Плюсове: способни са на дълбоки чувства.

Минуси: не може да им се има доверие.

На пръв поглед Раците може да изглеждат безчувствени, но всъщност имат златно сърце. Дори най-принципната и волева жена Рак всъщност е много уязвима и мека по душа. Така че, дори и да го гледа с безразличие, тя пак няма да спре да обича партньора си и ще направи всичко за него.

Изглежда като идеалната съпруга, но това съвсем не е така. Мъжете често не могат да се разбират със съпругите си от зодия Рак, защото те не се разкриват докрай и по природа не могат да се доверят на други хора. Това свойство може да блокира личните отношения и в крайна сметка да отблъсне дори най-влюбените партньори.

Това са зодиите, които се надявайте да не са ви в къщата. Те са едни от най-лошите съпруги.

Tagged , ,
на горе