6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви
Любов и партньорство

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

Когато връзката не върви и чувствате, че партньорът ви не забелязва проблемите в нея, трябва да привлечете вниманието му по някакъв начин. Целта е да му покажете, че не може да продължавате по този начин и ако не вземе мерки, за да оправите нещата, може да ви загуби.

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

Има много начини да му привлечете вниманието в тези ситуации, а ето и някои от тях:

Бъдете заети

Запълнете графика си с дейности, хобита и неща, които ви носят радост и удовлетворение. Като оставате заети, му показвате, че имате пълноценен живот извън връзката. Това ще го накара да проумее, че той може би вече не е центърът на вашия свят. Когато той види, че процъфтявате и се наслаждавате на живота, без да сте прекалено зависима от него, определено ще привлечете вниманието му. Това може да го накара да преосмисли значението на вашето присъствие и потенциалната загуба, която може да изпита.

привлечете вниманието

Накарайте го да се изненада от вашата промяна

Опитайте да привлечете вниманието му и като обновите стила си. Експериментирайте с външния си вид и заложете на нова прическа, освежаващ стил на обличане, пиърсинг на ухото или пъпа. Когато разкриете преобразяването си, това може да го изненада и да го накара да ви види в нова светлина. Запазете подробностите в тайна и не искайте предварително мнението му. По този начин запазвате елемента на изненада и демонстрирате способността си да вземате самостоятелни решения. Така допълнително изпратите ясно послание, че се развивате и приемате собствената си индивидуалност.

Спрете да му угаждате постоянно

Престанете да се опитвате постоянно да му угаждате. Дайте приоритет на собствените си нужди и желания, вместо постоянно да търсите неговото одобрение. Когато спрете да задоволявате всяка негова прищявка и се съсредоточите върху собственото си щастие, наистина ще привлечете вниманието му. Също така това изпраща ясно послание, че цените себе си и няма да бъдете постоянно в негова услуга.

привлечете вниманието

Приемете личността си такава, каквато е

Вместо да се опитвате да бъдете някой, когото смятате, че той иска, съсредоточете се върху това да бъдете истинска на това, което сте. Когато прегърнете уникалните си качества и изразявате истинските си мисли, чувства и интереси, това му позволява да види истинската ви същност. Като бъдете себе си, вие създавате атмосфера на честност и автентичност във връзката. Това може да го накара да осъзнае, че да ви загуби, би означавало да загуби човека, който внася истинско и неподправено присъствие в живота му. Вашата автентичност може да бъде мощно напомняне за връзката, която споделяте, и може да го накара да оцени истинската ви същност още повече.

Престанете да бъдете втори вариант за него

Намирате ли се в ролята на единствената, към която той се обръща, когато няма към кого да се обърне? Постъпвайки така, вие му давате възможност да ви използва в удобно за него време. Въпреки че намерението ви може да се корени в любовта и подкрепата, важно е да установите граници, ако той постоянно не оценява присъствието ви. Помнете, че заслужавате да бъдете ценена и пазена, а не просто опция, когато му е удобно. Когато промените отношението си от тази гледна точка, ще привлечете вниманието му.

привлечете вниманието

Спрете да проявявате прекалено голям интерес към него

Когато търсите начини за това как да го накарате да се притеснява, че ви губи и да привлечете вниманието му, отбележете и тази ефективна тактика. Намалете нивото на интереса си към неговото ежедневие или притеснения. Когато намалите ентусиазма си, той вероятно ще възприеме намаления ви интерес и ще се съобрази повече с вашите нужди. Тази промяна може да го подтикне да предприеме действия и отново да потърси вашето внимание и интерес.

Разбира се, след като веднъж привлечете вниманието му, седнете и поговорете открито за причините, довели до това поведение и за проблемите във връзката. Само с комуникация ще ги решите наистина.

Вижте още:

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Петър Дънов за Жената: Повдигнете Жената и тя ще спаси света!

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе