Зодиите, които изтощават емоционално партньора си
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Споровете, проблемите и конфликтите са тези, които изтощават най-много романтичните отношения. Но справянето с емоционално изчерпаната връзка е най-голямото предизвикателство, с което може да се сблъскате.

Според астрологията някои зодии допълват вашата по-добре от други. Има и такива обаче, които просто извеждат най-лошото във вас. Това са тези хора, които изтощават вас емоционално. Те постоянно имат проблем или криза, с която отчаяно се нуждаят от вашата помощ. Емоциите им се колебаят силно. Може да са радостни една минута и напълно нещастни в следващата. Партньорите им не успяват да се разбират по план, когато романтичната връзка достигне тази точка.

Четирите зодии с най-чисти сърца

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Тук ви представяме четири зодии, които изтощават емоционално партньорите си в една връзка.

Риби

Проблемът с Рибите е, че те винаги предсказват най-лошия сценарий. Те рядко имат оптимистични мисли. Когато все пак го правят, нещо друго напълно преобръща всичко. Когато става въпрос за мислене в една връзка, може да бъде много трудно да насочите Риби в правилната посока. Може да е предизвикателство за партньорите им да поддържат емоционалното си темпо. Да кажеш на Риби да не се чувстват по определен начин е все едно да им кажете да не дишат.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

7 неща, които никога не трябва да изисквате от мъжа

Рак

Този зодиакален знак има сетивна връзка със света, защото е кардиналният воден знак. Когато са влюбени, Раците са много притежателни. Те ще вкопчват в някого емоционално и яростно, когато ги е грижа за него. В замяна на безграничната си привързаност, Раците изискват пълно внимание. Но те имат навика да се дразнят за дреболии, а това е от тези неща, които изтощават партньорите им. Освен това не всеки е в състояние да издържи на стреса и именно затова половинките им се уморяват емоционални и психически.

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Телец

Телецът се нуждае от стабилност в една връзка, както и от обич и комфорт. Това са подкрепящи партньори, тъй като са най-отдаденият знак в една връзка. Знак, който отблъсква или има различна гледна точка от неговата ще разгневи Телеца. Просто той също е известен инат и не приема чуждото мнение. Ако Телецът е емоционално привързан към партньора си, това понякога може да прекрачи границата. Така е вероятно да се стигне до обсебване, което може да другия  да се отдалечи от връзката.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Дева

Никога не знаете кога можете да предизвикате Дева и какво да очаквате от нея. В романтична връзка тези хора са изключително чувствителни. Те често могат да не са съгласни с партньора си. Това е поради склонността им да приемат всичко лично. Именно затова Девите са от тези знаци, които изтощават емоционално партньорите си.  Просто много често те не са никак лесни са разбиране от хората до тях. Девите са много емоционално резервирани и това също трябва да се има предвид. Така понякога може да изгубят търпението на партньора си. Те пък от своя страна с изненада могат да открият, че Девите са им се обидили за нещо, без да знаят какво.

Това, което предлагаме е, че партньорите на тези зодии трябва първо да се грижат за себе си. Те са изразходвали много енергия, опитвайки се да свалят четирите знака от емоционалната им скала. Ето защо е по-разумно да се дистанцират от тях, поне за малко, преди те напълно да ги погълнат.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Оценете тази статия
Tagged , , , , ,
на горе