Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Въпреки че са влюбени, някои хора слагат край на връзките си поради безброй причини. Най- честата от тях е изневяра на партньор. Можем обаче да стигнем и до несъвместимост или неодобрение от страна на родителите. И макар да боли, когато това се случи, раздялата изглежда неизбежна.

Има обаче някои зодии, които преустановяват връзките, които самите те са започнали с голяма надежда в сърцата си. Много често очакванията в началото се разминават с това, което наистина се случва, когато партньорите започнат да излизат. По-болезнено е, ако изведнъж нещата започнат да се влошават и любовта наистина се изгуби някъде по пътя. Тези зодиакални знаци прекъсват връзките си преждевременно, за да защитят собственото си сърце.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и кои са те и защо точно го правят:

Телец

Телецът често смята себе си за майстор във флирта.  Тези хора често започват връзки без намерението да продължат до дългосрочен съюз. Понякога обаче нещата не се случват точно така, както са ги предвидили. Следователно, когато започнат да улавят чувства, те често действат точно обратното. Вместо да направят следващата стъпка, те са готови да слагат край на връзките си, за да се предпазят от нараняване. Те не възнамеряват да оставят случайния флирт да прерасне в разцъфтяваща любов с потенциал. Ако видят в очите на партньора си искри на влюбване или по-сериозна привързаност, те ще бягат далеч. Също така те никога няма да се оставят да бъдат във връзка, в която не се чувстват особено щастливи. Хората от зодия Телец обичат те да са водещия човек в любовните взаимоотношения и искат всичко да зависи от тях. Ако видят, че това не е така, те биха се измъкнали през задната врата, за да се предпазят.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

„Не те обичам вече!“ – Най-страшните думи за всяка жена

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Стрелец

Като човек, който е бил разочарован в миналото и наранен от бившия си, Стрелецът е станал много предпазлив. Той се страхува до смърт да не бъде отхвърлен. Следователно, когато връзката напредва и виждат как чувствата им растат, те се плашат. Причината е, че се страхуват да не бъдат изоставени от партньора си. Всъщност тяхната несигурност е толкова дълбока, че са склонни да слагат край на връзките при най-малкия признак на проблеми. Представителите на тази зодия просто са ужасени, че нещата могат да се повторят и пак да се окажат изоставени с разбито сърце.  В резултат на това те могат да не разпознаят истинската любов.

Водолей

Водолеят е дълбоко отдаден на семейството и кариерата си още от ранния етап на живота си. Следователно, докато търсят романтичен партньор, тези хора имат малко по-особени критерии. Те склонни да изберат човека, който би добавил най-голяма стойност към живота им и има подобна кариера като тяхната. Въпреки това, ако сърдечните въпроси станат твърде сложни, може да ги накарат да загубят фокус от работата или академичните си занимания. А това не се харесва по никакъв начин на Водолеите. Ето защо тези хора често предварително слагат край на връзките си. По този начин опитват да защитят собствените си интереси. Те не биха рискували нищо от това, което са постигнали с толкова труд, за една несигурна любов. А дали тя наистина е такава или е нещо истинско, понякога Водолеите не си дават шанс да разберат.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

И мъжете са способни на чувства и емоции! И те имат нужда от любов и подкрепа

„Ти си единствената на този свят за мен“- думите, които всяка жена мечтае да чуе

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе