За едни – пари и щастие, за други – разочарование: какво ще донесе примката на Венера

За едни - пари и щастие, за други - разочарование: какво ще донесе примката на Венера
Астрология

За едни – пари и щастие, за други – разочарование: какво ще донесе примката на Венера

 

Трябва да бъдете много внимателни, ако не искате да прекарате 2022 г. сами и без пари.

 

На 18 ноември започва цикълът на Венера – астрологично събитие, което се случва поради ретроградността на планетата. Венера засяга няколко области от живота наведнъж. Разбира се, на първо място, това е връзката между мъж и жена. Но също така небесното тяло „докосва“ въпросите на партньорството в работата и финансите.

Въздействието на Венера върху хората ще бъде различно. Някои ще имат нови дългосрочни перспективи за кариера и втори период на меден месец. А други трябва да бъдат много внимателни: планетата може да ги остави сами и без пари.

Най-интересното е, че е невъзможно да се определят представители на зодиакалния кръг, които могат да не се тревожат за нищо. Факт е, че Венера, правейки своя контур, ще премине три пъти в знака на Козирог. И той предпочита само онези хора, които не се надяват на чудо, а сами планират правилния ход на живота.

Какво означава това?

Абсолютно всички представители на зодиакалните съзвездия ще трябва да работят както върху отношенията, така и в областта на финансите. Само тогава примката на Венера няма да се превърне за тях в срив и пълно разочарование в личния им живот.

Но, разбира се, ние ще ви помогнем със съвет и ще ви кажем кога трябва да сте изключително внимателни и кога можете да рискувате.

 

Първите камбани на бъдещите промени

Те ще започнат на 18 ноември и ще продължат до 18 декември. По това време всички хора ще получат някакви знаци от Вселената. Запомнете: нищо не се случва случайно, дори и да ви се струва различно. Вселената първо предупреждава за предстоящи промени за добро или лошо, а след това задейства самите промени в съдбата. Нашата задача е да ги разпознаем правилно и да продължим да се движим по течението или да започнем да се съпротивляваме, за да предотвратим още по-големи неприятности.

 

Така например, ако в периода от 18 ноември до 18 декември изведнъж ви предложат нова работа или обещаващ проект, спечелите малка сума в лотарията или срещнете интересен човек – тази Венера ви подготвя за етапа на позитив промени. В този случай не е нужно да се притеснявате: доверете се на съдбата и се плъзнете по течението, само ще стане по-добре.

Но ако през този период забележите, че конфликтите с властите са ескалирали, парите сякаш се изплъзват между пръстите ви и личните отношения са забележимо охладени, тогава трябва да се подготвите за най-лошото. Венера предупреждава, че могат да последват още по-големи проблеми. Но няма нужда да се оплаквате и да обвинявате тежката съдба за всичко. Борете се и докажете, че заслужавате по-добър живот. Можете също така временно да приемете чертите на характера на Козирозите: станете по-строги в решенията си, не влизайте в конфликти, доверявайте се само на себе си и работете, работете усилено. За вас периодът на цикъла на Венера започна неуспешно, но все още има време да поправите всичко и да излезете победител от него.

 

Миналото отново ще се прояви

Вторият етап – от 19 декември до 28 януари – е периодът на ретроградна Венера. Вече направихте каквото можехте и сега просто трябва да изчакате. Необходимо е да спрете всички активни действия: не подписвайте нови договори, не започвайте проекти, не влизайте в преговори, не прехвърляйте на друга работа, не инвестирайте, не започвайте бизнес, не се жени и не търси партньор за връзка.

Също така, през периода на ретроградна Венера, старите връзки могат да се върнат към много или старите проблеми, които изглеждат отдавна разрешени. Мнозина ще имат шанс да поправят грешките от миналото или, обратно, да оставят всичко както е и отново да се уверят, че са направили всичко правилно.

 

Време е да започнете нов живот

Третият етап – от 29 януари до 2 март – е периодът на възстановяване след ретро-Венера. Ако не сте забелязали проблеми и сътресения в предишните периоди, значи планетата е благосклонна към вас и можете да се приготвите да получите последни подаръци от Вселената. Инвестирайте без страх, както морално, така и финансово, стартирайте собствен бизнес и влезте в нови взаимоотношения. Всичко, което не предприемете, ще бъде успешно за вас.

 

Тези хора, които са преминали през предишните етапи трудно и са се опитали да се справят с проблемите, също могат да се отпуснат. Ако не сте се отказали и не сте се борили, тогава Венера ще ви постеле бял килим от късмет. Можете също да започнете нови проекти и връзки. Но няма нужда да поемате рискове: обмислете всяка стъпка няколко пъти, ако не искате негативните моменти да се върнат отново.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе