Кои неща за вашата връзка никога не трябва да споделяте с другите

кои неща за връзката не трябва да споделяте
Любов и партньорство

Кои неща за вашата връзка никога не трябва да споделяте с другите

Връзката е диалог между влюбените. Защо да вкарвате в нея някой друг? Винаги, когато разказвате за вашите взаимоотношения на някого, поемате голям риск. Няма значение какво споделяте, това е много опасно. Например, ако споделите колко сте щастливи във връзката си с някой, който се чувства нещастен и самотен, това ще предизвика у нещо завист. И отрицателната енергия, насочена към вас, е вече налице.

Ето и 4 теми, които задължително трябва да пазите в тайна

Когато сексуалната активност намалява

Интимният живот е това, което трябва да остане между вас. Когато връзката изглежда като идилия, но сексуалната активност значително е намаляла, по-добре е да не разговаряте с никого за това. Най-лесният, но най-ефективен начин е да говорите с партньора си защо се е случило това.

Може би отдавна мечтае за експерименти, за съвместно пътуване до специализиран магазин или пък предпочита да „почитате традициите“. Откровеният разговор ще постави всичко по местата.

Не говорете негативно за партньора си пред никого

Понякога всичко просто се обърква и искате да обвините за всичко любимия си и ако той се „хване на въдицата“, това е краят. Така му насаждате, че той е лош и затова трябва да се оплачете от него на някого. Ефективна тактика, но лоша. Има милион начини да се отървете от негативните емоции. Направете нещо, което ви носи удоволствие, съсредоточете се върху достойнствата на партньора си и ще забележите как негативизмът отстъпва.

Ако сте изневерили

Изневерили сте и се обвинявате, но ако искате този факт да си остане тайна, не споделяйте с никого. Оставете подробностите на себе си. Дори най-добрият приятел не е гарант за сигурност. Същото важи и за останалите хора, дори за ваши близки роднини.

Когато вашият мъж има финансови проблеми

Няма нужда да се разпространявате информация по въпроса. Финансовите и интимните аспекти на живота ви трябва да са табу. Не забравяйте за това и връзката ви ще се развива добре.

Tagged , , , , ,
на горе